اخبار محرمانه

آخرين مطالب

چرا کودکان خبرچینی می‌کنند و چطور با آن برخورد کنیم؟ خواندنی ها

چرا کودکان خبرچینی می‌کنند و چطور با آن برخورد کنیم؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - سواد زندگی / بچه‌ها ممکن است برای اعمال قدرت، برای تقویت عزت نفس خود، یا فقط برای جلب توجه خبرچینی کنند. خبرچینی به کودک اجازه می‌دهد بر کودک دیگری برتری پیدا کند و در چشم والدین یا معلم او مورد لطف واقع شود.
خبرچینی یا چغلی کردن کودکتان آزاردهنده است. اما خبرچینی فرصتی است که به او کمک کنید یاد بگیرد مشکلاتش را خودش حل کند . و همچنین به او نشان دهید که چگونه از حق دیگران دفاع کند.
در این مطلب با علل خبرچینی بچه‌ها و راهکارهای برخورد با آن آشنا شوید.

اخبار محرمانه



علل خبرچینی کودکان
بچه‌ها ممکن است برای اعمال قدرت، برای تقویت عزت نفس خود، یا فقط برای جلب توجه خبرچینی کنند. خبرچینی به کودک اجازه می‌دهد بر کودک دیگری برتری پیدا کند و در چشم والدین یا معلم او مورد لطف واقع شود.
خبرچینی یک جنبه‌ٔ مثبت نیز دارد. این کار یعنی فرزندتان تمایل دارد به شما نشان دهد که قوانین را می‌فهمد و درست و غلط را از هم تشخیص می‌دهد.
همچنین می‌تواند شما را از موقعیت خطرناکی که نیاز به توجه فوری‌تان دارد آگاه کند.
بعضی از بچه‌ها نیز خبرچینی می‌کنند، چون مهارت‌های عاطفی و اجتماعی لازم برای حل مشکلات به تنهایی را کسب نکرده‌اند.
بچه‌های بزرگ‌تر که عادت به مراقبت از کوچک‌ترها دارند ممکن است تمایل بیشتری به مشاهده و گزارش رفتارهای آنها داشته باشند.


نحوهٔ برخورد با خبرچینی کودکان
موقعیت را بررسی کنید: 
قبل از اینکه نتیجه‌ بگیرید کودکتان کم‌کم ممکن است به یک خبرکش نق‌نقوی کوچک تبدیل ‌شود، موقعیت را ارزیابی کنید. شما نمی‌خواهید کودکتان برای هر چیز کوچکی به شما شکایت کند، اما او باید بتواند مطمئن باشد که هنگام نیاز می‌تواند کمک بخواهد.
این به او کمک می‌کند تا بفهمد شما دوست دارید در مورد چه چیزهایی به شما بگوید. مثلاً شما به عنوان یک بزرگسال می‌دانید که «بابا، سارا با ماشین‌های من بازی می‌کنه» وضعیتی بسیار متفاوت از «بابا، سارا تو ماشین اون مرد بازی می‌کنه» است.
بچه‌های کوچک همیشه نمی‌توانند تفاوت این دو و مسائلی مثل این را تشخیص دهند. برای بچه‌های این سن دشوار است که خودشان مستقلاً قضاوت کنند که چه چیزی ارزش خبرچینی را دارد و چه چیزی ندارد یا چه چیزی را باید به شما خبر بدهند و چه چیزی را لزومی ندارد بازگو کنند.
به فرزندتان بگویید وقتی شخصی کار خطرناکی انجام می‌دهد، هشدار دادن ایرادی ندارد. اما ممکن است باز هم نتواند موقعیت خطرناک از آزاردهنده را تشخیص دهد.
به عنوان مثال، کودک با خودش فکر می‌کند آیا پریدن روی تخت خطرناک است؟ به او بگویید که اگر در مورد وضعیتی مطمئن نیست، ایرادی ندارد که از شما سؤال کند.
تحسینش کنید: 
هنگامی که برای محافظت از شخصی به سراغ شما آمد، او را تحسین کنید.بگویید: «ممنون از اینکه مراقب برادرت هستی. این باعث می‌شه اون سالم بمونه». به این ترتیب شما از تله‌ٔ رقابت خواهر و برادرها دور می‌مانید، روی مراقبت از کودک نیازمند تمرکز می‌کنید و از طریق برقراری ارتباط ایجاد اعتماد خواهید کرد.
رشوه ندهید: 
وقتی ایمنی کسی در معرض خطر نیست، تنبیه کردن کودک دوم که کودک اول کارش را خبرچینی کرده، فقط پاداشی به عمل خبرچینی‌ است.
اگر طرف بچه‌ٔ خبرچین را بگیرید، نه تنها با کمک کردن به او در رسیدن به چیزی که می‌خواهد، یعنی توجه مثبت برای او و توجه منفی برای بچه‌ٔ دیگر، این رفتارش را تقویت می‌کنید، بلکه اگر فرزندتان در مورد تخلف همبازی خود مبالغه کرده باشد، یعنی کاری بچه‌ها اغلب انجام می‌دهند، احتمال و ریسک مجازات ناعادلانه‌ٔ کودک دوم را نیز دارید.
اما اگر در این تله نیفتید، فرزند شما خیلی زود می‌فهمد که برخی نبردها و کشمکش‌ها را باید خودش حل و فصل کند و وقتی بتواند مشکلی را به تنهایی حل کند، می‌تواند به خودش افتخار کند.
هزینه‌ٔ خبرچینی را بالا ببرید:
دادن یک کار به فرزندتان وقتی خبرچینی می‌کند، باری را روی دوش او می‌گذارد. به عنوان مثال، هنگامی که او با اخبار مربوط به عمل ناجوانمردانه و نه خطرناک خواهر یا برادرش پیش شما می‌آید، می‌توانید به او بگویید که یک نقاشی بکشد و آن را روی میز بگذارد تا بعداً به آن نگاه کنید.
با این کار به احتمال زیاد، او به این نتیجه خواهد رسید که خبرچینی ارزش این وقت و تلاشی را که متحمل می‌شود ندارد. اگر آنچه او می‌خواهد توجه شماست، به او بگویید از شنیدن هر چیزی که می‌خواهد در مورد خودش به شما بگوید خوشحال خواهید شد اما نه در مورد دوست یا خواهرش، مگر اینکه آنها در خطر باشند.
اگر به طور مداوم سعی می‌کند توجه شما را از این طریق جلب کند، با او در مورد راه‌های مثبت برای جلب توجه شما صحبت کنید. گذراندن زمانی اختصاصی با کودک نیز می‌تواند کمک زیادی کند.
گزینه‌های مختلف را با هم بررسی کنید: 
هنگامی که کودک شما در موقعیت بغرنجی قرار می‌گیرد، در مورد اینکه به جای خبرچینی چه کاری انجام دهد، نیاز به راهنمایی دارد.
به عنوان مثال به او بگویید: «اگه آروم بشی و به من بگی چه اتفاقی افتاده، می‌تونم بیشتر بهت کمک کنم.» بعد، سؤالاتی بپرسید تا کمک کنید انگیزه‌اش برای خبرچینی در مورد آن شخص دیگر را کشف کنید. به عنوان مثال بپرسید: «مشکل چیه؟ چطور می‌تونیم حلش کنیم؟» و سپس یک راهکار جایگزین پیدا کنید.
اگر دعوا بر سر یک اسباب‌بازی باعث دویدن او به سمت شما شده است، از او سؤال کنید آیا می‌تواند آن را با دوستش تقسیم کند، نوبتی بازی کنند یا مدتی به تنهایی بازی کند؟ همچنین به او بیاموزید که احساسات خود را به دوستان و خواهر و برادرش نیز ابراز کند.
از او بخواهید که با گفتن «دست بردار»، «این کار رو نکن» یا «من خوشم نمیاد این کار رو می‌کنی. می‌رم با یکی دیگه بازی می‌کنم»، ابراز وجود به صورت کلامی را تمرین کند.
هدف این است که به او اطمینان خاطر بدهید می‌تواند از پس کارها برآید و سپس او را با راهکارهایی برای انجام این کار توانمند کنید.
کمکش کنید:
هنگامی که شکایت را شنیدید، خطر را ارزیابی کردید و به کودک خود کمک کردید تا راه‌حل‌های بالقوه پیدا کند، او را دوباره به موقعیت قبلی و مسیر بازی‌اش بفرستید. شما می‌خواهید فرزندتان در خودش توانایی حل مسئله ایجاد کند.
پس ترغیب او به حل کردن توصیه‌ای خوب برای کودکتان است.، چون کودک شما گاهی فقط توجه شما را می‌خواهد. بنابراین به حرفش گوش بدهید، او را در آغوش بگیرید و بعد بگویید: «به نظر میاد این چیزیه که خودت می‌تونی از پسش بربیای» یا به او حق انتخاب بدهید و بگویید: «من دارم غذا می‌پزم. شما می‌تونید خودتون حلش کنید یا صبر کنید تا من کارم تموم بشه.» بعد از مدتی خواهید دید او با همبازی یا خواهر و برادرش به شکل خودکار این کار را انجام می‌دهند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326902/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شمس‌الدین حسینی: به دنبال افزایش فعالیت در صندوق بین‌المللی پول بودیم، به ما گفتند لیبرال!

طرح عجیب سناتور آمریکایی برای مقابله با هوش مصنوعی چینی

دبیرکل سابق ناتو، بر مسند وزارت دارایی نروژ نشست

تهدید به منحل‌کردن کابینه نتانیاهو توسط یک وزیر اسرائیلی دیگر

رویا افشار: دل‌خوشی از آینده ندارم!

توضیح زرگرنژاد درباره جنجال در نشست خبری فیلم «شمال از جنوب غربی»

از کنایه مجید مظفری به مسئولین تا گلایه علی اوجی از برخی بازیگران

چهره ها/ استایل جذاب سارا بهرامی و آناهیتا افشار در فتوکال فیلم«خاتی»

سخترین قسمت فیلم «اشک هور» برای رویا افشار

رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران: بدهی‌های «بابک زنجانی» تسویه شد

راهبرد جدید امنیت ملی

یکه‌تازی بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات طلا در روز سه شنبه 16 بهمن ماه

رئیس سازمان بورس: رشد اقتصادی در گرو سرمایه‌گذاری و تشکیل سرمایه است

صدور مجوز واردات 50 هزار تن برنج و سیب زمینی

آکسیوس: ترامپ نتانیاهو را دوست ندارد و به او بی‌اعتماد ندارد

سخنگوی حماس: مذاکرات مرحله دوم آتش بس شروع شده است

ورود احمد الشرع به آنکارا

محمد رسول صفری بازیگر فیلم «شمال از جنوب غربی» : بازیگران جوان را در فجر کاندید کنید حتی اگر به آنها سیمرغ نمی‌دهید

عصبانیت فراستی از تصویر بد فردوسی بزرگ در انیمیشن «ژولیت و شاه»

علی اوجی تهیه‌کننده فیلم «دست تنها»: امیرحسین ثقفی مثل گنگسترها فیلم می‌سازد

سرتیپ رحیم زاده مشاور عالی فرمانده کل ارتش شد

جانبازان با ایثارگری و مجاهدت به نظام اقتدار و کشور ما امنیت بخشیدید

15 بهمن 1357؛ بختیار برای انقلابیون خط و نشان کشید، رضا پهلوی به تگزاس بازگشت/ ملاقات‌های متعدد مهندس بازرگان با امام

کریم دستمالچی کیست و چرا اعدام شد؟

سوریه و فلسطین محورهای نشست خبری مشترک وزیران خارجه ترکیه و مصر

آکسیوس: ترامپ به نتانیاهو اعتماد ندارد

مسکو به افزایش بودجه نظامی اتحادیه اروپا اعتراض کرد

فراستی «لولی» را باخاک یکسان کرد : خیلی بده آدم فیلم نابلد بسازه بعد بگه هنری و روشنفکریه !

اوجی تهیه کننده فیلم «دست تنها»:تمام دغدغه من حفظ سینمای اجتماعی است

شکیب شجره بازیگر «دست تنها»:برخلاف نقش‌هایم آرام هستم؛ تمام جنونم را در نقشم می‌گذارم

ثقفی: به آثار قبلی‌ام رجوع کردم

بررسی نامه کمال خرازی به رهبری درمورد قانون تابعیت در کمیسیون اجتماعی مجلس

با شوهر دروغگو و پنهان کار چکار کنم؟

بازار طلا ترمز برید؛ نگاهی به تغییرات قیمتی در بازار طلا و سکه

گلایه امیر آقایی از یک مدیر سینمایی : شما به فیلم خودت، مجوز نمی‌دهی! پس ما چه بسازیم؟

عضو هیات رئیسه مجلس: قانون انتخابات شوراها به تغییرات اساسی نیاز دارد

همتی: بعضی از اقدامات در سال‌های گذشته باعث خروج مردم از صحنه شد، این برای نظام خوب نیست

بازار طلا ترمز برید؛ تحلیلی از از تغییرات قیمتی در بازار طلا و سکه

نخست‌وزیر سابق ایتالیا: ترامپ «چالشی مرگبار» برای اتحادیه اروپا است

فتوکال«خاتی» با حضور ستارگان مطرح سینما

«اشک هور» ؛ ادامه‌ی روند زندگی شهید علی هاشمی است نه تکرار «اسفند»

فرمانده کل ارتش: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد

اتهام‌زنی علیه ایران از قلب پناهگاه تروریست‌ها

بررسی نحوه ثبت قراردادهای یکسان در معاملات اموال غیرمنقول

جولانی راهی ترکیه شد

وقوع تیراندازی در سوئد

واکنش شولتز به درخواست جنجالی ترامپ

واکنش حزب الله به اقدام خصمانه استرالیا علیه شیخ نعیم قاسم

لاوروف از پشت‌پرده تلاش‌های غرب در موضوع سوریه پرده برداشت

کره شمالی ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم را گسترش داده است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی