اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم بین الملل

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نخست وزیر انگلیس در واکنش به طرح امانوئل ماکرون پیرامون اینکه کشورهای اتحادیه اروپا تحت حفاظت چتر هسته‌ای فرانسه قرار بگیرند بر مخالفتش با گسترش تسلیحات هسته‌ای در این قاره تاکید کرد.
«امانوئل ماکرون»،‌ رئیس جمهور فرانسه چندی پیش از ایده تسری دادن به اصطلاح چتر تسلیحات هسته‌ای کشورش به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها از اینکه دولت ایالات متحده از پشتیبانی‌های امنیتی از این قاره دست بردارد، حرف زد.
به نوشته وبگاه «راشا تودی»، رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی تلویزیونی اخیر خود از روسیه به عنوان یک «تهدید علیه فرانسه و اروپا» توصیف کرده و در پاسخ مسکو نیز او را به داشتن مقاصد تجاوزگرانه علیه خود متهم کرد.
«کر استارمر»، نخست وزیر انگلیس در مواجهه با درخواست‌های مکرر در اروپا برای آنکه تسلیحات هسته‌ای در بین کشورهای دیگر این قاره توزیع شوند با گسترش این تسلیحات مخالفت کرد.
بازار
او در یک کنفرانس مطبوعاتی که روز شنبه برگزار شد گفت بریتانیا که در کنار فرانسه تنها کشورهای دارنده تسلیحات هسته‌ای در غرب اروپا هستند با توزیع شدن چنین تسلیحاتی بین کشورهای دیگر اروپایی مخالف است.
نخست وزیر انگلیس در پاسخ به سوالی در خصوص نگرانی‌ها پیرامون تلاش کشورهای دیگر برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای گفت: «موضع ما در خصوص مساله تسلیحات هسته‌ای به وضوح این است که ما هر آنچه که بتوانیم انجام خواهیم داد تا جلوی افزایش و موجود شدن هر چه بیشتر تسلیحات هسته‌ای را بگیریم.»
پیش از این «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» که روز پنجشنبه انتشار یافت از ایالات متحده درخواست کرد تسلیحات هسته‌ای خود را در چارچوب برنامه اشتراک هسته‌ای ائتلاف ناتو به خاک لهستان منتقل کند. بر اساس گزارش‌ها پنج کشور در این ائتلاف نظامی شامل آلمان، ایتالیا، بلژیک، ترکیه و هلند از تسلیحات هسته‌ای آمریکا میزبانی می‌کنند.
«جی‌دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» در واکنش به این درخواست آندژی دودا تاکید کرد هر گونه تصمیم «دونالد ترامپ» در موافقت با مستقر کردن تسلیحات هسته‌ای جدید از سوی آمریکا در شرق اروپا باعث «شوکه شدن» او می‌شود.
او در ادامه این مصاحبه گفت: «کسانی مثل جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا هستند که در حال خواب‌زدگی ما را وارد یک نبرد هسته‌ای خواهند کرد.»
«سرگئی لاوروف»،‌ وزیر امور خارجه روسیه نیز در اظهار نظر درباره ایده امانوئل ماکرون درخصوص اشتراک گذاری تسلیحات هسته‌ای فرانسه در میان کشورهای اروپایی تاکید کرد که این ایده به مثابه یک «تهدید» علیه روسیه است.
او خاطرنشان کرد: «اگر مقام‌های اروپایی مسکو را به عنوان یک تهدید نگریسته و علنا در مورد آمادگی خود برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه روسیه صحبت کنند ما چنین اظهاراتی را به عنوان یک تهدید در نظر می‌گیریم.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342364/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

آکسیوس خبر از گفت‌وگوی پوتین و ترامپ می‌دهد؛ دیداری که می‌تواند تاریخی شود

اردوغان و ترامپ حول محور اوکراین گفتگو کردند

روبیو: بحث حمله زمینی به یمن مطرح نیست

مفتی لبنان: اجازه اسرائیلی شدنِ لبنان را نخواهیم داد

دیدار هیأتی از جنبش حماس با معاون وزیر خارجه روسیه در دوحه

چهره بدون ماسک آمریکا در دوره «ترامپ»

چرا نتانیاهو به تصمیم جنگ بازنخواهد گشت؟

در کودکی که به همراه مادرم به خرید میرفتم دزدکی از مغازه میوه برمیداشتم

عبدالله روا از شهر محل تولدش می‌گوید

توضیح قائم‌پناه درباره آمارهای مربوط به میزان محبوبیت رئیس‌جمهور

ادعای روانبخش از اجرای چراغ خاموش قانون حجاب در برخی شهرها

تداوم سیر صعودی قیمت سکه، طلا و دلار

برنامه جهانی غذا: هیچ غذایی از دوم مارس وارد غزه نشده است

وال‌استریت‌ژورنال: تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است

چرخش جمهوری‌خواهان آمریکا به سمت روسیه؛ تغییری بزرگ در نظم جهانی

رضا گلزار درباره همسرش: زن‌ذلیل هستم

وزیر خارجه آمریکا: حملات به حوثی‌ها پیامی به ایران بود که از حمایت خود از آنها دست بردارد

فریب بزرگ امریکایی!

رضایت‌ زعفران‌کاران از عرضه 5 تن محصول در بورس کالا

مودی خواستار مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین شد

قاضی فدرال با تصمیم «ترامپ» در زمینه اخراج مهاجران برخورد کرد

یک منبع عربستانی حمایت لجستیک ریاض از حملات آمریکا به یمن را تکذیب کرد

«دیدبان حقوق بشر»: برخی از نیروهای «جولانی» عامل کشتار علویان هستند

انفجار در پالایشگاه نفت روسیه یک کشته بر جای گذاشت

حمایت آمریکا از اسرائیل به پایین‌ترین سطح پس از انتفاضه دوم رسید

یورش 555 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

در پشت‌پرده سینمای کره‌جنوبی چه خبر است؟

تشییع جنازه خودم را در پرونده زندگی ام دیدم!

کادوی عجیب مهران غفوریان به نیما کرمی!

تیزر گفتگوی اختصاصی آخرین خبر با سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس

قالیباف فردا شب با مردم سخن می‌گوید

تاکید رئیس‌جمهور بر ضرورت اطلاع‌رسانی اقدامات دستگاه‌ها در مبارزه با قاچاق کالا و سوخت

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه!

توانایی یک روح برای حضور در چند مکان به صورت هم زمان

نیما کرمی: هیچ مشکلی با مجری بازیگرها ندارم!

رضا عطاران و فاطمه هاشمی در ساعت خوش، سال 1373

سفر به تهران قدیم؛ خانه سنتی «رضاخان» در محله حسن آباد؛ ساخت دهه 1290

معاون وزارت صمت: اسامی خریداران مواد اولیه پتروشیمی از بورس کالا را منتشر می‌کنم

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده

انتقاد روحانی معروف از بی‌حیایی در جوکر زنان

تجربه ای پر تکرار،بالای سر آمبولانس میرفتم و بدون هیچ مانعی داخل آمبولانس را میدیدم

علیه امنیت به بهانه حجاب

سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو تعیین شد

روایت علیرضا خمسه از رد پیشنهادش توسط محسن تنابنده

با این روش تا زدن کمدت همیشه مرتب می مونه!

بی‌فکری‌هایی که چشم انداز فردای ایران را تاریک کرد

جواد عزتی بازیگرِ دو چهره!

جزئیات تعطیلی سینماها در شب‌های قدر اعلام شد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی