اخبار محرمانه

آخرين مطالب

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟ فرهنگی اجتماعی

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تهیه‌کننده فیلم و سریال «خجالت نکش» اظهاراتی را درباره شباهت کاراکتر «قنبر» با «ارسطو» هر دو با بازی احمد مهران‌فر بیان کرد. او همچنین از تصمیم برای ساخت فصل چهارم سریال «ساخت ایران» خبر داد.
سیدامیر پروین‌حسینی در پاسخ به اینکه آیا کاراکتر «قنبر» در «پایتخت» بازی کرد، چنین گفت: عوامل «پایتخت» دوستان خوب من و بسیار حرفه‌ای، دلسوز و به معنای کامل کلمه فرهنگی هستند. افرادی که این اخلاق را دارند، معمولا برای ساخت یک سریال و فیلم دلیل مهتری دارند. همان‌طور که می بینید سریال «پایتخت» یک دفعه همه را غافلگیر می‌کند و به مسائل اجتماعی و آموزشی هم می‌پردازد. ما هم همین راه را می رویم. «خجالت نکش» در حقیقت با هدف انتقاد از تاثیر رسانه بر مردم ساخته می‌شود. بر این اساس من خوشحالم که آقای احمد مهران‌فر آگاهانه یا ناآگاهانه تجربه این سمت («خجالت نکش») که مورد استقبال مردم قرار گرفته است را در آن سمت (پایتخت) هم استفاده می کند.
این تهیه‌کننده سینما و تلویزیون سپس اظهار کرد: از طرفی این اتفاق طبیعی هم هست؛ به هر حال دو شخصیت به هم نزدیک هستند، لهجه مشابه دارند و فقط اختلاف سنی دارند. از طرفی تمایز کامل این دو شخصیت برای بازیگر سخت است. آقای مهران‌فر این کاراکتر (قنبر) را خلق کرده است و حتی در خارج از کشور هم خیلی‌ها این شخصیت را می‌شناسند. همه ما در اطرافمان مشابه کاراکتر قنبر را داشته‌ایم و برایمان ملموس است. بنابراین مهم این است که مردم دوست دارند و زیاد هم نباید سخت گرفت. از نظر من اتفاق خوبی بود.
درباره ساخت فصل چهارم سریال ساخت ایران هم گفت: ساخت ایران 15 سال قدمت دارد و الان هم یکی از پلتفرم ها برای ساخت فصل بعدی این سریال با ما مذاکره کرده است. معتقد بودند برند هنوز دارد کار می کند.
او که با برنامه سینماگرام شبکه نمایش رادیو صحبت می‌کرد، در پاسخ به اینکه چه شد که «خجالت نکش» به عنوان سریال در شبکه نمایش خانگی مطرح شد، گفت: قسمت نخست فیلم «خجالت نکش» کار جسورانه‌ای بود؛ چراکه بسیاری می گفتند ساخت فیلمی که قصه آن در روستا می‌گذرد فروش خوبی نخواهد داشت. ضمن اینکه همه چیز تجربه اول بود. کارگردان فیلم اولش بود، بازیگران باید نقش‌هایی دور از خودشان را بازی می‌کردند و ... . خود من هم برایم جذاب بود که بتوانم فیلمی تهیه کنم که در عین حال که مخاطب را درگیر می‌کند، منتقدان هم دوست داشته باشند. در آن مقطع زمانی مدتی بود که به فیلم‌های کمدی توجه نمی‌شد. ما اسم این کار را گذاشتیم کمدی غیرهالیوودی؛ چون همه چیز برای خودمان بود و مردم هم دوست داشتند و به دلشان نشست. بنابراین بعد از پنج ـ شش سال به دلیل استقبال تصمیم گرفتیم ورژن بعدی را بسازیم.
پروین‌حسینی درباره نسخه سریال «خجالت نکش» ادامه داد: واقعیت این است که قبل از کرونا ما تصمیم داشتیم ورژن دوم سینمایی را بسازیم. کرونا که شد، کلا سینماها تعطیل شد و گفتیم حالا که سینما نیست بیاییم سریال را بسازیم. سریال را که نوشتیم تا آمدیم تصمیم به ساخت بگیریم و آماده شویم، سینماها دوباره رونق گرفت. حالا یک فیلمنامه سینمایی داشتیم به علاوه متن یک سریال هشت قسمتی.

اخبار محرمانه

سید امیر پروین‌حسینی
او با تاکید بر اینکه از همان ابتدا تصمیم بر ساخت سریال «خجالت نکش» گرفته بودند، در این زمینه خاطرنشان کرد: شما نگاه می‌کنید و می بینید که سریال نزدیک به 450 دقیقه فیلم مفید است؛ در حالی که یک سینمایی نهایتا 90 دقیقه است. در قدیم یک فیلم سینمایی را برمی داشتند و با تدوین، سریال می کردند. خجالت نکش قدم اول برای ساخت یک سریال مستقل در پلتفرم ها بر اساس نسخه سینمایی‌ است و در حال حاضر چند کار بر همین اساس در شبکه نمایش خانگی با کارگردان‌های شناخته شده‌ای در حال تولید است.
تهیه کننده «خجالت نکش» ادامه داد: فرمی که ما انتخاب کردیم، به دلیل ریتمی که مخاطبان سریال انتظار دارند که داستان به نرمی روایت شود، قصه‌های فرعی را در سریال باز کردیم. اما فرمت‌های دیگری هم هست. می تواند بخش از قصه در سینمایی اتفاق بیفتد و بقیه اش در سریال یا برعکس. اما اینکه خجالت نکش این فضا را برای همکاران من باز کرد، اتفاق مثبتی است.
پروین‌حسینی درباره بازخوردها از سریال «خجالت نکش»، تاکید کرد: تا کار به طور کامل پخش نشود، نمی توانیم برآورد داشته باشیم که چقدر درست فکر می کردیم. تا الان هنوز کار به پایان نرسیده است اما بخشی از مردم به دلیل اطلاع رسانی ناقص پلتفرم و تبلیغات نامناسب فکر می کردند که همان نسخه سینمایی است که سریال شده است. و چون تیزر خود سینمایی برای سریال پخش شد هم این اشتباه پیش آمد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1353452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

واکنش اتحادیه اروپا به آتش‌بس 30 ساعته روسیه با اوکراین: جنگ تمام شود

دست دوستی سعودی

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

رحمان و رحیم پایتخت : تهیه کننده موسیقی‌مان محدودمان می‌کرد برای همین در پایتخت 6 نقش کمرنگی داشتیم! با او فسخ کردیم

ادعای تکراری نتانیاهو علیه ایران

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

طرح نوآورانه اروپا برای خروج از زیر چتر دفاعی آمریکا

تظاهرات هزاران صهیونیست در تل‌آویو علیه نتانیاهو

ایروان ادعاهای باکو مبنی بر نقض آتش‌بس را رد کرد

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

رایزنی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه امارات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گانتز: باید فرصت حمله به ایران با همکاری آمریکا را غنیمت بشمریم

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

عبور از دوقطبی مذاکره

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

نگرانی فرماندهان ارتش اسرائیل از گسترش تمرد نظامیان خسته

جنگنده‌ها و موشک‌های چین، دردسر تازه پنتاگون!

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

رسانه عبری: آمریکا دیگر خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نیست

عراقچی: جو نسبتا مثبت در رُم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

رئیس شاباک در دادگاه علیه نتانیاهو شهادت می‌دهد

انگلیس: قطع همکاری با چین حماقت است!

رحمان و رحیم پایتخت : دغدغه و کار اصلی ما موزیک است

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

سفیر ایران در روسیه: پیام رهبری ابعاد مختلفی داشت

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

کناره‌گیری قریب الوقوع رونن بار از ریاست شاباک

کمک 1 میلیارد دلاری سازمان ملل به سوریه

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون با رئیس کمیسیون اروپا صحبت نکرده است

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را بدون دلیل لغو کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رُم

در دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

مسعود فراستی به بابک حمیدیان هم رحم نکرد

راه سختی که بهرام افشاری برای رسیدن به موفقیت طی کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی