اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم بین الملل

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نخست وزیر انگلیس در واکنش به طرح امانوئل ماکرون پیرامون اینکه کشورهای اتحادیه اروپا تحت حفاظت چتر هسته‌ای فرانسه قرار بگیرند بر مخالفتش با گسترش تسلیحات هسته‌ای در این قاره تاکید کرد.
«امانوئل ماکرون»،‌ رئیس جمهور فرانسه چندی پیش از ایده تسری دادن به اصطلاح چتر تسلیحات هسته‌ای کشورش به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها از اینکه دولت ایالات متحده از پشتیبانی‌های امنیتی از این قاره دست بردارد، حرف زد.
به نوشته وبگاه «راشا تودی»، رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی تلویزیونی اخیر خود از روسیه به عنوان یک «تهدید علیه فرانسه و اروپا» توصیف کرده و در پاسخ مسکو نیز او را به داشتن مقاصد تجاوزگرانه علیه خود متهم کرد.
«کر استارمر»، نخست وزیر انگلیس در مواجهه با درخواست‌های مکرر در اروپا برای آنکه تسلیحات هسته‌ای در بین کشورهای دیگر این قاره توزیع شوند با گسترش این تسلیحات مخالفت کرد.
بازار
او در یک کنفرانس مطبوعاتی که روز شنبه برگزار شد گفت بریتانیا که در کنار فرانسه تنها کشورهای دارنده تسلیحات هسته‌ای در غرب اروپا هستند با توزیع شدن چنین تسلیحاتی بین کشورهای دیگر اروپایی مخالف است.
نخست وزیر انگلیس در پاسخ به سوالی در خصوص نگرانی‌ها پیرامون تلاش کشورهای دیگر برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای گفت: «موضع ما در خصوص مساله تسلیحات هسته‌ای به وضوح این است که ما هر آنچه که بتوانیم انجام خواهیم داد تا جلوی افزایش و موجود شدن هر چه بیشتر تسلیحات هسته‌ای را بگیریم.»
پیش از این «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» که روز پنجشنبه انتشار یافت از ایالات متحده درخواست کرد تسلیحات هسته‌ای خود را در چارچوب برنامه اشتراک هسته‌ای ائتلاف ناتو به خاک لهستان منتقل کند. بر اساس گزارش‌ها پنج کشور در این ائتلاف نظامی شامل آلمان، ایتالیا، بلژیک، ترکیه و هلند از تسلیحات هسته‌ای آمریکا میزبانی می‌کنند.
«جی‌دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» در واکنش به این درخواست آندژی دودا تاکید کرد هر گونه تصمیم «دونالد ترامپ» در موافقت با مستقر کردن تسلیحات هسته‌ای جدید از سوی آمریکا در شرق اروپا باعث «شوکه شدن» او می‌شود.
او در ادامه این مصاحبه گفت: «کسانی مثل جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا هستند که در حال خواب‌زدگی ما را وارد یک نبرد هسته‌ای خواهند کرد.»
«سرگئی لاوروف»،‌ وزیر امور خارجه روسیه نیز در اظهار نظر درباره ایده امانوئل ماکرون درخصوص اشتراک گذاری تسلیحات هسته‌ای فرانسه در میان کشورهای اروپایی تاکید کرد که این ایده به مثابه یک «تهدید» علیه روسیه است.
او خاطرنشان کرد: «اگر مقام‌های اروپایی مسکو را به عنوان یک تهدید نگریسته و علنا در مورد آمادگی خود برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه روسیه صحبت کنند ما چنین اظهاراتی را به عنوان یک تهدید در نظر می‌گیریم.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342364/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

ماجرای جالب کتاب ترامپ

رهبر انصارالله: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است

درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خویشتنداری در یمن

اظهارات آملی‌لاریجانی در خصوص آخرین وضعیت FATF در مجمع تشخیص مصلحت

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

واکنش‌های گسترده به تصمیم نتانیاهو برای برکناری رییس شاباک

شهادت 2 نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

چه دوچرخه عاشقانه ای!

چهره ها/ محیا دهقانی در نمایی خاص و جذاب

جذابیت‌های نقش منفی از زبان داریوش سلیمی

چهره ها/ سلفی بهرام رادان با دیگر هنرمندان

اعلام خبر اعدام بیجه در صفحه حوادث روزنامه ایران 27 اسفند 1383

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

این دختر رو تو تربیت کردی؟!

آکسیوس: آمریکا ممکن است به اهداف ایرانی در یمن حمله کند

قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد

عراقچی در مورد سفرش به عمان توضیح داد

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

نتانیاهو از قصد خود برای برکناری رئیس شاباک خبر داد

شهادت 2 لبنانی در حملات هوایی اسرائیل

سریال «قول مردونه» با بازی محمدرضا هدایتی

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

توییت قالیباف درباره افزایش 45درصدی حقوق کارگران

پزشکیان: حقیقت را بپذیریم و از جدل پرهیز کنیم

گزارش صداوسیما از حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

آیا اروپا بدون آمریکا می‌تواند روسیه را متوقف کند؟

خوش‌پوش‌ترین و بدتیپ‌ترین هنرمندان سال 1403

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی