اخبار محرمانه

آخرين مطالب

«تل السنوار»؛ گزارشی از محل شهادت «یحیی سنوار» بین الملل

«تل السنوار»؛ گزارشی از محل شهادت «یحیی سنوار»
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / «تل السنوار»، مکانی است که اهالی منطقه تل السلطان در شهر رفح در جنوب نوار غزه به خانه‌ای که میزبان آخرین لحظات زندگی شهید یحیی سنوار بود، لقب داده‌اند.
به گزارش «مازن بلبیسی»، «تل السنوار»، مکانی است که اهالی منطقه تل السلطان، در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه به خانه‌ای که میزبان آخرین لحظات زندگی شهید مقاومت فلسطین «یحیی سنوار» (ابوابراهیم) بود، لقب داده‌اند تا بدین شکل شهر رفح نیز موقعیت پررنگی در جغرافیای مقاومت پیدا کند.


«اشرف ابوطه»، صاحب این خانه، شهادت سنوار در خانه‌اش را باعث افتخار و سربلندی خودش می‌داند و می‌گوید افتخاری است که سنگ‌های خانه‌ام به خون فرمانده و رهبر انقلاب فلسطین آغشته شده است.
وی اظهار داشت: شهادت شهید سنوار در اینجا برای من، خانواده‌ام، تل‌السلطان، شهر رفح و همه غزه مایه فخر و مباهات است. درست است که خانه‌ام ویران شد، اما در عوض افتخار می‌کنم که فرمانده شهید یحیی سنوار که به مانند شهدایی همچون شیخ «احمد یاسین»، «اسماعیل هنیه»، «ابوعمار» و «ابوالهول» در زمره نمادها و سمبل‌های ملت فلسطین به حساب می‌آیند، در این مکان به شهادت رسیده است.


اشرف ابوطه پس از عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از تل السلطان، با همراهی فرزندانش با قبول مشقت و سختی فراوان، موفق شد صندلی که شهید سنوار بر روی آن نشسته بود، به همراه عصایی که به سمت کوادکوپتر تصویربرداری اسرائیلی پرتاب کرد و همچنین جلیقه‌ نظامی‌ این شهید را از زیر آوار بیرون بکشد.

اخبار محرمانه

او هدف از این کار را به شکست کشاندن تلاش‌های اسرائیل برای نابودی این محل و مدفون ساختن وجوه نمادین این مکان زیر خروارها خاک می‌داند و می‌گوید در تلاش است با حفظ میراث برجای مانده از شهید سنوار، این مکان را به مانند یادمان و مزاری حفظ کند تا نماد و گواهی بر صلابت رهبر و فرمانده‌ای باشد که تا آخرین لحظه در میدان نبرد جنگید و سرانجام به شهادت رسید.

اخبار محرمانه

ابوطه می‌گوید: صهیونیست‌ها تلاش داشتند کاناپه، جلیقه و عصا را نابود کنند، اما به لطف خدا و به شکلی معجزه‌آسا آنها را زیر آوار بیرون آوردیم، چرا که اینها متعلق به ابو ابراهیم، فرمانده و رهبر انقلاب است و دارای ارزش نمادین هستند. ما این وسایل را بر روی آوار برجای مانده از خانه قرار دادیم تا همچون مزاری برای ایشان باشد.

اخبار محرمانه

شهادت یحیی سنوار، مهندس طوفان‌الاقصی در میدان نبرد و شانه به شانه دیگر رزمندگان مقاومت فلسطین بیانگر آن است که او به آنچه در جریان عملیات طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر 2023 رقم زد ایمان داشت و در عمل نشان داد گزینه‌ دیگری برای مقابله با اشغالگران و بیرون راندن آنها از سرزمین‌های اشغالی فلسطین به جز اتکا به مقاومت وجود ندارد.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330585/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با همسر زودرنج و حساسم چگونه تا کنم؟

آغاز عصر نئوامپریالیسم

تبعیت دولت از بازار آزاد ارز، سیاست اشتباهی است

پیش بینی قیمت طلا و سکه 25 بهمن 1403

هاآرتص: 3 سناریو درمورد جنگ، غزه و گروگان‌ها پس از تهدید جنجالی ترامپ

بیروت: فکر اخراج ساکنان غزه، خیال باطل است

ترامپ، افزایش تورم در آمریکا را گردن بایدن انداخت

مصر طرح بازسازی غزه بدون اخراج فلسطینیان را پیشنهاد داد

تیزر قسمت چهارم سریال «آبان» منتشر شد

زیرسطحی بدون سرنشین با قابلیت شلیک پهپاد انتحاری رونمایی شد

گروگان‌گیری در آژانس

آقای پزشکیان موتور جهش قیمت‌ها را خاموش کنید

توزیع کالابرگ رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

500 هزار تومان هدیه بانک آینده با نصب اپلیکیشن آبانک

احساس قدرت نتانیاهو از هشدار ترامپ به حماس

مقام اروپایی: ترامپ هیچ نقشه‌ای برای اوکراین ندارد

ماکرون به ترامپ: نمی‌توانید 2 میلیون غزه‌ای را اخراج کنید

حاشیه‌های تغییر فرمان ایران‌خودرو

توزیع کالابرک رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

نخست‌وزیر لبنان: بازسازی مناطق آسیب‌دیده به بیش از 10 میلیارد دلار نیاز دارد

سوئد یک زن را به دلیل نگهداری از بردگان ایزدی به حبس محکوم کرد

حماس: تهدیدات را نمی‌پذیریم

سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به کی‌یف برای منابع حیاتی اوکراین

چهره ها/ تصویری از مهراوه شریفی‌نیا در دوره دبستان

چرا دروغ گفتی؟!

فیاض زاهد: قدم‌های جدی برای رفع فیلتر یوتیوب برداشته شده است

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

بااستفاده از درب شیشه مربا یک جاوارمری شیک بساز

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با دبیرکل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد

آمریکا بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی را اخراج کرد

اتحادیه عرب طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه را رد کرد

سی ان ان: مسلمانان هدف اصلی نفرت‌پراکنی در هند هستند

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی

آفریقای جنوبی: شکایت خود از اسرائیل را پس نخواهیم گرفت

پزشکیان: اهل گفتگو هستیم اما نه به هر شکل و هر قیمتی

روبیو: حل‌وفصل بحران اوکراین بسیار پیچیده است

پنتاگون: عضویت اوکراین در ناتو و بازگشت به مرزهای 2014 ممکن نیست

ابوحمزه: سرنوشت اسرای اسرائیلی به رفتار نتانیاهو بستگی دارد

کشف گور جمعی متعلق به دوران صدام در فلوجه

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

علی شمخانی: مذاکره باید در زمان مناسب انجام شود

آیه معنادار نصب‌شده در محل دیدار امروز با رهبر انقلاب

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

کشورگشایی به سبک ترکیه؛ غزه به سرزمین‌های ما ملحق شود!

آیا زنگ خطر در روابط اروپا-آمریکا به صدا درآمده است؟

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما، مردم را ترور می‌کنید، بعد به ما می‌گویید تروریست!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی