اخبار محرمانه

آخرين مطالب

حسن خمینی گفت از نظر مردم اگر شما مسئول بودید مانع بحران با آمریکا می‌شدید خواندنی ها

حسن خمینی گفت از نظر مردم اگر شما مسئول بودید مانع بحران با آمریکا می‌شدید
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مجله «عصر ما»، [اُرگان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی] تعطیل و آقای [محمد] سلامتی، سردبیر مجله، محکوم به 17 ماه حبس شد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی 16 اسفند سال 1380 در خاطرات خود می‌نویسد: [تونی] بلر، نخست‌وزیر انگلیس‌ گفت، زمان حمله به عراق نزدیک است. آمریکا به آمریکایی‌های موجود در ترکیه اخطار کرده‌ که زنان و کودکان خود را از ترکیه بیرون ببرند. فرستاده ویژه [جلال] طالبانی، [رهبر اتحادیه میهنی کردستان]، به ایران خبر داده که هیأت اعزامی آمریکا به‌ کردستان عراق، بررسی‌های نهایی برای کیفیت حمله به عراق را انجام داده‌اند و خواسته‌اند که اکراد و مجلس اعلا[ی انقلاب اسلامی]، نقش جبهه متحد شمال در افغانستان را در عراق ایفا نمایند.
در کابل، پنج نفر از نیروهای آلمانی، هلندی و دانمارکی، در جریان انفجار یک موشک روسی‌ که می‌خواستند آن را خنثی‌ کنند، کشته شدند و هفت نفر به‌شدت زخمی شدند که در آلمان، بحران سیاسی ایجاد کرده است. کشف حضور هزار و 200 نیروی نظامی‌ آلمان در افغانستان، مردم آلمان را بهت‌زده‌ کرده؛ چون تاکنون مخفی مانده بود. [دونالد رامسفیلد]، وزیر دفاع آمریکا به‌صراحت‌ گفته، راه درازی در جنگ با طالبان و القاعده مانده است. حملات روزمره به مراکز حضور نظامیان آمریکا، آن‌ها را ترسانده است.
در فلسطین، مقاومت مجاهدان فلسطینی، آن‌ها را گیج‌ کرده است و [کالین پاول]، وزیر امورخارجه آمریکا به خشونت‌های [آریل] شارون، [نخست‌وزیر اسرائیل]، اعتراض‌ کرده و می‌گوید، خشونت مسئله فلسطین را حل نمی‌کند؛ برخلاف اظهارات [جرج] بوش که عمل شارون را تأیید کرده. شیمون پرز، وزیر امورخارجه اسرائیل هم خشونت ارتش را محکوم کرده و گفته، ممکن است حزب کار از کابینه بیرون برود. امروز اسرائیل به همه شهرهای غزه و کرانه باختری حمله نموده و هشت نفر را شهید کرده؛ من‌جمله شش نابینا که مدرسه آن‌ها بمباران شده است. جای تعجب است که همزمان با این حمله‌ها، حضور مردم خیلی وسیع و تظاهرات و تشییع جنازه شهیدان ادامه دارد و انتقام هم با عملیات شهادت‌طلبانه انجام می‌شود.
اکنون غربی‌ها امید خود را به طرح امیرعبدالله، [ولیعهد عربستان سعودی] بسته‌اند و وزیر امورخارجه سوریه، به همین منظور به ایران آمده بود و از من هم وقت فوری خواست، ولی من چون امروز پیش از ظهر، بایستی در قم باشم، نتوانستم وقت بدهم. او هم عجله داشت که به سوریه برگردد. وزیر امورخارجه اسرائیل اعلام کرد که طرح امیرعبدالله را به طور اصولی می‌پذیرد و با این اعلام، مانع از این شد که توپ در زمین اسرائیل قرار گیرد.
پارلمان روسیه، در مقابل حضور نیروهای آمریکا در گرجستان، عکس‌العمل تندی نشان داده است. با وسعت حضور غربی‌ها در افغانستان و آسیای میانه و قفقاز، احساس محاصره می‌کنند. آمریکایی‌ها در خلیج‌فارس در چند روز اخیر دو سه‌ کشتی نفتی ایران را توقیف و تفتیش‌ کرده‌اند که تحریک‌آمیز است.
کاخ سفید مصمم است، عوارض تا سطح 30 درصد بر فولاد وارداتی به آمریکا وضع کنند و این باعث خشم دولت‌های اروپایی، روسیه و ژاپن شده است؛ به عنوان نقض مقررات تجارت جهانی تلقی‌ کرده و رسما مخالفت‌ کردند.
با هلی‌کوپتر به سوی قم پرواز کردیم. در پادگان سپاه قم فرود آمدیم. استقبال نظامی بود. استاندار، شهردار و [اعضای] شورای شهر به استقبال آمده بودند. پس از زیارت حرم و قبر والد و والده و همشیره، به مدرسه فیضیه رفتم. انبوه طلاب با گرمی استقبال‌ کردند. مراسمی در زیرزمین مدرسه فیضیه جهت اعزام مُبلغ برای محرم بود.
آقای [محمد] جعفری‌گیلانی، [رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم] ‌گفت، بیش از شش هزار مُبلغ تقاضا شده است. آیت‌الله مشکینی، [رئیس مجلس خبرگان] خیر مقدم گفتند و نصایح اخلاقی نمودند. سخنرانی مفصلی -که بیش از یک ساعت طول کشید- نمودم؛ بیشتر در توضیح شرایط روز و عوامل تحرکات جدید آمریکا و بحران‌ها. بلافاصله به سوی تهران حرکت کردیم.
بعدازظهر به دفتر کوشک رسیدم. وقت با مطالعه روزنامه‌ها و استراحت و شنا و سونا گذشت. به خانه آمدم. سر شب، حسن‌آقا خمینی‌ آمد؛ برای دعوت به مراسم سالگرد احمدآقا و گفت، در محافل مردمی و خانوادگی و طلاب، این فکر شیوع پیدا کرده که اگر شما مسئول کشور بودید، مانع بحران با آمریکا می‌شدید که نه تندی آقای خامنه‌ای را دارید و نه کُندی عمل آقای خاتمی را و گفت، روحیه طلاب خوب است؛ بخصوص بعد از راهپیمایی مردم در 22 بهمن. درباره شرایط سیاسی و امنیتی منطقه، سولاتی داشت.
در هند، پس از آرامش دوباره، درگیری‌ها در گجرات آغاز شده و تاکنون تعداد تلفات از 650 نفر گذشته و آزار بیشتر مسلمانان. مجلس هند در اعتراض به این وضع تعطیل است. مجله «عصر ما»، [اُرگان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی] تعطیل و آقای [محمد] سلامتی، سردبیر مجله، محکوم به 17 ماه حبس شد. در ترکیه [نجم‌الدین] اربکان به 27 ماه زندان محکوم شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1338942/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کنایه پوتین به مکرون: سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید

تقلای آمریکا برای کاهش وابستگی عراق به انرژی ایران

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

قیمت نهایی بلیت سینما اعلام شد

هشدار تئوریسین اصلاحات در خصوص شعار وفاق

هشدار جدی مرعشی درباره نقشه پایداری‌چی‌ها علیه دولت پزشکیان

زمیر «اداره ایران» ارتش رژیم صهیونیستی را منحل کرد

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

آخرین تحولات در جلسات تعیین دستمزد کارگران

تیپ‌های بازیگری حامد وکیلی از کجا شکل گرفت؟

چهره ها/ ژست خندان آقای گلزار در باشگاه بدنسازی

کاخ سفید: تا این لحظه با ایران مذاکره نکرده‌ایم

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

سکانس عجیب سریال «دختران کوچه غم»/ نماز خواندن یک روحانی در قمارخانه!

سریال ماه رمضانیِ تلویزیون، «معین زد» را سوژه کرد

حسن خمینی گفت از نظر مردم اگر شما مسئول بودید مانع بحران با آمریکا می‌شدید

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

اردوغان: مانع عملیات تازه از سوی اسرائیل خواهیم شد

برگزاری مراسم افطار در کربلا

موشک «آریان 6» برای دومین بار پرتاب شد

ظاهر شدن عجیب مارک روبیو مقابل دوربین

کشته‌شدن 15 تن از عناصر الجولانی در سواحل لاذقیه

شخصیت های فرندز، بریکینگ بد و سوپرانو کودک شدند!

تعارف‌های بامزه با لهجه تربت حیدریه از زبان حامد وکیلی

وزیر خزانه‌داری آمریکا: فروش نفت ایران را تعطیل خواهیم کرد

آموزش ساخت دوربین عکاسی با کاغذ

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

چرا دونالد ترامپ حق رانندگی کردن ندارد؟

لاوروف: استقرار حافظان صلح اروپایی در اوکراین، مشارکت مستقیم ناتو در جنگ با روسیه است

خبرگزاری فرانسه: زنان تاجیک به شیوه‌نامه دولت برای پوشش اعتراض کردند

ماهرنگ، بانوی پاکستانی نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد

چالشی بامزه و خنده‌دار با حامد وکیلی

حرکت جالب گلزار که به ضرر صداوسیما تموم شد

تیزر جدید سریالی که بعد از 3 سال توقیف منتشر شد

مردم ایران، اشکِ «لئو روخاس» را درآوردند

حاشیه‌های دیدار رئیس جمهور با نخبگان تا حضور سرزده در جمع مردم رودهن

وزیر امور خارجه وارد جده شد

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

زلنسکی به اروپا امیدوار شد؛ اوکراین تنها نیست

رسانه صهیونیست: اسرائیل، آمریکا را نمی‌شناسد

ترامپ قصد دارد کار را برای اتباع افغانستان سخت کند

ترامپ تاریخ اجرای بعضی از تعرفه‌های مکزیک را عقب انداخت

عراق: نشست اجلاس سران عرب 17 می در بغداد برگزار می‌شود

پوتین: قصد عقب‌نشینی در جریان عملیات ویژه نظامی را نداریم

حماس: تهدیدهای اسرائیل برای جنگ، ناشی از ضعف است

انتقاد تند مجری سحرگاهی تلویزیون از شهرداری تهران!

راه پایین کشیدن یه مرد میدونی چیه؟ زن!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی