اخبار محرمانه

آخرين مطالب

نگرانی زلنسکی از دیدار ترامپ و پوتین؛ این دیدار خطرناک است بین الملل

نگرانی زلنسکی از دیدار ترامپ و پوتین؛ این دیدار خطرناک است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - زلنسکی دیدار ترامپ با پوتین را «خطرناک» می‌داند چون هیچ تضمینی از سوی ترامپ مبنی بر اینکه او در صف اول مذاکرات صلح خواهد بود، وجود ندارد.
به نظر می‌رسد تماس تلفنی «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» رئیسان جمهور روسیه و آمریکا باعث نگرانی در کی‌یف مبنی بر توقف مذاکرات و کم اهمیت شمردن چشم‌انداز پیوستن اوکراین به ناتو شده است.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در گفتگو با کریستین امانپور، خبرنگار سی‌ان‌ان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اذعان کرد، از این که اولین تماس ترامپ با پوتین بوده، خوشحال نیست. 
رهبر اوکراین هشدار داد که اگر ترامپ قبل از او با رئیس جمهور روسیه دیدار کند، حتی «خطرناک‌تر» خواهد بود. 
رئیس‌جمهور اوکراین به سی‌ان‌ان گفت که ترامپ هیچ تعهدی برای ملاقات اول با زلنسکی نداده است. 
زلنسکی افزود، با این حال، رئیس جمهور ایالات متحده نیاز به «جلسه فوری» برای گفتگو در مورد «برنامه‌های مشخص» برای پایان دادن به جنگ را درک کرده است. 
او همچنین اعتراف کرد که به ترامپ گفته است که پوتین از او می‌ترسد: «من به ترامپ گفتم پوتین از او می‌ترسد و او حرف من را شنید.» 
زلنسکی با عصبانیت گفت: «و حالا پوتین می‌داند.»
رئیس‌جمهور اوکراین افزود که به نظر می‌رسد «پوتین بزرگ‌ترین تأثیرگذار بر ناتو است» و تکرار کرد که «مذاکرات صلح برای پایان دادن به درگیری‌ها بدون دخالت کی‌یف نمی‌تواند ادامه یابد.»
زلنسکی گفت: «در حال حاضر، به نظر می‌رسد با نفوذترین عضو ناتو پوتین باشد، زیرا او این قدرت را دارد که تصمیمات ناتو را بلوکه کند. اوکراین هرگز معاملاتی که پشت سرش بدون دخالت ما باشد را نمی‌پذیرد؛ همین قانون باید برای تمام اروپا اعمال شود. هیچ تصمیمی در مورد اوکراین بدون اوکراین نیست. هیچ تصمیمی در مورد اروپا بدون اروپا نیست.»
زلنسکی ادامه داد: «اروپا باید در زمان تصمیم‌گیری در مورد اروپا یک صندلی بر سر میز داشته باشد.»
او هشدار داد که «روزهای حمایت تضمینی آمریکا از اروپا به پایان رسیده است. چند روز پیش، رئیس جمهور ترامپ در مورد گفتگوی خود با پوتین به من گفت. او یک بار هم به این موضوع اشاره نکرد که آمریکا در آن میز به اروپا نیاز دارد. این خیلی چیزها را می‌گوید.» 
او افزود: «روزگار گذشته به پایان رسیده است - زمانی که آمریکا از اروپا حمایت می‌کرد، فقط به این دلیل که همیشه از آن حمایت کرده بود، سپری شده است.»
سخنان زلنسکی یک روز پس از آن بیان شده که جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده در کنفرانس امنیتی، در سخنرانی‌ که به سختی به موضوع اوکراین و حل و فصل احتمالی روسیه اشاره داشت، صحبت کرد. 
زلنسکی گفت:‌ «دیروز اینجا در مونیخ، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به صراحت اعلام کرد که دهه‌ها رابطه قدیمی بین اروپا و آمریکا در حال پایان است. از این به بعد همه چیز متفاوت خواهد بود و اروپا باید خود را با آن وفق دهد.»
او خواستار تشکیل ارتش متحد اروپایی شد، زیرا معتقد است که ایالات متحده ممکن است مانند گذشته به حمایت نظامی خود ادامه ندهد. زلنسکی گفت: «بیایید صادق باشیم – اکنون نمی‌توانیم این احتمال را که آمریکا ممکن است در مورد مسائلی که اروپا را تهدید می‌کند به اروپا «نه» بگوید، رد کنیم. بسیاری از رهبران گفته‌اند که اروپا به ارتش خود نیاز دارد - ارتش اروپایی.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1331585/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ عقبه آشوب‌ طلبان را از کار بیندازید

طرح عربی برای بازسازی غزه چیست؟

دعوای عروس ایرانی و مادر شوهر، خواننده مشهور ترکیه‌ را به بیمارستان فرستاد!

واکنش ایران از تریبون سازمان ملل به طرح استعماری آمریکا

طرح های عمرانی؛ بی هدف، کم خاصیت و تلنبار

پروازهای ایران و قطر افزایش می‌یابد

انتقاد مقامات اوکراینی از مذاکرات روسیه و آمریکا

نظر زنگنه درخصوص منافع و مضرات عضویت ایران در FATF

4800 سالمند سرراهی در ایران

رونمایی از مدرن‌ترین نسل موشک صیاد

کارمند عضو گروهک منافقین در یکی از استان‌ها دستگیر شد

ماجرای بهت و حیرت آزاده فلسطینی

آخرین وضعیت قیمت کالاهای اساسی توزیع شده در بازار

رسانه غربی: بدون آمریکا، اروپا توان حفظ صلح اوکراین را ندارد

تغییر رویکرد بی بی سی در قبال چین؛ صداقت یا ترفندی تازه؟

رویترز: فرانسه دور دوم نشست سران درباره اوکراین را برگزار می‌کند

فیلم‌های پرامیدی که از رقابت اسکار 2025 کنار رفتند

بازیگران معروف خانم و آقا در جشن تهیه‌کنندگان سینما

چرا آتش عشق بعد از 2 سال‌ونیم سرد می‌شود؟

غزه؛ طرح عربی، طرح ترامپ را کنار می‌زند؟

بازگشت به عصر استعمار

«شهاب حسینی» در چهارمین جشن تهیه کنندگان سینمای ایران

نویسنده سریال تاسیان یک چهره امنیتی است؟

چهره ها/ کاربران سلفی نیوشا ضیغمی را دوست نداشتند

چهره ها/ عکس سیاه و سفید «سوگل خلیق» با لبخندی ملیح

گزارش بازدید سرزده رئیس‌جمهور از بانک مرکزی

با فرشته های مرگ سپاه آشنا شوید

گزارش دیدار نخبگان دانشگاهی با فرمانده سپاه

صعود دسته‌جمعی بازارهای موازی؛ تحلیلی بر بازار طلا و ارز در روزی که گذشت

فرزند شهید نصرالله: پدرم همواره به حمایت از مقاومت یمن افتخار می کرد

پیام مقتدی صدر به اردن و مصر

مقاومتی از جنس حماسه؛ آزادی قدیمی‌ترین اسیر جهان از زندان اسرائیل

تصاویر جدید از اردوگاه جنین در بیست و نهمین روز تجاوزات مستمر ارتش اسرائیل

ماجرای نامه اعتراض‌آمیز اپوزیسون به ترامپ چه بود؟

چهره ها/ استایل خیابانی بهاره کیان‌افشار جلب‌توجه کرد

غافلگیری «ازازیل» در ژانر وحشت

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است

رئیس‌جمهور از امیر قطر میزبانی می‌کند

پزشکیان‌: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

سنتکام مدعی نجات ملوانان کشتی ایرانی در خلیج فارس شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 1 اسفند 1403

روسای موساد و شاباک از هیات مذاکره‌کننده اسرائیل برکنار شدند

دبیرکل سازمان ملل: صلح در جهان هرچه بیشتر از دسترس خارج می‌شود

فرزند سید حسن نصرالله: در زمان سید موسی صدر مفهوم مقاومت بیشتر تثبیت شد

«زلنسکی» سفر فردای خود به عربستان را لغو کرد

ماجرای «قاتل و وحشی» و تصمیم‌های پشت‌پرده‌ای که باید متوقف شوند

دورهمی بازیگران جذاب سریال «در انتهای شب»

چهره ها/ عکسی خاص از ساره بیات

«مهمونی» ایرج طهماسب دیگر تولید نخواهد شد؟

مخالفت مجمع تشخیص با قانون «انتخابات شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی