اخبار محرمانه

آخرين مطالب

یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟ اقتصادی

یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /علی رغم اینکه هر ساله مطابق قانون دولت باید یارانه ثروتمندان را حذف می کرد. اما 3دولت گذشته تا کنون از اجرای آن امتناع کرده اند. البته شکاف‌های موجود در شناسایی درست افراد و عدم اجرای کامل قوانین ، چالش‌هایی را برای این امر ایجاد کرده است.
حذف یارانه ثروتمندان و سه دهک بالای درآمدی از سال 93 تا کنون با مصوبه مجلس در قوانین بودجه یک تکلیف برای سه دولت گذشته بوده، ولی اجرا نشده است، حال دولت چهاردهم هم در بودجه 1404موظف به حذف یارانه اغنیا شد.
حذف یارانه نقدی ثروتمندان مورد تأیید دولت و مجلس می باشد, یکی از تأکیدات در پرداخت یارانه نقدی این است که این یارانه باید به نفع فقرا, نیازمندان و اشتغال حذف شود. یارانه بخشی از دهک های درآمد در سال 94 حذف شد, سالهای بعد مسئله حذف یارانه تکرار اما عملیاتی نشد.
 طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال 1404، دولت موظف است یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد از دهک‌های هشتم، نهم و دهم را حذف کند. این اقدام به منظور بهینه‌سازی توزیع منابع مالی و تحقق عدالت اجتماعی در نظر گرفته شده است، اما تا کنون زمان دقیق اجرای این طرح مشخص نشده است.
سه دولت گذشته تکالیف قانونی برای حذف یارانه حداقل سه دهک از پردرآمدها را داشته اند، ولی با بهانه های مختلف سیاسی و اقتصادی، از اجرای این تکلیف قانونی سرباز زدند.
بازار
طبق اعلام وزارت رفاه، تصمیمات جدید دولت در راستای بهینه‌سازی پرداخت یارانه‌ها شامل حذف یارانه از کسانی است که درآمد بالایی دارند. این تصمیم با هدف کاهش فشار بر منابع مالی کشور و تخصیص بیشتر یارانه به اقشار کم درآمد اتخاذ شده است. طبق گزارش‌ها، بررسی‌های دقیقی انجام شده تا افراد پر درآمد شناسایی شوند و یارانه آن‌ها قطع گردد.
اما این تصمیم با انتقادات و نگرانی‌هایی مواجه شده است. بسیاری از افراد معتقدند که معیارهای تعیین درآمد بالای افراد دقیق نبوده و در مواردی افراد متوسط نیز از این یارانه محروم شده‌اند. همچنین، برخی از کارشناسان بر این باورند که این اقدام نمی‌تواند مشکل اصلی اقتصاد کشور را حل کند و نیاز به اصلاحات بنیادی‌تر در نظام اقتصادی است.
این قانون قرار بود به دولت کمک کند تا منابع مالی یارانه‌ها و دیگر کمک‌های اجتماعی را به طور مؤثری مدیریت کند. با این حال، گزارش‌ها نشان می‌دهد که عدم اجرای کامل این قانون موجب شده تا برخی از منابع به‌طور غیر شفاف و نادرست تخصیص یابد.
انتقادهای بسیاری به عدم پیگیری جدی این قانون وارد است، به طوری که برخی نمایندگان مجلس از کندی در پیاده‌سازی آن ابراز نگرانی کرده‌اند. در این بین، دولت نیز از چالش‌های اجرایی و فنی در پیاده‌سازی این قانون خبر داده و اعلام کرده است که در حال تلاش برای اصلاح ساختارهای مورد نیاز است.
اگرچه حذف یارانه از افراد پر درآمد به‌عنوان یک اقدام مثبت در راستای بهینه‌سازی منابع تلقی می‌شود، اما شکاف‌های موجود در شناسایی درست افراد و عدم اجرای کامل قوانین ، چالش‌هایی است که باید در نظر گرفته شوند. به نظر می‌رسد که برای رسیدن به نتیجه مطلوب، دولت باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای اصلاح ساختارها و افزایش شفافیت در مدیریت منابع یارانه‌ای داشته باشد.
یارانه چه کسانی حذف خواهد شد؟
بر اساس مصوبه قانون بودجه سال 1404، یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد حذف خواهد شد. مهم‌ترین معیارهایی که باعث حذف یارانه این خانوارها می‌شود به شرح زیر است:
• مالکیت املاک با ارزش بالا:
خانوارهایی که دارای املاک مسکونی، تجاری یا اداری با ارزش بیش از 35میلیارد تومان باشند، از فهرست یارانه‌بگیران حذف خواهند شد.
• مالکیت خودروی لوکس و گران‌قیمت:
افرادی که صاحب خودروی سواری یا وانت دوکابین با ارزش بیش از 3میلیارد تومان باشند، یارانه خود را از دست خواهند داد.
• درآمد ماهانه بالا:
سرپرستان خانوارهایی که درآمد ماهانه آن‌ها از حد معین فراتر باشد، مشمول دریافت یارانه نخواهند شد.
• تراکنش‌های مالی غیرمتعارف:
خانوارهایی که تراکنش‌های مالی غیرمتعارف یا خرید و فروش‌های زیادی از حساب‌های غیرتجاری خود انجام می‌دهند، از فهرست یارانه‌بگیران حذف خواهند شد.
• اقامت در خارج از کشور:
افرادی که به طور دائمی در خارج از کشور اقامت دارند، به صورت خودکار از لیست یارانه‌بگیران حذف می‌شوند.
• سفرهای خارجی متعدد:
خانوارهایی که بیش از 5سفر خارجی در یک سال گذشته داشته‌اند، از فهرست یارانه حذف خواهند شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«لیبی‌سازی»؛ تکرار کلیدواژه نخست وزیر اسرائیل توسط مخالفان مذاکره در ایران

ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است

چرا انتخاب استیو ویتکاف برای مذاکره مهم است؟

نیویورک تایمز: مذاکرات مسقط چقدر شانس موفقیت دارد؟

روزی که صدام سقوط کرد / ارتش آمریکا چطور وارد بغداد شد؟ / دستان بسته نظامیان عراقی مقابل یانکی‌ها

چرا بلایند دیت‌ها دیده شدند؟

معامله گر کاخ سفید، چقدر قدرت و نفوذ دارد؟

اسلامی: تمام زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران درون‌زا و کاملاً بومی است

حماس: فلسطینیان کرانه باختری به پا خیزند

وضعیت تأسف‌بار کودکان غزه

نظر شهروندان آلمانی از تعرفه‌های گمرکی ترامپ

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

عصبانیت شدید سحر ولدبیگی از سوال نامتعارف سوسن پرور!

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حال رفیقت خیلی بده

رقص بهتاش تو تانک داعشی ها

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

گره دیپلماسی باز شد؟

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

لباس عید خریدن دهه شصتی ها

چرا «نقی معمولی» دیگر معمولی نیست؟

دلایل خوشبختی نصرت در سریال «دودکش 2»

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند

رسانه‌های اسرائیلی: حال نتانیاهو در دیدار با ترامپ گرفته شد

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

«تاسیان» داستانی از عشق و جستجوی حقیقت!

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

پدر و پسر لنگه هم!

اکران مستند «نفس» در خانه هنرمندان ایران

چهره ها/ عکس جدید ساره بیات با یک متن معنادار

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

ترامپ بر آتش جنگ تعرفه‌ها بنزین پاشید؛ تعرفه 125 درصدی آمریکا برای چین

وزیر جنگ اسرائیل: به دنبال وادارسازی مردم غزه به مهاجرت داوطلبانه هستیم

نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است

رئیس اپوزوسیون رژیم صهیونیستی: کابینه نتانیاهو به دنبال نابودی اسرائیل است

حمله پهپادی اسرائیل به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی