اخبار محرمانه

آخرين مطالب

719 هزار خودرو تولید شد اقتصادی

719 هزار خودرو تولید شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر /در 10 ماهه امسال در مجموع 719 هزار و 31 دستگاه خودروی سواری تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 48 هزار و 262 دستگاه کمتر تولید شده که بیانگر افت 6.3 درصدی است.
بررسی آخرین آمار تولید خودرو از سوی سه خودروساز بزرگ کشور -ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو- به کدال نشان می‌دهد که در 10 ماهه امسال در مجموع 719 هزار و 31 دستگاه خودروی سواری تولید شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال (767 هزار و 293 دستگاه)، 48 هزار و 262 دستگاه کمتر تولید شده که بیانگر افت 6.3 درصدی در تولید است.
به گفته کارشناسان، عمده دلیل افت تولید خودرو قطعی برق در نیمه نخست سال و محدودیت‌های تأمین گاز و برق در نیمه دوم سال، تغییر مسیر تأمین ارز و البته خروج برخی از خودروهای زیانده از خط تولید است.
نکته قابل توجه آنکه تولید خودرو در دی ماه 83 هزار و 291 دستگاه بوده که نسبت به آذر ماه رشد 14.7 درصدی را نشان می‌دهد.
افت 5.4 درصدی تولید در ایران خودرو
بررسی وضعیت فعالیت ایران‌خودرو در 10 ماه امسال نشان می‌دهد که این شرکت توانسته 420 هزار و 437 دستگاه محصول سواری تولید کند که نسبت به مدت مشابه پارسال (444 هزار و 471 دستگاه) بیانگر افت 24 هزار و 34 دستگاهی معادل 5.4 درصد است.
در این مدت 138 هزار و 54 دستگاه پژو تولید شده که در قیاس با تولید 231 هزار و 882 دستگاهی خانواده پژو در 10 ماهه پارسال، کاهش 40 درصدی را نشان می‌دهد.
98 هزار و 404 دستگاه نیز از گروه سورن تولید شده که در قیاس با 49 هزار و 520 دستگاهی این گروه خودرویی در 10 ماه پارسال، تولید خانواده سورن بیش از 50 درصد افزایش یافته است.
همچنین در 10 ماهه امسال 73 هزار و 968 دستگاه دنا تولید شده که در قیاس با میزان تولید در مدت مشابه پارسال (71 هزار و 439 دستگاه) رشد 3.5 درصدی را نشان می‌دهد.
تا پایان دی امسال 14 هزار و 580 دستگاه رانا تولید شده که نسبت به تولید 19 هزار و 996 دستگاه در مدت مشابه پارسال، تولید این خودرو 27 درصد کاهش یافته است.
در 10 ماهه امسال 13 هزار و 20 دستگاه هایما مونتاژ شده که در قیاس با مدت مشابه پارسال (مونتاژ6 هزار و 739 دستگاه) بیانگر افت حدود 22 درصدی است.
ایران‌خودرو در 10 ماه امسال 56 هزار و 805 دستگاه تارا تولید کرده که نسبت به مدت مشابه پارسال (38 هزار و 694 دستگاه) رشد 32 درصدی را نشان می‌دهد.
همچنین بخش دیگری به نام «دیگر محصولات» تعریف شده که تولید ایران‌خودرو در این بخش 25 هزار و 606 دستگاه بوده است.
نکته قابل توجه آنکه در این مدت 9 هزار و 546 دستگاه خودرو تولیدش ده اما به مرحله تجاری سازی نرسیده که این میزان به خودروهای ناقص تولیدی اشاره دارد که 5 هزار و 168 دستگاه آن مربوط به دی ماه است.
همچنین ایران‌خودرو صرفاً در ماه دی 49 هزار و 951 دستگاه تولید داشته که در مقایسه با تولید 43 هزار و 360 دستگاهی در آذر، حکایت از رشد 6 هزار و 591 دستگاهی و 15.2 درصدی دارد.
کاهش 10.3 درصدی تولید در سایپا
سایپا در 10 ماه امسال 213 هزار و 136 دستگاه خودروی سواری تولید کرده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 237 هزار و 731 دستگاه بوده است. بنابراین در این مدت زمانی تولید در این شرکت 24 هزار و 595 دستگاه، معادل 10.3 درصد کاهش یافته است.
در این مدت از خانواده ایکس 200 (تیبا، کوئیک و ساینا) 173 هزار و 532 دستگاه خودرو تولید شده که در قیاس با مدت مشابه پارسال (195 هزار و 637) افت 11.3 درصدی را نشان می‌دهد.
همچنین در این مدت 40 هزار و 552 دستگاه شاهین معمولی و اتومات تولید شده که در مقایسه با 10 ماهه پارسال (42 هزار و 75 دستگاه) بیانگر کاهش 3.6 درصدی است.
در 10 ماهه امسال 26 دستگاه آریا اتوماتیک نیز تولید شده که 9 دستگاه از آن مربوط به دی ماه است. البته در 10 ماه مشابه پارسال نیز تنها 19 دستگاه آریا اتوماتیک در این شرکت تولید شده بود.
همچنین سایپا در صرفاً ماه دی 24 هزار و 488 دستگاه تولید کرده که در مقایسه با تیراژ 20 هزار و 707 دستگاهی آذر رشد 3 هزار و 781 دستگاهیمعادل 18.2 درصدی را نشان می‌دهد.
ثبات تولید در پارس خودرو
پارس‌خودرو در 10 ماهه امسال 85 هزار و 458 دستگاه خودرو تولید کرده که در مقایسه با 85 هزار و 91 دستگاهی که در 10 ماهه پارسال، تولید کرده بود بیانگر ثبات تولید در این شرکت است؛ در واقع این شرکت امسال تنها 367 دستگاه معادل 0.4 درصد بیشتر خودرو تولید کرده است.
در این مدت 54 هزار و 223 دستگاه از گروه Q200 در پارس خودرو تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال با تیراژ 63 هزار و 161 دستگاهی، افت بیش از 14 درصدی را نشان می‌دهد.
همچنین یک هزار و 234 دستگاه کوئیک معمولی دنده‌ای تولید شده و از مهر ماه به این سو نیز تولید این خودرو صفر بوده که به نظر می‌رسد تولید کوئیک دنده‌ای در این شرکت متوقف شده است. در 10 ماهه پارسال از این خودرو 21 هزار و 890 دستگاه تولید شده بود.
همچنین در 10 ماه امسال 12 هزار و 486 دستگاه از خودروی جدید سهند تولید شده که که این رقم در 10 ماه مشابه پارسال 40 دستگاه بود.
در این مدت 17 هزار و 515 دستگاه ساینا اس نیز تولید شده است. این خودرو در 10 ماه مشابه پارسال هیچ تولیدی در پارس‌خودرو نداشت.
همچنین پارس‌خودرو صرفاً در ماه دی 8 هزار و 852 دستگاه خودروی سواری تولید کرده که در قیاس با تولید 8 هزار و 563 دستگاه در آذرماه رشد 289 دستگاهی معادل 3.4 درصد را نشان می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330483/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حاشیه‌های تغییر فرمان ایران‌خودرو

توزیع کالابرک رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

نخست‌وزیر لبنان: بازسازی مناطق آسیب‌دیده به بیش از 10 میلیارد دلار نیاز دارد

سوئد یک زن را به دلیل نگهداری از بردگان ایزدی به حبس محکوم کرد

حماس: تهدیدات را نمی‌پذیریم

سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به کی‌یف برای منابع حیاتی اوکراین

چهره ها/ تصویری از مهراوه شریفی‌نیا در دوره دبستان

چرا دروغ گفتی؟!

فیاض زاهد: قدم‌های جدی برای رفع فیلتر یوتیوب برداشته شده است

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

بااستفاده از درب شیشه مربا یک جاوارمری شیک بساز

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با دبیرکل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد

آمریکا بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی را اخراج کرد

اتحادیه عرب طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه را رد کرد

سی ان ان: مسلمانان هدف اصلی نفرت‌پراکنی در هند هستند

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی

آفریقای جنوبی: شکایت خود از اسرائیل را پس نخواهیم گرفت

پزشکیان: اهل گفتگو هستیم اما نه به هر شکل و هر قیمتی

روبیو: حل‌وفصل بحران اوکراین بسیار پیچیده است

پنتاگون: عضویت اوکراین در ناتو و بازگشت به مرزهای 2014 ممکن نیست

ابوحمزه: سرنوشت اسرای اسرائیلی به رفتار نتانیاهو بستگی دارد

کشف گور جمعی متعلق به دوران صدام در فلوجه

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

علی شمخانی: مذاکره باید در زمان مناسب انجام شود

آیه معنادار نصب‌شده در محل دیدار امروز با رهبر انقلاب

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

کشورگشایی به سبک ترکیه؛ غزه به سرزمین‌های ما ملحق شود!

آیا زنگ خطر در روابط اروپا-آمریکا به صدا درآمده است؟

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما، مردم را ترور می‌کنید، بعد به ما می‌گویید تروریست!

با کودک زود رنج و حساس چگونه رفتار کنیم؟

تحریک بحران

550 تن محموله سیب‌زمینی وارداتی به کشور آمد

اولین گشتی آمریکایی بعد از سوگند ترامپ از تنگه تایوان عبور کرد

لحظاتی از بازی «حسن پورشیرازی» در پیر پسر

مشاور عالی فرمانده سپاه: رسانه‌ها در جنگ نرم دشمن نقش کلیدی دارند

غریبه در واشنگتن

قانونگذار هلندی: تنها راه صلح در اوکراین، عدم مداخله ناتو است

پیشنهاد عجیب ترکیه: غزه به این کشور ملحق شود

سریال آبان؛ این یک پیشنهاد کاملا بی‌شرمانه است!

شوخی پزشکیان با اصطلاح روحانی: الان دیگه باید بگیم علی‌برکت‌الله!

دور دوم بی‌خردی در واشنگتن

گروه سایپا تحویل خودرو در ایام تعطیل را فعال کرد

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد

«تل السنوار»؛ گزارشی از محل شهادت «یحیی سنوار»

لاوروف: حرف آخر را پوتین و ترامپ درباره گفتگوی دوجانبه خواهند زد

حماس درباره ادعاها درخصوص کوچ اجباری مردم غزه بیانیه داد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی