اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فواد حسین: حمله احتمالی اسرائیل به ایران برای عراق و منطقه فاجعه‌بار خواهد بود سیاسی

فواد حسین: حمله احتمالی اسرائیل به ایران برای عراق و منطقه فاجعه‌بار خواهد بود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - شفقنا / وزیر امور خارجه عراق در سخنانی اظهار داشت: «عراق بخشی از محور مقاومت نیست و وحدت میادین را قبول ندارد بلکه فقط به عرصه داخلی عراق باور دارد، من این حرف را در مناسبت‌های سابق هم گفتم.»
به گزارش الشرق الاوسط، فواد حسین گفت:«قانون اساسی عراق هرگونه تشکیلات مسلحانه خارج از چارچوب رسمی نظامی را ممنوع کرده و اجازه نمی‌دهد بنا به تصمیم فردی علیه طرفی وارد جنگ شود.»
وی افزود: «آنچه گروه‌های مسلح عراقی طی چند ماه اخیر انجام دادند به عراق آسیب بسیار زد و سودی به حال مسئله فلسطین نداشت.»
بازار
رئیس دستگاه دیپلماسی عراق تاکید کرد: «اندیشیدن درباره منافع عراق پیش از تحولات اخیر شایع نبود به خصوص پیش تهدیدات دولت آمریکا علیه کشورهای منطقه از جمله عراق.»
وی تصریح کرد: «فرصتی برای تفاهم با گروه‌های مسلح برای دور کردن آنها و عراق از خطر وجود دارد؛ خطری که با احتمال حمله نظامی خارجی مثلا از سوی آمریکا و اسرائیل بر سر عراق سنگینی می‌کند.»
فواد حسین درباره سیاست آمریکا با عراق گفت: «بغداد با راهبردی متفاوت مواجه است و شروع به توقف واردات انرژی از ایران کرده است، آمریکایی‌ها به من در نشست رسمی در پاریس گفتند که واردات انرژی از ایران تمدید نخواهد شد.»
وزیر خارجه عراق پیش‌بینی کرد: «عراقی‌ها به دلیل کمبود برق در تابستان آتی با بحرانی نفسگیر رو به رو خواهد شد و وزارت برق و نفت عراق باید برای پشت سر گذاشتن این بحران در تابستان پیش روی همکاری کنند.»
وی در پایان هشدار داد: «در صورت شکست در دستیابی به توافقی جدید با دولت آمریکا احتمال دارد ایران هدف حمله اسرائیل قرار بگیرد، این به معنای فاجعه‌ای خواهد بود که بر سر عراق و منطقه می‎‌‌آید.»
«تامی بروس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیشتر اعلام کرد تمامی معافیت‌های تحریمی که به ایران جهت بهره‌مندی اقتصادی از این حوزه کمک می‌کرد به پایان رسیده و دولت عراق باید در نزدیک‌ترین زمان ممکن تکیه خود را به منابع انرژی ایران پایان بخشد.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی خود در دوره جدید ریاست جمهوری اعلام کرده بود به دولت عراق توصیه می‌کنیم به تکیه خود به انرژی ایران در نزدیک‌ترین زمان ممکن پایان بخشند و پایبندی نخست وزیر عراق به این امر موجب استقلال این کشور در حوزه انرژی خواهد شد.
دولت ترامپ بر عزم خود بر عدم امضای مجدد اعطای معافیت تحریمی برای بار دیگر تاکید کرد و طبق آنچه در سند امنیت ملی در 4 فوریه 2025 آمده به دنبال اعمال فشار حداکثری بر ایران است.
علی رغم اینکه عراق از قدرت‌های بزرگ در حوزه انرژی به شمار می‌رود، این کشور از عدم خودکفایی در دو حوزه گاز و برق رنج می‌برد. به صورتی که بخشی از این کمبود را از طریق تکیه بر ایران جبران می‌کند.
کارشناسان اقتصادی عراق از فقدان نیمی از تولیدات برق در استان بصره با توقف کمک گرفتن از گاز ایران خبر دادند.
«سعدون لامی»، عضو کمیسیون نفت و گاز پارلمان عراق اعلام کرد در زمان کنونی برای عراق جایگزینی دیگر برای راه اندازی نیروگاه‌های برق وجود ندارد. وی در ادامه اعلام کرد قطع واردات گاز از ایران سبب کاهش ساعات تولید برق می‌شود؛ علی الخصوص اینکه تابستان در بغداد و سایر استان‌ها بسیار گرم است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344559/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در تاریخ؛ «دیدار و روبوسی شهناز پهلوی و فوزیه در سوییس»؛ سال 1338/ عکس

عصر طلایی ترامپ یا عصر افول آمریکا؟!

کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

تاریخچه بزرگ‌ترین شهرک بتنی تهران/ مدرن‌ترین شهرک پایتخت چگونه ساخته شد و چرا «اکباتان» نام گرفت؟

مرگ شاه 9 ساله چطور تاریخ ایران را تغییر داد؟‌ / ملکه‌ای که بر تخت نشست اما نتوانست ساسانیان را نجات دهد

نقی و خواستگار جدید کارشون به کتک کاری رسید!

«سالار» جلوی چشمای هما از دستش رفت!

حضور چهره‌های سرشناس در سالگرد درگذشت زهرا شجاعی؛ فائزه هاشمی هم آمد

«نقی» به جای پودر سیر بو گیر کفش تو ریخت تو غذا!

وقتی برنامه خواستگاری تبدیل به ختنه سورون شد!

ایران، اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد

جانشین فرمانده کل سپاه: ایران از تهدید دشمنان هراس ندارد

الحوثی: امام خمینی(ره) روز قدس را روز بیداری ملت‌ها قرار داد

خودکشی رحیم به خاطر ازدواج سارا

تلویزیون از مخاطبان سریال «پایتخت» انتقام گرفت!

شکایتی در آمریکا برای مصادره پول نفت ایران ثبت شد

اختلاف بالای بازدید «پایتخت 7» و سریال نوروزی «مرهم»

معاون اجرائی پزشکیان: فرزندم تابعیت هیچ کشوری را ندارد

زلنسکی: تداوم این جنگ فقط به خاطر روسیه است

37 فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدند

خودداری کاخ سفید از ارائه توضیحات جدید درباره پیام‌رسان سیگنال

تا برنگردی من در این خونه رو نمیبندم

به‌مناسبت هفتم فروردین سالروز تولد خسرو شکیبایی

عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیم

چهره ها/ عکس جدید الناز شاکر دوست در کنار دوست بازیگرش

انتقاد صریح آخوندی از پزشکیان: تنها به زبان رسمی فارسی سخن برانید

بخشی از بازیگری محسن‌ تنابنده؛ 30 سال پیش

چشم‌هات نشون می‌دن که عاشق شدى

وزارت خارجه: مقاومت، تنها گزینه برای مقابله با رژیم صهیونیستی است

مهاجری: آقای معاون رئیس‌جمهور، بجای عذرخواهی، دوقورت و نیم‌تان هم باقی است؟

روایت مریلا زارعی از ورود به عرصه هنر با تست بازیگری در «سلام سینما»

دعوت رهبر انقلاب برای حضور در راهپیمایی روز قدس؛ ملت ایران هیچ‌گاه شعار حمایت از فلسطین را رها نکرده است

روسیه: بررسی معاهده جامع راهبردی با ایران اواسط فروردین آغاز می‌شود

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درخصوص ایران و اوکراین

مامان چرا میریم راهپیمایی روز قدس؟

بازار روی موج انرژی

ترامپ مجوز استفاده از ماهواره‌های جاسوسی در مرزهای جنوبی را صادر کرد

شعار ضدتُرکی در رژه نظامیان یونان؛ آنکارا از آتن رسما توضیح خواست

چهره ها/ استوری علی ضیا: زشت باش ولی واقعی

وزیر نفت تکلیف فروش نفت ایران را یکسره کرد

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال 1404

پدر و پسر خوشتیپ سینمای ایران در یک قاب

پیام رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس

ماه هفتم 1403؛ 80 تُن بمب بر سر بیروت با هدف سیدحسن نصرالله

استقرار دکل حفاری در میدان نفتی مشترک اروند

مقام اوکراینی: چیزی به اسم «ماده 5» ناتو وجود ندارد

احتمال احداث پایگاه نظامی آموزشی در سوریه توسط ترکیه

«زندگی پس از زندگی» قسمت بیست و ششم؛ عاقبت مردی در برزخ که به قرآن توهین می کرد

چهره ها/ مریم کاویانی روز جهانی تئاتر را تبریک گفت

ویژه‌برنامه‌ای برای روز جهانی قدس با نگاهی تازه به تحولات منطقه

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی