تشدید تجاوزات نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به کرانه باختری
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - تسنیم / شهرک نشینان صهیونیست و نظامیان رژیم صهیونیستی بر شدت اقدامات تجاوزکارانه خود علیه مردم کرانه باختری افزوده اند، تجاوزاتی که در سایه خیانت و همدستی آشکار ابومازن با اشغالگران ادامه دارد.
تجاوزات نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مردم کرانه باختری گسترش یافته است.
شهرک نشینان صهیونیست و نظامیان رژیم صهیونیستی بر شدت اقدامات تجاوزکارانه خود علیه مردم کرانه باختری افزوده اند، تجاوزاتی که در سایه خیانت و همدستی آشکار ابومازن با اشغالگران ادامه دارد.
شهرک نشینان صهیونیست امروز به شهرک کوبر در شمال رام الله-مقر تشکیلات خودگردان- حمله ور شدند و شهروندان فلسطینی را هدف حملات خود قرار دادند که به زخمی شدن دستکم دو فلسطینی منجر شد.
حمله نظامیان صهیونیست به منزل خانواده فلسطینی
نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان یورش به شهرک بیتا در جنوب نابلس در کرانه باختری به منزل یک خانواده در این منطقه حمله ور شدند.
زخمی شدن چندین فلسطینی در شمال الخلیل
شهرک نشینان صهیونیست در ادامه جنایات خود علیه فلسطینیان در کرانه باختری، به منطقه ای در شمال الخلیل حمله ور شدند و شماری از فلسطینیان را زخمی کردند.
صهیونیستها منازل مردم جنین را به پادگان نظامی تبدیل کردند
نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به منازل مردم روستای عانین در غرب جنین در کرانه باختری، آن را به پادگان نظامی تبدیل کردند.
از سوی دیگر شهرک نشینان مسلح صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم اشغالگر به منازل مردم شهرک کوبر در شمال رام الله حمله ور شدند، شهرک نشینان، یک جوان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
شهرک نشینان صهیونیست همچنین دو جوان فلسطینی را در جریان یورش به این شهرک ربودند.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356102/