اخبار محرمانه

آخرين مطالب

لاهوتی: تندروها هرگز به جایی نمی‌رسند سیاسی

لاهوتی: تندروها هرگز به جایی نمی‌رسند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - منیبان / عضو فراکسیون مستقلین مجلس درباره توهین نماینده مردم تهران به رئیس جمهور گفت: توهین به مسعود پزشکیان جرم است و این بزرگی رئیس جمهور است که با این مسائل برخورد نمی‌کند.
مهرداد لاهوتی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با آوش درباره توهین امیرحسین ثابتی به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، گفت: نحوه برخورد، بستگی به شخصیت افراد دارد. انتقاد باید در کمال ادب و تربیت صورت بگیرد. از طرفی در این قضیه دو شخصیت حقوقی مطرح هستند. بی‌ادبی، با برخورد قانونی کردن فرق دارد و دو مقوله متفاوت است.
او افزود: من مشخصاً در مورد ثابتی اظهارنظر نمی‌کنم اما سابقه افرادی که از ابزارهای بی‌ادبی استفاده می‌کنند را بررسی کنید، متوجه می‌شوید که اینها با خودشان و درون خودشان مشکل دارند و با این الفاظ می‌خواهند به جامعه معرفی شوند، در صورتی که می‌توانند از روش‌های دیگری استفاده کنند. امروز مردم این ادبیات را اصلا نمی‌پسندند و از افرادی که این نوع ادبیات استفاده می‌کنند، بیزار هستند. واقعیت امر این است که بی‌ادبانه رفتار کردن اصلاً پسندیده نیست.
بازار
لاهوتی درباره توهین به رئیس جمهور از نظر حقوقی تصریح کرد: توهین به رئیس جمهور جرم است اما این بزرگی رئیس جمهور است که با این مسائل برخورد نمی‌کند. معنی ندارد برای انتقاد از رئیس جمهور به او توهین شود. امکان دارد من هم، انتقاداتی نسبت به رئیس جمهور داشته باشم اما با ادبیات درست سخن می‌گویم.
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: به نظر من هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان باید به این نوع پرونده‌ها ورود کند. ما خدمت رهبری که رسیدیم ایشان گفتند «شما همانطور که به دیگران نظارت می‌کنید، به خودتان هم نظارت کنید.» برای نظارت بر خودمان قانون وضع کردیم. هیئت نظارت نباید نسبت به این نوع رفتارها بی‌تفاوت باشد.
لاهوتی با اشاره به سرانجام تندروها در مجلس خاطرنشان کرد: به نظر من تندروها هرگز به جایی نمی‌رسند. ما همیشه می‌گوئیم نه تندتر و نه کندتر. حرف ما این است که در این کشور یک عمود و ستونی وجود دارد که همه ما به آن تکیه کردیم و همگی باید به مسیر توجه کنیم. آن عده‌ای که تندتر از کلام رهبری راه می‌روند، اینها افرادی هستند که به تجربه نشان دادند در زمان‌های متفاوت حتی مقابل فرمایشات رهبری هم ماندند. 
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: حرف تندروها خریدار ندارد، اینها با ادبیاتی که دارند می‌خواهند خودشان را به جامعه معرفی کنند که جامعه هم اساساً از این نوع ادبیات متنفر است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342377/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

ماجرای جالب کتاب ترامپ

رهبر انصارالله: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است

درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خویشتنداری در یمن

اظهارات آملی‌لاریجانی در خصوص آخرین وضعیت FATF در مجمع تشخیص مصلحت

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

واکنش‌های گسترده به تصمیم نتانیاهو برای برکناری رییس شاباک

شهادت 2 نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

چه دوچرخه عاشقانه ای!

چهره ها/ محیا دهقانی در نمایی خاص و جذاب

جذابیت‌های نقش منفی از زبان داریوش سلیمی

چهره ها/ سلفی بهرام رادان با دیگر هنرمندان

اعلام خبر اعدام بیجه در صفحه حوادث روزنامه ایران 27 اسفند 1383

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

این دختر رو تو تربیت کردی؟!

آکسیوس: آمریکا ممکن است به اهداف ایرانی در یمن حمله کند

قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد

عراقچی در مورد سفرش به عمان توضیح داد

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

نتانیاهو از قصد خود برای برکناری رئیس شاباک خبر داد

شهادت 2 لبنانی در حملات هوایی اسرائیل

سریال «قول مردونه» با بازی محمدرضا هدایتی

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

توییت قالیباف درباره افزایش 45درصدی حقوق کارگران

پزشکیان: حقیقت را بپذیریم و از جدل پرهیز کنیم

گزارش صداوسیما از حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

آیا اروپا بدون آمریکا می‌تواند روسیه را متوقف کند؟

خوش‌پوش‌ترین و بدتیپ‌ترین هنرمندان سال 1403

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی