اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مقاومتی از جنس حماسه؛ آزادی قدیمی‌ترین اسیر جهان از زندان اسرائیل بین الملل

مقاومتی از جنس حماسه؛ آزادی قدیمی‌ترین اسیر جهان از زندان اسرائیل
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / انتظار می‌رود روز شنبه پیش روی قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی پس از 45 سال اسارت از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شود.
پایگاه خبری «شهاب نیوز» فلسطین گزارش داد که انتظار می‌رود «نائل البرغوثی»، اسیر 68 ساله فلسطینی که به اتهام کُشتن یک صهیونیست در سال 1978 میلادی به حبس ابد به علاوه 18 سال زندان محکوم شده بود، روز شنبه پیش روی در قالب توافق تبادل اسرا از زندان اشغالگران آزاد و احتمالا به خارج از اراضی اشغالی تبعید شود.البرغوثی 45 سال از عمر خود را در زندان‌های رژیم صهیونیستی گذارنده است، وی در سال 2014 میلادی در ازای آزادی «گیلعاد شالیط»، نظامی اسرائیلی که به اسارت گرفته شد به همراه بیش از یک هزار اسیر فلسطینی آزاد شد اما اشغالگران دوباره وی را به بهانه «نقض شروط آزادی» دستگیر کردند.نائل البرغوثی کیست؟ وی معروف به «عمید الاسری» (رئیس اسرا) در زندان‌های رژیم صهیونیستی است و بر اساس کتاب رکوردهای گینس در سال 2009 میلادی «قدیمی‌ترین اسیر جهان» نام گرفته بود و اسرای فلسطینی به وی لقب «ابو النور» داده‌اند.

البرغوثی در نوامبر 2024 میلادی وارد چهل و پنجمین سال اسارت خود در زندان‌های اسرائیل شد که از این مدت 34 سال را به صورت مستمر در زندان سپری کرده که طولانی‌ترین دوره بازداشت در تاریخ جنبش ملی فلسطین در زندان‌های اشغالگران است.البرغوثی علاقه سیری‌ناپذیری به کتابخوانی دارد و در میان اسرا به داشتن اطلاعات گسترده و عشق به تاریخ شهرت دارد و وی را مرجعی مطلع درخصوص مراحل مبارزاتی مردم فلسطین می‌دانند.او زبان عبری و انگلیسی را در زندان آموخت و پس از آزادی در 18 اکتبر سال 2011 میلادی طی توافق «وفا الاحرار»، تحصیل در رشته تاریخ را در دانشگاه قدس آغاز کرد اما دستگیری مجدد، او را از ادامه مسیر تحصیلی باز داشت.
وی به همراه برادرش «عمر» از نوجوانی وارد عرصه مقاومت علیه اشغالگران شد و برای نخستین بار در 18 دسامبر سال 1977 میلادی بازداشت و به 3 ماه زندان محکوم شد. البرغوثی پس از 14 روز آزادی به اتهام مقاومت علیه اشغالگران به همراه پسر عمویش فخری البرغوثی به حبس ابد و 18 سال زندان محکوم شد.«خلیل الحیه»، رئیس جنبش حماس در نوار غزه ساعاتی پیش اعلام کرد: تصمیم گرفتیم اجساد 4 اسیر صهیونیست از جمله اجساد خانواده بیباس را روز پنجشنبه پیش روی آزاد کنیم و در مقابل دشمن شنبه هفته آینده (22 فوریه) اسرای فلسطینی را طبق توافق آزاد می‌کند، روند تکمیل تحویل اجساد بقیه اسرا هم در هفته ششم توافق انجام خواهد شد.الحیه اظهار داشت:مقاومت همچنین شنبه هفته آینده 6 اسیر زنده صهیونیست از جمله هشام السید و ابراهام منگستو را آزاد خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1332989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آموزش پول آرایی با گل

از مردم هم حمایت کنید آقای رئیس‌جمهور!

شعبده بازی تارا در بازار خودرو

فرستاده ترامپ: «خط قرمز اسرائیل تداوم سیطره حماس بر نوار غزه است»

معاون ترامپ: اروپا شهروندان خود را سانسور می‌کند

اعلام رضایت زلنسکی از دیدار با نماینده آمریکا با وجود تنش با ترامپ

سریال ذهن زیبا ، زندگینامه پروفسور بهاروند؛ پدر علم دانش‌های بنیادی ایران

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

وقتی با رفیقات برنامه دعوا میچینی

سرلشکر سلامی: اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد

واکنش پزشکیان پرسش‌کنندگان: اگر بخواهید سوال کنید باز شقشقیه من را بهم میزنید!

گزارش الجزیره درباره دلایل پشت پرده سفر امیر قطر به ایران

پزشکیان: اگر عزتمندانه بیایند با آنها گفتگو میکنیم

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

ترامپ نیمی از معادن اوکراین را می‌خواهد

سیاست خارجی ترامپ معامله‌گرایانه است

مچ‌اندازی بن‌سلمان و السیسی با ترامپ و نتانیاهو برای آینده غزه

ماجرای بازیگر شدن حسین عابدینی

زیاد النخاله: ایران خانه مقاومت است

پزشکیان: ما از اول گفتیم میخواهیم مذاکره کنیم اما نه به هر قیمتی

سوخو 57 به ایران آمد

رئیس جمهور: ترامپ میخواهد چکار کند؟ آینده را ما درست خواهیم کرد

آرامش مادر، کلید واکنش صحیح کودک به اتفاقات روزمره است

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

رسانه صهیونیستی: وعده السنوار برای آزادی اسیران فلسطینی عملی شد

گزارش خبرنگار صداوسیما از تمرین سراسری زلزله در شهر تهران

با دستور رئیس جمهور پروژه‌های مسکن مشارکتی شهر جدید اندیشه افتتاح شد

پخش سریال «بدل» در ماه رمضان

وزیر دفاع: ذات ماهیت انقلاب اسلامی، مخالفت با رژیم صهیونیستی است

قدرت آتش شبانه نیروی زمینی سپاه علیه اهداف از پیش تعیین شده

آذری جهرمی به دولت و مجلس: سیاسی‌بازی را کنار بگذارید

13 دروغ بزرگ ترامپ در اولین ماه بازگشت به قدرت

پاسخ ترامپ به تمکین محمود عباس چه بود؟

وقتی عشق می بازد!

پزشکیان: ترامپ نمیتواند مارا تحریم کند اگر ما ذهن و باور خودمان را تحریم نکنیم

اطمینان خاطر معاون رئیس جمهور درباره نتیجه استیضاح وزیر اقتصاد

شخصیت مالی‌ خودت رو بشناس!

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

زندگی در تاریکی مطلق

تصاویری از منوچهر والی‌زاده؛ از بازیگری تا دوبله

اعلام تعطیلی بغداد به دلیل تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله

آموزش پرواز به شترمرغ توسط امید

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد 1404؛ هزینه معیشت کارگران چقدر است؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی