اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله جام جم/ به امضای ترامپ هم اعتماد نداریم تحلیل ویژه

سرمقاله جام جم/ به امضای ترامپ هم اعتماد نداریم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جام جم / «به امضای ترامپ هم اعتماد نداریم» عنوان یادداشت روز در روزنامه جام جم به قلم اسماعیل کوثری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
ترامپ با سابقه‌ای که در خروج از برجام و به شهادت رساندن سردار سلیمانی دارد، فرد غیرقابل‌اعتمادی است و گذشته از آن هم در ساختار سیاسی آمریکا دشمنی با مردم و انقلاب ایران امری نهادینه و از اصول اولیه است.
این فقط یک برداشت و نظر شخصی نیست بلکه امری آزموده و مبرهن است، چراکه ایران بارها در مسائل مختلف به‌رغم اقدامات آکنده از حسن‌نیت از سوی آمریکایی‌ها بدعهدی دیده است. در ماجرای اخیر نامه‌نگاری ترامپ هم اولا باید به روا‌ن‌شناسی این فرد توجه داشت. او در تقلاست که در عین قلدری، خود را شخصی صلح‌طلب جا بزند‌، ثانیا او به‌عنوان یک قمارباز برای این‌که مدام توپ را در زمین ایران بیندازد و به‌زعم خود فشار بیشتری وارد کند و برای این‌که بتواند مدعی شود که تهران باب مذاکره را بسته است، مدام ژست علاقه‌مندی به مذاکره می‌گیرد. برای جلوگیری از به ثمر نشستن این ترفند و در واکنش به اظهار علاقه چند‌باره ترامپ به مذاکره و ارسال نامه به ایران، نهادهای تصمیم‌ساز در ایران با تغییر مسیر پیام‌آوری از امارات که محل نفوذ آمریکا و رژیم‌صهیونیستی است به عمان که مسیر سابقا آزموده شده بود، جواب نامه رئیس‌جمهور آمریکا را داد و از سوی دیگر با تاکید بر غیرمستقیم بودن هرگونه مذاکره با آمریکایی‌ها، باب سوء‌استفاده ترامپ از نمایش مذاکره و دستاوردسازی از آن و صلح‌طلب‌نمایی را برای وی بست. البته حقیقت ماجرا این است که باید توجه داشت مسیر عمان قبلا هم باز بوده و در دولت شهید رئیسی هم این کانال با دولت قبلی آمریکا باز بوده است. بنابراین ادعای بسته شدن باب مذاکره دروغی بزرگ است و این آمریکایی‌ها بوده‌اند که از مذاکره منطقی و عمل به تعهدات و وعده‌های خود فراری بوده‌اند و از این نظر فرقی میان دو حزب حاکم بر این کشور وجود ندارد. در عین‌حال غیر‌مستقیم بودن مذاکره از ضررهای احتمالی عهدشکنی‌های آمریکا می‌کاهد؛ چراکه ایران حتی در صورت امضای توافقی با دولت فعلی آمریکا، همیشه به این دولت و ساختار سیاسی این کشور به دیده تردید می‌نگرد و محاسبه عهدشکنی آمریکا را هم کرده است؛ به‌خصوص که آمریکا در سطحی دیگر مشخصا با حمایت از رژیم‌صهیونیستی و تداوم جنایت علیه مردم بی‌دفاع غزه و همین‌طور مردم قهرمان یمن،عملا برای محور مقاومت شاخ و شانه می‌کشند و احتمالا به‌دنبال تحمیل سطح دیگری از مذاکره درمورد این محور به ایران هستند. طبیعی است که نمی‌شود به وعده و امضای چنین جنایتکارانی اعتماد کرد. به همین علت ایران تاکید دارد که مذاکرات علاوه بر غیرمستقیم بودن باید در چارچوب مشخص و صرفا با تمرکز بر بحث هسته‌ای صورت بگیرد و مسائل موشکی و محور مقاومت از نظر تهران مذاکره‌ناپذیر است. اگرچه حمایت ایران از این محور برخلاف تبلیغات غرب که اعضای این محور را نایبان ایران می‌خواند، از نوع اشتراک عقیده و همراهی است و نه رابطه نیابتی اما کاملا مشخص است که یکی از اهداف آمریکا برای شروع مذاکره با ایران در این برهه، ارسال سیگنال دست کشیدن ایران ازحمایت مقاومت در منطقه است.درعین‌حال اعلام آمادگی ایران نوعی پادزهرتبلیغات‌جنگ از‌سوی آمریکاست؛ البته آمریکابه‌خوبی به توان‌نظامی ایران واقف است‌وهمچنان که درتماس رئیس‌جمهور محترم باولیعهد عربستان هشدار داده شد،ایران دراوج قدرت نظامی است ودردفاع ازخود تردید نخواهد کرد. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از بدعت تا دیپلمات‌شدن «جریان هسته اصلی دولت سابق»

سرمقاله اعتماد/ امتناع عدول از فتوا

دبیرکل انجمن صنایع نساجی: ستاد مبارزه با قاچاق کالا علاقه‌ای ندارد جلوی قاچاق پوشاک را بگیرد

آواز خواندن «سالار معمولی» در پشت‌ صحنه پایتخت

پیش‌بینی واعظی از آینده مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا

انتقاد عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از قیمت و وضعیت بازار گوشت

مهران مدیری 57 ساله شد

تعجب رضا شفیعی جم از قیمت وحشتناک گوجه سبز!

تقابل عجیب دو خانواده در خانه نقی معمولی

تجلیل از خانواده شهدا در اولین جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان

روزنامه آمریکایی: محال است ترامپ در جنگ تجاری پیروز شود

کدام بازنشستگان از دریافت وام 50 میلیون تومانی خط خوردند؟

تاثیر جالب «نقی معمولی» بر مصرف اینترنت کشور!

احساسی شدن «عمو رشید» در کنسرت معین

خضریان: در دنیا به ما می‌خندند که می‌گوییم عضو هیچ حزبی نیستیم

سرمقاله آرمان ملی/ سفر گروسی به تهران، سفری مطلوب

یوسفی: اگر برخی مسئولان مستأجر بودند، مشکل مسکن با سرعت بیشتری حل می‌شد

حضور بیش از 80 کشور در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

تنها راه حل فلسطین؛ احیای حق و تعیین سرنوشت

معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف شد؛ حضور عارف بر مزار شهید رئیسی

اندیشکده آمریکایی: موفقیت ایران در دیپلماسی تجاری فشار حداکثری را دشوار کرده است

کاهش ترخیص موبایل همزمان با جهش قیمتی در بازار

یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟

تصاویری از زنده سوختن خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس

سکانس آخر بازیگران مهاجرت کرده/ داغ بودیم و نفهمیدیم

ادعای امیری فر: لاریجانی، ظریف و فروزنده برای مذاکره غیرمستقیم انتخاب شده‌اند

سرمقاله هم میهن/ دقیقا کجایید؟

اعتصاب شهروندان ترکیه‌ای مقابل سفارت آمریکا

پستی عاشقانه برای تولد «مهران مدیری» که حسابی پربازدید شد

واکنش دستیار رئیس مجلس به ادعای روزنامه شرق؛ کذب محض است

واکنش متفاوت کوشکی به عزل دبیری توسط پزشکیان؛ روغن ریخته را نذر امام زاده کردند!

ترس از بازداشت، مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا را عوض کرد

زنده سوختن خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس

جدال جلال مقامی و بهرام زند بر سر «شرلوک هولمز»

چهره ها/ جشن تولد 72 سالگی عبدالرضا اکبری در کنار پسر و عروس

ورود عارف به مشهد؛ اهداف سفر اعلام شد

معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف شد

محبعلی: می‌شود با مذاکره جلوی درگیری نظامی را گرفت

1000 دیدار حضوری با خانواده شهدا و ایثارگران در سال 1403

نشست رئیس پلیس راهور فراجا با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

سرمقاله سازندگی/ برابری یا تبعیض؟

طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

ردپای خونین صهیونیست‌ها

وحشت صهیونیست‌ها از حملات موشکی قسام

همزمان با سقوط بازارهای جهانی، ترامپ تعرفه ها را دارو توصیف کرد

نوشته ای به مناسبت سالگرد رفتن کیومرث پوراحمد

علت اصلی افزایش طلاق

جزئیات گفتگوی وزیر خارجه امارات و همتای صهیونیستی

حواشی جلسه دیروز مجلس؛ از تست قند خون تا اینستاگرام گردی آقای نماینده

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی