اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رییس صداوسیما با مردم چه عهدی بست؟ فرهنگی اجتماعی

رییس صداوسیما با مردم چه عهدی بست؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - پیمان جبلی در نخستین روز از سال جدید با مخاطبان رسانه ملی چنین گفته است: ما عهد بسته‌ایم که در سختی‌ و آسانی کنار مردم بمانیم، دغدغه‌هایشان را بشنویم، مطالباتشان را بگوییم و زبان گویای ساکنان سرافراز جای‌جای این مرزوبوم باشیم. بنایمان بر این است که بعد از پشت‌سر گذاشتن سه‌ونیم سال از دوره تحول در رسانه ملی، 1404 سال چشیدن طعم گوارای ثمره این شجره استوار باشد.
پیمان جبلی با انتشار یادداشتی به مناسبت آغاز سال جدید چنین نوشت:
حمدش می‌گویم که حمد مختص اوست. همان‌سان که ذره‌ذره کائنات ثناگوی حکمت بی‌همتا و رحمت بی‌منتهای اویند، آفاق عالم صحنه بی‌مثال کارگردانی بی‌زوال آن رب متعال است و نقش‌ها همه منقش به ستایش او. ستودنش قوت روح است و غنودن در آرامش آغوشش قوَت سوار شدن بر کشتی نوح که «چون تو را نوح است کشتی‌بان ز طوفان غم مخور».
به همین امید از سال طوفانی 1403 رخت به‌عافیت بستیم و عاقبت پای به سالی نو نهادیم و حال و مجالی تازه یافتیم برای سپاس‌ گفتنش. سالی متلاطم از حوادث بی‌شمار روزگار که محمل روزهای تلخ فقدان استوانه‌های مقاومت بود. مطلعش همراه شد با خبر شهادت سرداران و اندوه نسل‌کشی بی‌پناهان غزه را رنگ بغضی متراکم زد؛ اما اولین سیلی «وعده صادق» که به چهره کریه دشمن نواخته شد و موج شادی که صدای مظلومان غزه را به طنین شعف آمیخت، برق صاعقه فرودآمده بر فرق فرعونی صهیونیست‌ها چشممان را روشن کرد.
جهان کران‌تاکران دیده به ایران دوخته بود و مرغ جانمان غزلخوان نصرت خدا شده بود که ناگاه گاه غمی دیگر رسید و شهادت خادم جمهور میدان آزمونی جدید پیش رویمان گشود. انتخابات دیگری در راه بود و رسانه ملی که در تمام این روزها، تصویرگر انسجام بی‌بدیل و اقتدار بی‌عدیل ملت شریف ایران بود، حالا باید گام به طریقی دشوار می‌نهاد که جز به همدلی هموار نمی‌شد... که شد.
سالی که گذشت، در کنار شهادت نیلفروشان، هنیه، سنوار، صفی‌الدین و...، سال شهادت روح روان مجاهدان و جان جانان مقاومان، سالار شهیدان مقاومت، سیدحسن نصرالله بود که بهشت بشارتش باد. رسانه ملی قاب تمثال جمالش شد و وعده‌های حق سید ما را به همان جلال که از سستی خانه عنکبوتین دشمن می‌گفت، بازگفت؛ چنان‌که جلوه‌ای دیگر از آن، در انعکاس رسانه‌ای دومین قدرت‌نمایی «وعده صادق» محقق شد.
در ماه‌های اخیر با آتش‌بس حاکم‌شده بر سرزمین‌های پایدار و پرغرور فلسطین و لبنان، مقاومت رساتر از همیشه، زندگی را صدا زد و با فرارسیدن رمضان کریم، رویش و زایش بر سیمای شهرهای ویران‌شده از ظلم سایه افکند.
ماه خدا بندگان خدا را به مهمانی مجلل کلام خدا فراخواند و نوای ملکوتی آیات بیناتش از غلبه خیر بر شر، حق بر باطل و وراثت مستضعفان در جهان گفت؛ صحنه عظیمی‌که قاب رسانه ملی راوی شکوهش و رسانای پیام نستوهش به دنیاست؛ هرچند که رژیم صهیونیستی با حملات مجدد به غزه، نشان داد دست از درنده‌خویی خود برنمی‌دارد و ماهیت آن با تجاوز و اشغالگری و خونریزی آمیخته است.
در تزاحم رخدادهای تلخ‌ و شیرین داخلی نیز چشم رسانه ملی به اشاره انگشت رهبر فرزانه انقلاب است. عزت ملی و پایمردی بر سر هویت مبتنی‌بر تمدن دیرین و فرهنگ وزین ایرانی - اسلامی، چشم‌انداز زیبایی است که گرد هیچ غباری مشوشش نخواهد ساخت و صداوسیما از بازنمایی شایسته‌اش بازنخواهد نشست. ما عهد بسته‌ایم که در سختی‌وآسانی کنار مردم بمانیم، دغدغه‌هایشان را بشنویم، مطالباتشان را بگوییم و زبان گویای ساکنان سرافراز جای‌جای این مرزوبوم باشیم.
بنایمان بر این است که بعد از پشت‌سر گذاشتن سه‌ونیم سال از دوره تحول در رسانه ملی، 1404 سال چشیدن طعم گوارای ثمره این شجره استوار باشد. آنتن سیما و صدا در بالنده‌ترین شکل، معرض نمایش نتایج سند تحول باشد و همگام با فناوری‌های روز در بهترین قالب نمایان شود. سرمایه انسانی سازمان به درجات عالی محسوس ارتقا یابد و میراث فرهنگی صداوسیما در شمایلی ملموس به کمک زندگی بهتر مخاطبان بیاید. روایت پیشرفت ایران سربلند مایه امیدواری نسل‌ها شود و داستان غیرت و حمیت زنان و مردانش نقل محفل‌ها.
بی‌شک، پیمودن این مسیر میسر نخواهد بود مگر به لطف خداوند و یاری شما همکاران گرامی‌ام در رسانه ملی که شایان بهترین قدردانی‌هایید. از خدای تبارک‌وتعالی مسئلت می‌کنم در سال جدید در کمال صحت و سعادت، همچنان درخشان، پرتوان و باایمان ببالید و با «دقت، تلاش و ابتکار مضاعف» منشأ خیر و برکت باشید.
نوروزتان پیروز و رمضان بر شما و خانواده‌های ارجمندتان مبارک باد.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا رسوایی سیگنال‌گیت، پیامی به ایران بود؟

11 سد کشور کمتر از 15 درصد پرشدگی دارند

رسانه آلمانی: تاکتیک پهپادی جدید روسیه امان اوکراین را بریده است

حماس با طرح جدید آتش بس موافقت کرد

نگاهی به نسخه جدید فیلم «سفید برفی»

آغاز اکران سیار «پیش‌مرگ»

پزشکیان، 12 قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر

اختلاف قیمت دلار آزاد و توافقی از 50 درصد گذشت

الجزایر سفر دیپلمات‌هایش به فرانسه را ممنوع کرد

یک راز بسیار مهم درباره پایتخت که کسی به شما نمی‌گوید

پنج سریال درام که نباید تماشای آن را از دست داد

متن کامل ادعایی نامه ترامپ به ایران منتشر شد

بومرنگ تعرفه‌های ترامپ

بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات مسکن موافقت کرد

اردوغان: تا زمان تشکیل کشور فلسطین در کنار فلسطینی ها خواهیم ایستاد

تجمع بزرگ علیه بازداشت «امام‌ اوغلو» در قلب ترکیه

پشت صحنه بامزه از سریال «درحاشیه»

پاسخ آصفی به سوال «چرا ایران مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را مطرح کرد؟»

سلطه معتادان بر میراث کهن بافت تاریخی دهدشت

رابطه ایران با عربستان؛ تداوم آرامش پس از طوفان

زمان معاملات صندوق طلا افزایش می یابد

طیب‌نیا چگونه تورم را کاهش داد؟

حمله نیروهای امنیتی نیجریه به راهپیمایان روز قدس

آقای تنابنده، مردم این نقی معمولی را نمی‌شناسند

شمایل جدید بازیگر «خجالت نکش» جلب‌توجه کرد

خبرنگار لبنانی متن نامه ترامپ به ایران را منتشر کرد

حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از 7 میلیارد دلار گذشت

وزیر نفت: طرح‌های پالایشی اولویت‌بندی می‌شوند

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین

شیوا مکی‌نیان، بازیگر نقش زن جدید ارسطو، با قابلیت‌های متعدد!

افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان کشوری تکذیب شد

کشته شدن 9 نظامی و غیرنظامی پاکستانی در حملات جداگانه در مرز افغانستان

سال تحویل عقد میکنیم تا 13 بدر عاشقم میشی

سریال «استخوان سوز» کلید خورد

همسرِ معاون پزشکیان، 548 عکس و فیلم از مسافرت‌های خارجی‌شان را از پیجش پاک کرد!

دست خالی رسانه‌های مرجع در برابر معاویه‌سازی سعودی‌ها

حقایقی که حمله اسراییل به ضاحیه برای لبنان روشن می‌کند

استفاده 86 درصدی مردم از طرح ملی کالابرگ

تأمین 66.8 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیازهای خدماتی

خواسته‌های بی‌سابقه؛ ترامپ نیمی از منابع اوکراین را هدف گرفته است

رسانه عبری: 70 درصد اسرائیلی‌ها به کابینه نتانیاهو بی اعتمادند

فرار به سمت جهنم

آکادمی اسکار عذرخواهی کرد

حمله بی‌رحمانه آناهیتا همتی به محسن تنابنده و پایتختی‌ها

امتحان بزرگ زندگی یک مرد

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!

حمله گسترده به کرانه‌باختری و نابودی زیرساختهای اردوگاه جنین

آخرین ضربه بر پیکر یک زندگی

آرزوی برآورده شده یک زن

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی