اخبار محرمانه

آخرين مطالب

نامه سوریه به آمریکا: هیچ تهدیدی علیه اسرائیل نخواهیم بود بین الملل

نامه سوریه به آمریکا: هیچ تهدیدی علیه اسرائیل نخواهیم بود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / «ما دیگر تهدید نیستیم!» این پیام واضح حکام دمشق به واشنگتن است. رویترز گزارش داد که سوریه در نامه‌ای کتبی، به اغلب شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها و عادی‌سازی روابط پاسخ مثبت داد.
خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی فاش کرد که دولت شورشیان حاکم بر سوریه در یک نامه کتبی به فهرست شروط آمریکایی برای کاهش بخشی از تحریم‌ها و عادی‌سازی روابط میان دمشق و واشنگتن پاسخ داده و بیشتر شروط را پذیرفته اما برخی دیگر نیازمند «تفاهمات متقابل» با واشنگتن است.بر اساس این گزارش، از جمله موارد مطرح شده در این نامه، تشکیل یک کمیته برای «نظارت بر فعالیت‌های جناح‌های فلسطینی» و عدم دادن اجازه به هیچ گروه مسلحی برای فعالیت در خارج از کنترل دولت کنونی سوریه است.
این نامه تنها چند روز پیش از بازداشت مسئول جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سوریه، خالد خالد و مسئول کمیته سازماندهی صحنه سوریه ابو علی یاسر در دمشق برای طرف آمریکایی ارسال شده است. در نامه مذکور همچنین آمده است: «با وجود امکان ادامه بحث در مورد این موضوع، موضع کلی این است که ما اجازه نخواهیم داد سوریه به منبع تهدید برای هیچ طرفی، از جمله اسرائیل، تبدیل شود».
«گای الستر» خبرنگار اسرائیلی نیز در پیامی در صفحه ایکس خود به نقل از رویترز تأیید کرد که دولت شورشیان حاکم بر سوریه، در نامه‌ای به ایالات متحده تعهد کرده است که اسرائیل را تهدید نکند. اطلاعاتی نیز در مورد فعالیت‌های مرتبط با سلاح‌های شیمیایی ارائه کرده است. با این حال، پیشرفت چندانی در خصوص برکناری جنگجویان خارجی از مناصب کلیدی مشاهده نشده است.رویترز نوشت که دمشق اعلام کرده که مسئله جنگجویان خارجی در ارتش نیازمند جلسه مشورتی گسترده‌تر است. با این حال، صدور درجات نظامی برای آنها به حالت تعلیق درآمده است.ماه پیش ایالات متحده فهرستی شامل هشت شرط به سوریه ارائه داد که خواستار تحقق آن‌ها از سوی شورشیان حاکم بر این کشور بود. این شروط شامل تخریب هرگونه ذخایر باقی‌مانده از تسلیحات شیمیایی و اطمینان از عدم تخصیص مناصب رهبری به افراد خارجی در دولت جدید بود.
از سوی دیگر، نماینده کنگره آمریکا «مارلین استوتزمن» نیز شامگاه پنجشنبه به شبکه اسرائیلی «آی24» گفت که ابو محمد الجولانی سرکرده شورشیان سوریه خواستار پیوستن به توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل است. این نماینده کنگره آمریکا به همراه «کوری میلز» یکی دیگر از نمایندگان آمریکا در هفته جاری برای دیدار با سرکرده شورشیان سوریه به دمشق سفر کرده بود. کوری میلز به روزنامه «نیویورک تایمز» گفته بود که پیامی را از طرف ابو محمد الجولانی به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا منتقل خواهد کرد. بر اساس گزارش آی24، جولانی به‌ازای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه و جلوگیری از تجزیه این کشور شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355883/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

سقوط 16 درصدی قیمت نفت برنت طی 3 ماه

تحقیر گردشگران اسرائیلی به سبک ژاپنی

حملات آمریکا به 2 استان یمن

قدرت تکلم من و رفیقم در مواقع حساس

یه طرفه نباید قاضی برم؟!

عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم

قطر به دولت و ملت ایران تسلیت گفت

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها

هلاکت 2 نظامی صهیونیست در درگیری با مقاومت در غزه

غزه: با بحران شدید دارو مواجه ه‍ستیم

برای پیدا کردن خودت باید از دست بدی

بازیگر دایی جان ناپلئون: زمان پخش دومین قسمت، تهدید به قتل شدم

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

واکنش خاص ورزشکاران سوئیسی به جنایات رژیم صهیونیستی

تشدید گسل‌های اجتماعی صهیونیست‌ها با فرار حریدیان از خدمت

از آدمای پولدار باید ترسید

وقتی مامان اول بازجویی می‌کنه، بعدش اسپانسر میشه!

پزشکیان: هند با میراث گاندی و نهرو، پرچمدار صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز است

معاون عارف: مردم و فعالان رسانه‌ای درباره جنگ روانی منافقین هوشیار باشند

تیم مذاکره کننده ایرانی عازم تهران شد

چرا برخی مذاکرات محرمانه‌اند؟!

پزشکیان در گفت‌وگو با شهباز شریف: همکاری مشترک برای مقابله با پدیده شوم تروریسم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

پیگیری مستمر پزشکیان از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

تسلیت وزیر خارجه ترکمنستان به همتای ایرانی

ماموریت قالیباف به نمایندگان 4 کمیسیون جهت اعزام به بندر شهید رجایی

فوت و فن مهارت‌های ارتباطی؛ چطور روی دیگران تاثیر مثبت بگذارید!

بلومبرگ: زیر پای ترامپ خالی است

تاثیر آینه دکوراتیو در انرژی خانه

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است

نماینده جامعه کارگری: 96 درصد کارگران قرارداد موقت دارند

ابراز همبستگی عراق و دستور ویژه سودانی برای کمک‌های فوری به ایران

با وجود قطعی‌های برق، چرا نمایندگان با تغییر ساعت رسمی کشور مخالفند؟

واکنش زاخارووا به آزادسازی «کورسک»

هادی خانیکی: به انسان ایرانی امیدوارم

تسنیم: خروج اروانیوم ‌و غنی‌سازی صفر در مذاکرات مطرح نشده است

خبرنگار آکسیوس: دور بعدی مذاکرات در اروپا  برگزار می‌شود

واکنش فواد ایزدی، چهره نزدیک به جلیلی، به روسری پوشیدن ملانیا ترامپ

رفتارهایی که نشان می‌دهد در مهدکودک یک مشکلی برای کودک وجود دارد

قاتل در صحنه حاضر است

تضاد منافع تندروها با منافع ملی

سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی

ژنرال بازنشسته هندی: دیپلماسی راه بهتری است

شرط واگذاری سهام خودروسازان ایرانی به چینی‌ها

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو با اسرا مانند مهره‌های شطرنج بازی می‌کند

تشدید تجاوزات نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به کرانه باختری

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی