اخبار محرمانه

آخرين مطالب

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز اقتصادی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - یکی از متولیان واردات خودروهای جانبازان، ضمن انتقاد از مشکلات تخصیص ارز برای واردات خودروهای ویژه جانبازان، هدف از واردات این خودروها را کمک به معیشت جانبازان عنوان کرده و تاکید کرد که قیمت‌گذاری نهایی توسط بازار تعیین خواهد شد.
به گزارش ایسنا، شامگاه امروز (یکشنبه شب) مراسم رونمایی از اولین خودرو وارداتی جانبازان به همت اتحادیه نمایشگاه‌دارن و فروشندگان خودرو که موفق به ترخیص از گمرک شده و پلاک ملی شده است، در حضور رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو و نایب رئیس اتاق اصناف تهران، رونمایی شد.
جهانگیر امیراصلانی- واردکننده خودرو جانبازان- در این مراسم، در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به ورود خودروهای برندهای معروف از جمله بنز، BMW و تویوتا به کشور، اظهار کرد: که این خودروها به گمرکات تهران و بندر لنگه وارد شده‌اند. خودروهایی نظیر بنز GLB، C200، A180، BMW X2، GLA200 و همچنین تویوتا کمری و رافور وارد کشور شده‌اند. این خودروها در چین تولید شده‌اند اما سهام عمده آن‌ها (51 درصد) در اختیار کمپانی‌های اصلی بوده و 4٩ درصد به دست چینی هاست که در رده کیفی تقریباً برابر با استانداردهای اروپا تولید می‌شوند.
بازار
وی مشکلات مدیریتی در زمینه واردات خودروهای جانبازان به‌ویژه در تخصیص ارز، تصریح کرد: در حقیقت ما دو مشکل اصلی داریم؛ یکی اینکه بنابر بر تشخیص، واحد خودرو را به مدیریت واردات خودرو سپرده شده و از زیر نظر معاونان و... خارخ شده وهمین موضوع باعث شده که این بخش از زیر نظر مستقیم وزیر خارج شود. این مدیریت جدید به تعهدات خود به‌خوبی عمل نمی‌کند و فرآیند تخصیص ارز نیز به‌شدت کند و پیچیده است.
امیراصلانی دیگر مشکل را مسائل مربوط به تخصیص ارز عنوان کرد و گفت: ما تنها دو تخصیص ارز از 108 دستگاه خودرو داشته‌ایم و همین موضوع باعث شده بسیاری از خودروها به دلیل شرایط آب‌وهوایی و شرجی بودن محیط گمرکات، دچار مشکل شوند. حتی یکی از خودروها به خاطر فضله پرندگان معیوب شده بود اما خوشبختانه توانستیم یکی از خودروها را سالم ترخیص کرده و امروز از آن رونمایی کنیم.
وی در رابطه با موضوع قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی گفت: قیمت‌های پیشنهادی ما برای بنز GLB و C200 حدود 24 میلیارد تومان، A180 حدود 17 میلیارد تومان و تویوتا کمری و رافور حدود 11 میلیارد تومان است. این قیمت‌گذاری‌ها صرفاً پیشنهادی هستند و در حقیقت قیمت نهایی را بازار تعیین خواهد کرد.
این واردکننده خودرو جانبازان تأکید کرد: هدف از اعلام این قیمت‌ها و تلاش برای واردات، کمک به معیشت جانبازان است؛ برخی از جانبازان به دلیل نیازهای مالی، امتیاز واردات خود را با قیمت‌های بسیار پایین به فروش رسانده‌اند. ما تلاش کردیم با تعیین قیمت‌های مناسب و اطلاع‌رسانی به جامعه، ارزش واقعی این امتیازات را حفظ کنیم.
وی همچنین درباره تأثیر شرایط اقتصادی کشور بر قیمت‌گذاری‌ها تصریح کرد: قیمت خودروهای وارداتی در ایران به‌طور میانگین 10 برابر قیمت آن‌ها در کشورهای همسایه است. برای مثال، خودروی لندکروزی که در ایران 15 میلیارد تومان قیمت دارد، در عمان و امارات حدود 1.5 میلیارد تومان ارزش دارد. با توجه به این اختلاف قیمت‌ها، ما نرخ پیشنهادی خود را برای خودروهای جانبازان به‌گونه‌ای تعیین کردیم که بخشی از مشکلات مالی آن‌ها را حل کند.
امیر اصلانی پیرامون آینده بازار خودروهای وارداتی، ابراز امیدواری کرد که با آزادسازی واردات و افزایش عرضه خودروها به بازار، قیمت‌ها به‌تدریج کاهش پیدا کند و این صنعت از رکود خارج شود؛ در حال حاضر بازار خودرو دچار رکود تورمی شده و خرید و فروش به‌ندرت انجام می‌شود. رونق بازار به نفع همه از جمله جانبازان خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

آملی‌لاریجانی: می‌توانیم CFT و پالرمو را مشروط قبول کنیم

تصاویری از سنت شکنی دختر پزشکیان در یک مراسم

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

ماجرای جالب کتاب ترامپ

رهبر انصارالله: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است

درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خویشتنداری در یمن

اظهارات آملی‌لاریجانی در خصوص آخرین وضعیت FATF در مجمع تشخیص مصلحت

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

واکنش‌های گسترده به تصمیم نتانیاهو برای برکناری رییس شاباک

شهادت 2 نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

چه دوچرخه عاشقانه ای!

چهره ها/ محیا دهقانی در نمایی خاص و جذاب

جذابیت‌های نقش منفی از زبان داریوش سلیمی

چهره ها/ سلفی بهرام رادان با دیگر هنرمندان

اعلام خبر اعدام بیجه در صفحه حوادث روزنامه ایران 27 اسفند 1383

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

این دختر رو تو تربیت کردی؟!

آکسیوس: آمریکا ممکن است به اهداف ایرانی در یمن حمله کند

قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد

عراقچی در مورد سفرش به عمان توضیح داد

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

نتانیاهو از قصد خود برای برکناری رئیس شاباک خبر داد

شهادت 2 لبنانی در حملات هوایی اسرائیل

سریال «قول مردونه» با بازی محمدرضا هدایتی

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

توییت قالیباف درباره افزایش 45درصدی حقوق کارگران

پزشکیان: حقیقت را بپذیریم و از جدل پرهیز کنیم

گزارش صداوسیما از حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی