اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فیلم «بامبولک» انسانیت و اخلاق را به کودکان آموزش می‌دهد فرهنگی اجتماعی

فیلم «بامبولک» انسانیت و اخلاق را به کودکان آموزش می‌دهد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - صبا / نیلوفر شهیدی، بازیگر فیلم سینمایی «بامبولک» معتقد است این فیلم پیام گذشت و فداکاری را به خوبی به بچه‌ها منتقل می‌کند و بیان چنین مسائل اخلاقی و انسانی به صورت غیر مستقیم برای بچه‌ها بسیار حائز اهمیت است.
 نیلوفر شهیدی، بازیگر فیلم سینمایی «بامبولک» درباره پیام هایی که این فیلم به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کودکان منتقل می کند گفت: به غیر از موضوع فرزندآوری که در این فیلم به صورت مستقیم به آن پرداخته شده برخی از مفاهیم دیگر به صورت غیر مستقیم به بچه‌ها آموزش داده می شود. اینکه به آرزوها و خواسته های دیگران اهمیت بدهیم و فقط به دنبال اهداف و آرزوهای خود نباشیم مفهومی است که دخترم با مشاهده این فیلم به من منتقل کرد و این برایم جالب بود که بچه‌ها، پیام‌های غیرمستقیم فیلم را هم درک کرده‌اند. این فیلم پیام گذشت و فداکاری را به خوبی به بچه‌ها منتقل کرده و بیان این مسائل اخلاقی و انسانی به صورت غیر مستقیم برای کودکان و نوجوانان بسیار اهمیت دارد.
شهیدی با بیان اینکه یکی دیگر از پیام‌های غیر مستقیم این فیلم برای بچه‌ها این بود که یاد بگیرند زمانی که اشتباه می‌کنند عذرخواهی کنند افزود: شخصیت پسر فیلم زمانی که می‌فهمد درباره شیطونک اشتباه کرده از دوستش عذرخواهی می‌کند و می‌پذیرد که اشتباه کرده است. خوب است که کودک بیاموزد اشتباه کردن اشکالی ندارد و زمانی که به اشتباه خود پی می بریم بهتر آن است که عذرخواهی کرده و اشتباه را جبران کنیم. در این فیلم چنین مفاهیم اخلاقی بسیار وجود داشت و از این نظر فیلم بسیار ارزشمندی است چون چنین فیلم‌هایی در ژانر کودک انسانیت، اخلاق و رفتار درست را به کودک آموزش می‌دهد و من در طول تماشای این فیلم به عکس العمل‌های فرزندم بسیار دقت می کردم تا بفهمم چه بازخوردی از فیلم گرفته است.
کاش در همه کارها اینقدر رنگ و زندگی وجود داشت
این بازیگر درباره نقش خود در فیلم سینمایی «بامبولک» به خبرنگار سینما صبا گفت: من در این فیلم نقش مادری را دارم که دخترش احساس تنهایی می‌کند و خواهر یا برادر می‌خواهد، مادری که دوست دارد فرزند دیگری داشته باشد ولی با معضلاتی روبه روست که مسئله بسیاری از مادرانی است که خواهان فرزند بیشتر هستند و این دغدغه‌ها موجب می‌شود به آسیب‌های تک فرزندی و تنهایی کودک فکر نکنند.
وی با اشاره به اینکه از زمانی که مادر شدم خیلی بهتر می توانم شرایط بچه ها را درک کنم، درباره کار با کودکان توضیح داد: کار با کودک و نحوه ارتباط با آنها سختی‌های خاص خودش را دارد ولی من از زمانی که مادر شده‌ام، صبورترهم شده ام و راحت تر می‌توانم با بچه ها همزادپنداری کنم و گویی فرزندان خودم هستند ولی در این فیلم بچه ها بازیگر بودند و سختی هایی معمول کار با بچه ها را نداشتیم.
بازار
شهیدی یکی از چالش های این فیلم را بازی در لوکویشین های سرباز با گرمای هوای زیاد عنوان کرد و یادآورد شد: هوای به اندازه ای گرم بود که گاهی به سختی نفس می کشیدیم و آفتاب به شدت می تابید ولی فضای کار کودک بسیار جذاب است و زمانی که فیلم را در پرده سینما دیدم از دیدن صحنه های آن لذت بردم و با خودم گفتم کاش در همه کارها اینقدر رنگ و زندگی وجود داشت.
کارگردانی کاربلد
این بازیگر درباره همکاری با آقای معیریان خاطرنشان کرد: کار کردن با آقای معیریان بسیار دلنشین بود چون ایشان کارگردانی بسیار کاربلد هستند و راهنمایی های درست‌شان موجب می‌شود به هیچ وجه دچار چالش های بازیگری نشویم.
وی با تاکید بر اینکه کار برای کودکان را بسیار دوست دارد گفت: گرچه «بامبولک» دومین تجربه فیلم کودک من بود ولی همچنان برای من جذابیت داشت.
شهیدی ادامه داد: من متولد دهه شصت هستم، آن زمان کارهای زیادی برای کودکان ساخته می‌شد و ما بچگی هایمان را با این کارهای خوب گذراندیم ولی امروزه کارهای خوب و ارزشمندی که برای کودک جذاب باشد کم شده و حیف است که چنین کارهایی کم ساخته می شود.
وی با اشاره به اینکه سکانس برآورده شدن آرزوی دختر را بسیار دوست دارد گفت: این سکانس حس خوبی را به من منتقل کرد که وقتی انسان از خواسته های خود برای آرزوی های دیگری می‌گذرد جای دیگری اثر آن بر می گردد.
هم‌بازی شدن با شهره لرستانی و امیرحسین رستمی دلنشین بود
این بازیگر ادامه داد: با شهره لرستانی و امیرحسین رستمی در فیلم های دیگری کار کرده بودم که بازی دوباره در کنار آنها برایم بسیار دلنشین و خوشایند بود البته با ماهتیسا و حسین شهبازی برای اولین بار بود که کار می کردم و از بازی در کنارشان لذت بردم.
شهیدی تصریح کرد: کاراکتر شیطونت از لحاظ بصری برای من بسیار جذاب بود چون از لحاظ گریم و طراحی لباس خیلی بامزه بود البته این کاراکتر را هنگام تولید دیده بودم ولی روی پرده سینما به نظرم خیلی جذاب تر شده بود.
وی درپایان درباره پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی آینده‌اش گفت: در فیلم «شکلات ششم» بازی کرده ام که متاسفانه در جشنواره فجر پذیرفته نشد، من برای نقشم دراین فیلم بسیار زحمت کشیده بودم و حدود سی جلسه در کارخانه سیمان شهرری کار کردیم و امیدوارم در آینده این فیلم اکران شود و هم اکنون نیز مشغول بازی در سریال «پابه ماه» هستم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس

انصارالله یمن: هرگز غزه را تنها نخواهیم گذاشت

حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن

حمله خانواده‌های اسرای صهیونیست به خودروی نتانیاهو

گزافه گویی انگلیس پس از ادعاهای ترامپ

در عین ساده لوحی بسیار ساده دل و شفافی

من اومدم آبروی تو را بخرم نه اینکه آبروی خودمو بفروشم!

نادری: یمن را باید گورستان امپراتوری‌ها نامید

کاخ سفید: پیام ما به ایران این است که هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید

انگلیس با تکرار ادعاهای سیاسی: ایران باید مسیر دیپلماسی و تنش‌زدایی را انتخاب کند

بریتانیا 160 میلیون پوند به رژیم جولانی کمک می کند

اردن نسبت به سیاست‌های اسرائیل در اراضی فلسطینی هشدار داد

نظرسنجی ان‌بی‌سی: آمریکایی‌ها ترامپ را با روسیه همسو می‌دانند

نتیجه اعمال شخص نیکوکاری که تنها مشکلش بدرفتاری با همسرش بود!

نرخ نقدینگی 27.8 درصد شد؛ رشد 22 درصدی پایه پولی

اظهارات حماسی تحلیلگر معروف جهان عرب در تمجید از یمنی‌ها

اخراج کارگران توسط ترامپ، اعتراضات مردمی و قضایی را به دنبال داشت

تداوم تجاوزات شورشیان سوری به خاک لبنان

جنگ غزه 46 میلیارد دلار به "اسرائیل" ضرر زد

قسمت شانزدهم زندگی پس از زندگی؛ موج اشک

ظریف عزادار شد

دل‌نوشته دختر شهید رئیسی، از آخرین سال تحویل پدرش

سفره هفت سین ساده و زیبا؛ نوروزی دلنشین با کمترین هزینه

همشهری مطرح کرد: سراب تهدیدها علیه ایران

انعکاس مبهم پزشکیان

پوتین میانجی می‌شود؟

جبران بخشی از جاماندگی حقوق کارگران از هزینه‌های زندگی

دانشگاه کلمبیا؛ هدف‌گذاری بعدی ترامپ در حمله به آموزش عالی برای رضایت اسرائیل

تاثیر جنگ بر اقتصاد سوریه

وزیر دفاع یمن: برای ادب کردن اسرائیل، کاملا آماده‌ایم

ویل اسمیت پس از 20 سال آلبوم منتشر می‌کند

کالاس: یکپارچگی اتحادیه اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اهمیت دارد

مذاکره در مسیر منافع ملی معنا دارد

سراب تهدیدها علیه ایران

رئیس کمیسیون کشاورزی: مردم نگران میوه شب عید نباشند

تعیین مالیات مودیان فاقد اظهارنامه بر اساس اظهارنامه برآوردی

مفسر یهودی-آمریکایی: هرکس آمریکا را به جنگ دیگری در خاورمیانه بکشاند، دشمن ماست

اتحادیه اروپا اسرائیل را محکوم کرد؛ استفاده سیاسی ازکمک‌های بشردوستانه قابل‌قبول نیست

آیا آمریکا در تدارک یک تهاجم جدید به پاناما است؟

رئیس جمهور لبنان دستور پاسخ به تیراندازی در مرز با سوریه را داد

تداوم تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از حمله به قطار «جعفر اکسپرس»

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

محسن رضایی: پابرهنه‌های مقاوم یمنی ناوهای پیشرفته آمریکا را شکست می‌دهند

رشد قیمت خودروهای داخلی با افزایش تعرفه واردات خودرو

خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا؛ فقط در مقابل خدا زانو می‌زنیم

وزیر خارجه موقت سوریه در سازمان ملل: اسرائیل به اراضی ما رخنه کرده است

سی‌ان‌ان: بازار احتمالا ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی از سیاست‌های تعرفه‌ای خواهد کرد

«مصاحبه جنجالی «لاله مرزبان»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی