اخبار محرمانه

آخرين مطالب

آرین منش: حاکمیت به جز تجدیدنظر در سیاست‌های اشتباه، راه دیگری در پیش رو ندارد سیاسی

آرین منش: حاکمیت به جز تجدیدنظر در سیاست‌های اشتباه، راه دیگری در پیش رو ندارد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جماران / نماینده ادوار پیشین مجلس تاکید دارد در حال حاضر بدنه مردمی جریان تندرو به شدت در حال کاهش است و حتی ایدئولوژی‌های مذهبی نیز نمی‌تواند مردم را به جریان وصل کند.
جواد آرین‌منش، نماینده اصولگرای ادوار پیشین مجلس در گفت‌وگو با جماران، با اشاره به شرایط بحرانی کشور، بیان کرد: امسال، سال پایانی سند چشم‌انداز است و ما اکنون می‌بایست قدرت اول اقتصادی و نظامی در منطقه باشیم، اما وضعیت کشور در تمام زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و... بسیار اسفناک است. در چنین شرایطی، هر گونه تجمع و اعتراضی می‌تواند به ضرر کشور باشد و مقدمه را برای ایجاد یک آشوب بزرگتر فراهم کند. کما اینکه در مقاطعی مانند سال 96 شاهد بودیم که جریان رادیکال مقدمات یک اعتراض را فراهم کرد، اما در ادامه کنترل کار از دست‌شان دررفت و خسارت‌های مالی و جانی فراوانی به جامعه وارد شد.
این فعال سیاسی اصولگرا اضافه کرد: اکنون که شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای کشور حساس‌تر شده و کمبودها و ناترازی‌ها، نارضایتی جامعه را افزایش داده، حاکمیت نگران است شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که اعتراضات گسترده‌ای را به همراه داشته باشد. لذا به نظر می‌رسد که حتی بزرگان جریان تندرو که همواره سعی کرده‌اند از هر شرایطی بهره‌برداری جناحی خود را کنند نیز اکنون نگران اند که در صورت انجام یک حرکت غیرعاقلانه، کنترل شرایط از دست‌شان خارج شود. خصوصا که بی‌اعتنایی‌های مجموعه نظام به آنان نیز باعث شده است تا حدّی خودشان را جمع کنند. به هر حال اکنون حاکمیت به مرحله خطرناکی رسیده است و به جز عقلانیت و تجدیدنظر در سیاست‌های اشتباه، راه دیگری در پیش رو ندارد. لذا تصمیم گرفته راه خود را از تندروها جدا کند و تصمیمات خود را بر مبنای عقلانیت بگیرد.
بازار
آرین‌منش با بیان اینکه مردم نیز دیگر هم به اصولگرایان بی‌اعتمادند و هم به اصلاح‌طلبان، عنوان کرد: عامه مردم به دلیل ناکارامدی جریانات سیاسی، از آن‌ها عبور کرده‌اند و خصوصا دیگر نسبت به تندروها اقبالی ندارند. همین اندک حامیان مردمی جریان تندرو هم عمدتا منافع خود را در پرداختن به موضوعاتی نظیر حجاب، مخالفت با مذاکرات و... نمی‌دانند و لذا تعدادشان روزبه‌روز در حال کاهش است و شاید اگر امروز یک نظرسنجی انجام گیرد، مشاهده شود که بخش زیادی از همان 20 درصدی هم که در انتخابات به آقای جلیلی رأی داده بودند، تفکرات‌شان تغییر کرده است. حتی افراد متدینی که به دلیل مسائل مذهبی به جناح تندرو گرایش داشتند نیز در حال فاصله گرفتن از آن‌ها هستند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهانت به مقدسات اهل سنت روی آنتن شبکه یک؛ برکناری مدیران و اعلام جرم برای عوامل

ادعای گروسی درباره موافقت ایران با مذاکره برای بازگرداندن دوربین‌های نظارتی

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

عجیب‌ترین دلایل جدایی در دادگاه‌های خانواده؛ از خُروپُف تا کت و شلوار!

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

الهام چرخنده در صداوسیما به زخم زبان‌ها پاسخ داد

چهره ها/ کامنت هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری سوژه شد!

چهره ها/ عکس جالب از کیک تولد خاص نوید پورفرج

سادگی و عدالت با ابوتراب خاک شد!

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

قسط خونه واجب تره

چهره ها/ شیرین سریال تاسیان با یک عکس جدید

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

پنتاگون در مرز جنون

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

یک تهمت شوکه کننده به ستایش

هدیه خاص رحیم پور ازغدی به مسعود پزشکیان

سلطان سایه‌ها: ناگفته‌های زندگی عبدالکریم ایادی، پزشک شاه و معمای بزرگ دربار پهلوی

ماموران رفتند

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

مقام فلسطینی به توهین محمود عباس به حماس پاسخ داد

قانونگذار آمریکایی: جولانی خواستار رابطه قوی با اسرائیل است

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

تعطیلی موقت پردیس تئاتر باغ کتاب تهران

فیلم «زن و بچه» سعید روستایی به کن رسید

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ترامپ: «زلنسکی» یا صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

چین به دنبال ساخت یک نیروگاه اتمی در ماه است

چهره ها/ قاب عاشقانه آقای خواننده و همسرش در جزیره کیش

قیمت رسمی فروش نفت ایران اعلام شد

9 قانونی که مستاجران از آن بی‌خبرند

پیشنهاد وسوسه‌انگیز واشنگتن برای حکام دمشق

هرکسی لیاقت عذر خواهی نداره

گزارش یک رسانه بریتانیایی از جزئیات نامه ملک سلمان به ایران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی