اخبار محرمانه

آخرين مطالب

از کنایه مجید مظفری به مسئولین تا گلایه علی اوجی از برخی بازیگران فرهنگی اجتماعی

از کنایه مجید مظفری به مسئولین تا گلایه علی اوجی از برخی بازیگران
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نشست فیلم «دست تنها» با کنایه مجید مظفری به مسئولین آغاز و با گلایه علی اوجی از برخی بازیگران و دستمزدهای آنها به پایان رسید.
نشست خبری فیلم «دست تنها» در برج میلاد سینمای رسانه ها فیلم فجر با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی اکبر ثقفی -تهیه‌کننده فیلم «دست تنها»- در مورد چگونگی ساخت این فیلم یادآور شد: این فیلم‌ در ژانر فیلم‌های امیر حسین ثقفی بود و وقتی فیلم‌نامه را می‌نوشت دیدم که به فضاهای قبلی کار او نزدیک است و پذیرفتم که این کار را بسازیم.
وی در مورد اکران عمومی این فیلم نیز گفت: سال گذشته مسئولین از فروش خوب سینماها گفتند اما از یک فیلم اجتماعی حمایت نکردند، من مخالف فیلم‌های کمدی نیستم ولی کمدی که محتوا داشته باشد، سینمای اجتماعی چندسال است که قربانی شده است، امیدوارم یک اکران خوب برای فیلم‌های اجتماعی بگذارند تا سینما اجتماعی و مستقل از بین نرود. 
در ادامه علی اوجی تهیه‌کننده دیگر فیلم «دست‌تنها» در سخنان کوتاهی گفت: من قبلا به عنوان بازیگر با امیرحسین ثقفی کار کرده بودم و از آن کار لذت بردم و در ذهنم‌ بود که یک فیلم در مقام تهیه‌کننده با ایشان ‌کار کنم. به نظرم آقای ثقفی مثل رنجرها فیلم می‌سازد، بدون ادا و اصول.
وی در مورد نقشش در انتخاب نرگس محمدی برای این فیلم افزود: من پارسال فیلم آقای کلانی را داشتم و اصلا من نرگس محمدی را پیشنهاد ندادم و خود ایشان انتخاب کرد یا حتی در فیلم «بی‌مادر» هم من پیشنهاد ندادم. ضمن اینکه ایشان بازیگر حرفه‌ای است و برای من هم افتخار است که در فیلم‌های من بازی کند.
اوجی با اشاره به بخش خصوصی در فیلم‌سازی تصریح کرد: در 80درصد مواقع فیلم‌های مستقل به جایی نمی‌رسد و اکران خوبی نخواهد داشت، من امسال در جشنواره فیلم فجر «شوهر ستاره» و «دست تنها» را به عنوان سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده دارم و با صراحت می‌گویم واقعا سینما مستقل کار کردن‌ یک ریسک بزرگ است.
وی با گلایه از برخی بازیگران خاطرنشان کرد: برای حفظ سینمای مستقل هنرمندان ما موظف هستند که به ساخت یک‌ فیلم‌ کمک کنند. اما متاسفانه برخی بازیگران با رقم‌های بالا یک فیلم‌ خوب را به راحتی کنار می‌زنند و حاضر نیستند برای حفظ سینمای خصوصی کمک کنند.
اوجی در پایان سخن تصریح کرد: اگر فیلم‌های اجتماعی را از کمدی جدا کنیم در سالی که گذشت مجموعا 120میلیارد فروش برای فیلم‌های اجتماعی نداریم.
امیرحسین ثقفی -نویسنده و کارگردان فیلم «دست تنها»- در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: سینما برای من جوششی است تا کوششی و هیچ وقت به دنبال پیام خاصی در فیلم‌هایم نبودم و بیشتر استدلال را به عهده خود مردم ‌می‌گذارم، ولی برام خیلی مهم بود اخلاق و قیام‌ کردن‌ برای یک‌ انسان شریف را در فیلم نشان دهم.
وی در خصوص سکانس کشته شدن سگ‌ها توضیحاتی را ارائه و ابراز کرد: کشته شدن سگ‌ها در فیلم کاملا تصویرسازی شده بود و ما از سگ‌هایی که مرده بودن استفاده کردیم و حواسمان به حیوانات بود.
در ادامه این نشست نرگس محمدی بازیگر فیلم «دست تنها» درمورد حضورش در این فیلم‌ گفت: من قبل از اینکه با آقای ثفقی کار کنم می‌دانستم که علی اوجی‌ در «کوچه‌های ژاپنی» با ایشان کار کرده است، البته من قبل از اینکه علی اوجی به تهیه‌کنندگی برسد توسط آقای ثقفی به این فیلم‌ دعوت شدم و فیلم‌نامه را خواندم.
شکیب شجره دیگر بازیگر فیلم «دست تنها» در ادامه این نشست در مورد حضورش در این فیلم گفت: همکاری با امیرحسین ثقفی واقعا لذت‌بخش است و وقتی علی اوجی به من پیشنهاد داد سریعا پذیرفتم.
وی ادامه داد: کاراکتری که من انتخاب کردم خیلی پرچالش بود و اهداف و انرژی این شخصیت خیلی زیاد بود و آن را دوست داشتم. خودم را فدای نقش کردم و مثل یک‌ نی خالی ایستادم تا نقش در من بدمد. تفکرات و آرزوهای این نقش را جایگزین خودم‌ کردم و یک‌ هویتی از آن‌ کاراکتر ساختم‌ که خودم‌ نبودم.
این بازیگر یادآور شد: برای ساختن این نقش 20 روز تمام زحمت‌ کشیدم، ابتدا یک‌ گاری خریدم و رفتم پشت مسجد سید اسماعیل بازار ،کارگری کردم، داخل بازار بابت کارم پول گرفتم ساندویچ خریدم و دقیقا کارگری زندکی کردم‌ و با اینکه فرصت ‌کم‌ بود سعی کردم هر روز 5صبح تا 17عصر در بازار کار کنم تا با این فضا آشنا شوم.
در بخش دیگری از این نشست مجید مظفری بازیگر فیلم «دست‌تنها» درمورد همکاریش با این گروه گفت: ما همیشه عادت داریم آن طرف میز بنشینیم و این طرف همیشه جای مسئولین باشد.
وی ادامه داد: خانواده ثقفی را از 30سال پیش می‌شناختم و بارها با آنها کار کردم، این فیلم هم نقش متفاوتی داشت و من هم همیشه سعی کردم نقش‌های متفاوت بازی کنم. 
این بازیگر افزود: یک سال مو و ریش خود را نزدم و 12کیلو اضافه وزن آوردم و با عشق خیلی از کارها را رد کردم تا «دست تنها» ساخته شود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ حریف نتانیاهو می‌شود؟

برنامه هسته‌ای ایران در اولویت رایزنی‌های نتانیاهو و ترامپ قرار دارد

وزیر نیرو: امیدواریم زمستان آینده بدون خاموشی سپری شود

وزیرکار: 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان کالا برگ می‌گیرند

تشویق به اشغالگری بیشتر توسط ترامپ

ده‌ها صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند

هزینه‌های نتانیاهو بر واشنگتن؛ ترامپ روی اسب بازنده قمار می‌کند

فیلم «بچه‌ مردم» برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست در باغ کتاب اکران شد

سنگ تمام فراستی برای «شمال از جنوب غربی» : به فیلمساز و تیمش واقعا تبریک می گم از سطح سینمای ایران بالاتر است

علیرضا خمسه در نقش عمو رجب!

ادعای رویترز: ترامپ فشار حداکثری را علیه ایران از سر می‌گیرد

شان امامزاده به متولی آن است/ بیگدلی: مجلس باید بیشتر به سمت نظارت برود تا قانونگذاری

با هزینه یک جلسه ماساژ یک ساعته، ماساژور تفنگی دائمی بگیرید

آغاز دور جدید فروش محصولات ایران خودرو از 21 بهمن ماه+جزئیات

کارگردان «شمال از جنوب غربی»: پیچیدگی نباید مخاطب را سردرگم کند

گیر تاریخی محسن کیایی به شبنم مقدمی

آخرین وضعیت آرمان امیدی از زبان آریا عظیمی نژاد

گزارش وال استریت ژورنال از برنامه ترامپ در سفر به عربستان برای ایجاد فشار به ایران

کارگردان «خاتی»: سینمای دنیا به سمت استفاده از نابازیگرها می‌رود

عراقچی: برای توسعه روابط با همسایگان تلاش می‌کنیم

ایده ای خلاقانه برای تزیین اتاق کودک

رکورد افزایش قیمت مسکوکات شکسته شد؛ سکه امامی در آستانه کانال 65 میلیون تومانی!

15 اسیر تبعیدی فلسطینی به ترکیه منتقل شدند

لبنان از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد

ارتش اسرائیل چگونه درحال تبدیل کرانه باختری به غزه دوم است؟

آلمان: روسیه می‌تواند ناتو را به چالش بکشد

«فراخوان تاریخی اوجالان» منتشر می‌شود

حزب الله: تحریم‌ها هیچ تاثیری در روحیه ما ندارد

دیدار اردوغان با سرکرده شورشیان سوریه

بازیگر «لاک‌پشت»: کمدی سلیقه من نیست

وزیر راه: رئیس‌جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است

واکنش سخنگوی دولت به تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند

آیا کار از دست دولت در‌رفته است؟

90 %درآمدمالیاتی سال 1403، در 10 ماهه ابتدایی سال وصول شد

آیا «ایلان ماسک» سیاست انگلیس را دگرگون می‌کند؟

کمیسیون اروپا: برای گفتگوهای سخت با واشنگتن در مسئله تعرفه‌ها آماده‌ایم

ارتش اسرائیل کشته‌شدن 2 سرباز در عملیات تیاسیر را تایید کرد

ورود ارتش اسرائیل به شهرکی در قنیطره همزمان با حضور هیات سازمان ملل

کارشناس روس: مسکو «اسد» را به سوریه تحویل نمی‌دهد

طالبان: رهبران هیچ‌گونه اختلافی با هم ندارند

شکیب شجره: هرجا بتوانم جهان تازه‌ای خلق کنم، آن نقش را می‌پذیرم

انتقاد تند فراستی از دستمزدهای عجیب و غریب سلبریتی ها

ژست‌های سارا بهرامی در نشست خبری فیلم «خاتی»

رویترز: انتظار می‌رود ترامپ یک فرمان اجرایی برای ایران امضا کند

سید حسن خمینی: سیاست‌های دولت باید معطوف به کمک‌رسانی به طبقات ضعیف باشد

سرلشکر رشید: دشمن می‌خواهد با تضعیف اراده ما، به پیروزی بدون جنگ دست یابد

ادعای نیویورک تایمز درباره برنامه تیمی مخفی از دانشمندان هسته‌ای ایران

تذکر به برادران عجول

مخاطرات سیاست خیابانی

کمتر از 20 ساعت تا تعیین تکلیف بزرگترین واگذاری تاریخ خصوصی‌سازی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی