ترامپ تاریخ اجرای بعضی از تعرفههای مکزیک را عقب انداخت
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - ایرنا / «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا تصریح کرد که مکزیک تا تاریخ 2 آوریل (14 فروردین) برای کالاهایی که ذیل «توافقنامه آمریکا-مکزیک-کانادا» قرار میگیرند، مشمول تعرفه نخواهد شد.
ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «پس از گفتوگو با رئیسجمهور کلودیا شینبام از مکزیک توافق کردم که این کشور برای کالاهایی که ذیل توافقنامه آمریکا-مکزیک-کانادا قرار میگیرند، مشمول هیچ تعرفهای نشود. این توافق تا 2 آوریل معتبر خواهد بود.»
وی با اشاره به اینکه این تصمیم از روی احترام به رئیسجمهور مکزیک گرفته شد، عنوان کرد: «رابطه ما بسیار خوب بوده و ما به همراه یکدیگر تلاش میکنیم تا هم از ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا جلوگیری کنیم و هم جلوی ورود فنتانیل را بگیریم. از رئیسجمهور شینبام برای تلاشها و همکاریهایش متشکرم!»
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1338913/