اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند بین الملل

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نشریه چاپ لندن نوشته پس از رایزنی تلفنی روسای جمهور آمریکا و روسیه، هراس کی‌یف و حامیان اروپایی آن از اینکه واشنگتن آن‌ها را از هر گونه توافقی با مسکو کنار بگذارد و رهایشان کند، افزایش پیدا کرده است.
از زمانی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در جریان مبارزات انتخاباتی خود وعده داد که جنگ در اوکراین را به سرعت پایان دهد، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و حامیان اروپایی بیم آن را داشته‌اند که آمریکا آنها را رها کند.
نشریه اکونومیست با انتشار این مقدمه به نقل از یک مقام کی‌یف نوشت: هراس آنها در 12 فوریه، زمانی ترامپ بدون هماهنگی قبلی با اوکراین به صورت تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رهبر روسیه صحبت و اعلام کرد که مذاکرات برای پایان دادن به جنگ فوراً آغاز خواهد شد، بیشتر شد. او سپس گفت که ممکن است شخصاً با پوتین در عربستان سعودی ملاقات کند.
این، دقیقا همان اقدام یک‌جانبه آمریکا بود که چند ساعت قبل، زلنسکی در مصاحبه با اکونومیست نسبت به آن ابراز نگرانی بود.
رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داد: اگر روسیه با آمریکا، پوتین با ترامپ یا تیم‌های آن‌ها تنها بماند، اطلاعات دستکاری‌ شده دریافت خواهند کرد.
رهبران اروپایی نیز گفتند که آن‌ها نباید کنار گذاشته شوند و تاکید کردند که غرب باید به دنبال قرار دادن اوکراین در موضع قدرتمند باشد.
طبق این گزارش، روسای جمهور آمریکا و اوکراین در ماه‌های اخیر تاکنون 2 بار با یکدیگر دیدار داشته و پس از تماس تلفنی پوتین و ترامپ نیز به صورت تلفنی با هم گفت‌وگو کرده‌اند اما مقامات کی‌یف می‌گویند که در مورد زمان یا محتوای این تماس با آنها مشورت نشده بود؛ چیزی که یک گسست از سیاست اعلام شده دولت بایدن مبنی بر اینکه «بدون اوکراین بر سر هیچ چیز درباره اوکراین بحث نخواهد شد» به شمار می‌آید.
اکونومیست در ادامه با اشاره به اینکه «آینده سیاست واشنگتن در قبال کی‌یف هنوز مورد سوال است» افزود: اما به نظر می‌رسد که ترامپ توافق احتمالی برای دسترسی به فلزات خاکی کمیاب اوکراین را به‌عنوان غرامت ده‌ها میلیارد دلاری تخصیص یافته می‌داند. روحیه مقامات اوکراینی نیز به‌طور قابل توجهی بدتر شده است.
روسای جمهور روسیه و ایالات متحده عصر روز گذشته یک گفت‌وگوی تلفنی داشتند که تقریباً یک ساعت و نیم به طول انجامید.
بنابر اعلام کرملین، آن‌ها به‌ویژه حل و فصل جنگ در اوکراین، خاورمیانه، برنامه هسته‌ای ایران، روابط دوجانبه در حوزه اقتصادی را مورد بحث و بررسی قرار دادند و بر ادامه تماس‌های شخصی، از جمله سازماندهی دیدار میان 2 رئیس جمهور توافق کردند.
هفته گذشته، ترامپ به شبکه فاکس نیوز گفت که اوکراین باید هزینه سرمایه‌گذاری ایالات متحده را که او بین 300 تا 350 میلیارد تخمین زده است، به آمریکا بازپرداخت کند. به گفته وی، یکی از گزینه‌ها برای جبران چنین هزینه‌ای می‌تواند فراهم کردن دسترسی آمریکایی‌ها به منابع معدنی اوکراین باشد.
یک مقام اوکراینی به اکونومیست گفت: من فکر می‌کنم که همه چیز بدون اوکراین تصمیم‌گیری می‌شود. اوکراین در وضعیت بسیار بدی است. اتفاقاً اروپا نیز همین‌طور است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1331046/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

4800 سالمند سرراهی در ایران

رونمایی از مدرن‌ترین نسل موشک صیاد

کارمند عضو گروهک منافقین در یکی از استان‌ها دستگیر شد

ماجرای بهت و حیرت آزاده فلسطینی

آخرین وضعیت قیمت کالاهای اساسی توزیع شده در بازار

رسانه غربی: بدون آمریکا، اروپا توان حفظ صلح اوکراین را ندارد

تغییر رویکرد بی بی سی در قبال چین؛ صداقت یا ترفندی تازه؟

رویترز: فرانسه دور دوم نشست سران درباره اوکراین را برگزار می‌کند

فیلم‌های پرامیدی که از رقابت اسکار 2025 کنار رفتند

بازیگران معروف خانم و آقا در جشن تهیه‌کنندگان سینما

چرا آتش عشق بعد از 2 سال‌ونیم سرد می‌شود؟

غزه؛ طرح عربی، طرح ترامپ را کنار می‌زند؟

بازگشت به عصر استعمار

«شهاب حسینی» در چهارمین جشن تهیه کنندگان سینمای ایران

نویسنده سریال تاسیان یک چهره امنیتی است؟

چهره ها/ کاربران سلفی نیوشا ضیغمی را دوست نداشتند

چهره ها/ عکس سیاه و سفید «سوگل خلیق» با لبخندی ملیح

گزارش بازدید سرزده رئیس‌جمهور از بانک مرکزی

با فرشته های مرگ سپاه آشنا شوید

گزارش دیدار نخبگان دانشگاهی با فرمانده سپاه

صعود دسته‌جمعی بازارهای موازی؛ تحلیلی بر بازار طلا و ارز در روزی که گذشت

فرزند شهید نصرالله: پدرم همواره به حمایت از مقاومت یمن افتخار می کرد

پیام مقتدی صدر به اردن و مصر

مقاومتی از جنس حماسه؛ آزادی قدیمی‌ترین اسیر جهان از زندان اسرائیل

تصاویر جدید از اردوگاه جنین در بیست و نهمین روز تجاوزات مستمر ارتش اسرائیل

ماجرای نامه اعتراض‌آمیز اپوزیسون به ترامپ چه بود؟

چهره ها/ استایل خیابانی بهاره کیان‌افشار جلب‌توجه کرد

غافلگیری «ازازیل» در ژانر وحشت

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است

رئیس‌جمهور از امیر قطر میزبانی می‌کند

پزشکیان‌: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

سنتکام مدعی نجات ملوانان کشتی ایرانی در خلیج فارس شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 1 اسفند 1403

روسای موساد و شاباک از هیات مذاکره‌کننده اسرائیل برکنار شدند

دبیرکل سازمان ملل: صلح در جهان هرچه بیشتر از دسترس خارج می‌شود

فرزند سید حسن نصرالله: در زمان سید موسی صدر مفهوم مقاومت بیشتر تثبیت شد

«زلنسکی» سفر فردای خود به عربستان را لغو کرد

ماجرای «قاتل و وحشی» و تصمیم‌های پشت‌پرده‌ای که باید متوقف شوند

دورهمی بازیگران جذاب سریال «در انتهای شب»

چهره ها/ عکسی خاص از ساره بیات

«مهمونی» ایرج طهماسب دیگر تولید نخواهد شد؟

مخالفت مجمع تشخیص با قانون «انتخابات شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران»

تأکید پزشکیان بر تقویت همکاری‌های ایران و ترکمنستان در حوزه‌های مختلف

رئیس‌جمهور: لغو روادید میان ایران و تاجیکستان موجب گسترش روابط می‌شود

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: اکنون مالیات 50% کل منابع دولت را تأمین می‌کند

ساعات فعلی کار ادارات تا 15 فروردین 1404 تمدید شد

ادعای دیلی بیست: حال «پاپ فرانسیس» مساعد نیست

رسانه‌های غربی: فرمان «گنبد آهنین» ترامپ جهان را ناامن‌تر کرده است

رئیس جمهور مصر به عربستان سفر می‌کند

ما برای اینستاگرام فیلم می‌سازیم شما چطور؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی