اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب تحلیل ویژه

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - خراسان / «خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم محمدسعید احدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
پس از صحبت رهبرانقلاب در دیدار کارگزاران نظام که با تاکید بر ضرورت انسجام قوا، راهبرد وفاق را تایید کردند، تصریح ایشان در دو مصداق، چرایی درست بودن رای مجلس به کل کابینه و زمان عملیات وعده صادق2 ، شوک بزرگی به بسیاری از نیروهای انقلاب وارد کرد که به شکلی گسترده خلاف آن را مطالبه می کردند. اما سوال اصلی چرایی نگاه رهبرانقلاب درباره این دو مصداق نیست، بلکه سوال بزرگ چرایی خطای تحلیل نیروهای انقلاب در مقایسه با نگاه رهبرانقلاب است. خطر این خطای تحلیل آن‎جا جدی تر می شود که توجه کنیم در دو مصداق اخیر، ایشان موضع خودشان را قبلا تصریح کرده بودند و موج موجود خلاف نص صریح مواضع علنی رهبرانقلاب بود. ایشان به صراحت درباره وعده صادق در خطبه نصر گفته بودند که ما نه شتابزده عمل می‎کنیم و نه تعلل می‎کنیم؛ همچنین درباره کابینه هم در دیدار هیئت دولت از عملکرد مجلس تقدیر کرده بودند.
بنابراین اگر اشتباه در تحلیل ضرورت انسجام قوا را که برخی انقلابی‎ها «وفاق با نفاق» می دانستند، خطای تحلیل بدانیم، اشتباه در دو مصداق رای به کابینه و عملیات وعده صادق، موضع مخالف نص صریح مواضع آقا محسوب می شود. این نگرانی چندی پیش در انتشار صحبت ایشان که گفته بودند: «حرف‎های صریح من را نیز تفسیر به رای می‎کنند» مشهود بود. بدیهی است هنگامی که بدنه نیروهای انقلاب دچار خطای تحلیل یا تفسیر به رای می شوند، خطر بزرگی مسیر حرکت انقلاب را تهدید می کند؛ چرا که مهم‎ترین جریانی که باید راهبری ولی را پیاده سازی کند، خود تبدیل به چالش پیاده سازی می شود.
روشن و بدیهی است که بدنه اجتماعی نیروهای حزب اللهی نه تنها دلداده و عاشق رهبرانقلاب هستند بلکه تابع محض ایشان بوده و موضع ایشان را فصل الخطاب می دانند اما چرا ما دچار چنین آسیب نگران کننده ای هستیم؟ 
به نظر می رسد مشکل در این است در طول سالیان طولانی به‎دلایلی که جای بحث آن این مجال نیست، افرادی تبدیل به چهره های مرجع و رسانه ای نیروهای انقلابی شده اند که با نظام تحلیلی رهبرانقلاب فاصله دارند و در تحلیل دچار خطا می شوند. همچنین برخی از آنان در مواقعی که با صحبت‎های صریحی از ایشان روبه‎رو می شوند که با سلیقه آنان تعارض دارد، دست به حاشیه رانی صحبت ها یا تفسیر به رای آن مواضع می زنند. نیروهای انقلابی نگاه رهبرانقلاب را از شخص رهبرانقلاب نمی گیرند، بلکه برداشت و روایت مراجع فکری و رسانه ای خود را نگاه رهبرانقلاب تلقی می کنند و با عشق و دلسوزی، آن را به‎عنوان نگاه رهبری پیگیری و مطالبه می کنند. بنابراین مبانی فکری نیروهای انقلاب در طول زمان طولانی با نظام تحلیلی رهبرانقلاب فاصله گرفته است. به‎عنوان مثال در سخنان اخیر رهبرانقلاب ایشان به صراحت بر این اشکال که مسائل درجه دوم و سوم را تبدیل به مسئله اصلی کرده اند، انتقاد داشتند؛ این یک اصل مهم در نظام تحلیلی رهبرانقلاب است مبنی بر «اصلی فرعی کردن امور» که عدم رعایت آن را از لغزشگاه های مهم می دانند. همچنین در مصادیقی مانند وعده صادق، حاشیه رانی و تفسیر به رای چهره های مرجع باعث کنار رفتن بیان صریح رهبرانقلاب از ذهن نیروهای انقلابی می شود.
بازار
اما سوال این‎جاست که راه حل اصلاح چه می تواند باشد؟ پاسخ به این سوال امر مستقلی است که جای طرح آن در رسانه عمومی نیست اما بی تردید نیمی از راه حل مسئله پذیرش اصل مسئله است. ما باید بپذیریم که با خطر خطای تحلیلی نیروهای انقلاب روبه‎رو هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

مکرون: نیروهای حافظ صلح را بدون رضایت روسیه به اوکراین اعزام می‌کنیم

وزیر خارجه آمریکا: واشنگتن پس از اعمال تعرفه‌ها، وارد توافقات تجاری جدید می‌شود

وزیر دفاع آمریکا: حوثی های یمن باید عقب نشینی کنند

صدراعظم آلمان: صلح در اوکراین به روسیه بستگی دارد

ادعای کهنه واشنگتن؛ آمریکا باز هم از گزینه‌های روی میز صحبت کرد

ویتکاف: فرسنگ‌ها با روسیه اختلاف‌نظر داشتیم اما حالا دیدگاه نزدیکی داریم

چنددستگی به سبک اروپایی؛ ایتالیا در نیروهای حافظ صلح اوکراین شرکت نمی‌کند

رضا گلزار : من پولدار نبودم، از صفر شروع کردم

عبدالله روا: مجری‌گری رو از دوران مدرسه شروع کردم

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه قرآن کریم

دیدار صمیمانه رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح

پزشکیان: باید برای خودمان تعریف کنیم که تا چندسال آینده خودمان را از سوخت فسیلی نجات بدیم

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس: جریاناتی در کشور هستند که نمی‌گذارند دلسوزان کار کنند

ایران حمله به اتوبوس حامل نظامیان در بلوچستان پاکستان را محکوم کرد

زهرا سعیدی: مبارزه برای یک زن دشوارتر از یک مرد است

سال سخت ایران!

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

دستیار ترامپ: کی‌یف بخشی از خاک خود را واگذار خواهد کرد و به ناتو نخواهد پیوست

یمن پاسخ آمریکا را داد؛ شلیک 18 فروند موشک بالستیک، کروز و پهپاد به ناو هواپیمابر ترومن

ترامپ: درباره توقف جنگ اوکراین ظرف یک روز شوخی می‌کردم

نیم‌قرن اختلاف ساعت

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

پنتاگون برای توقف حملات به یمن شرط گذاشت

تنش‌ مرزی با پاکستان؛ ویزای دانشجویان افغان صادر نمی‌شود

قسمت پانزدهم زندگی پس از زندگی: بالی که شکست

عکس نوروزی بازیگر زن سریال «سه در چهار» در کنار نسرین مقانلو

وقتی مهران غفوریان در مقابل قهرمان وزنه برداری دنیا ریسک نمی‌کند!

«تاکسیدرمی» زرشک زرین گرفت

برداشته شدن صندلی ظریف از هیات دولت

اطلاعات جدید یاشار سلطانی درباره مالکیت خودرو سمند پرونده ساز برای کشف حجاب ‏

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

آکسیوس خبر از گفت‌وگوی پوتین و ترامپ می‌دهد؛ دیداری که می‌تواند تاریخی شود

اردوغان و ترامپ حول محور اوکراین گفتگو کردند

روبیو: بحث حمله زمینی به یمن مطرح نیست

مفتی لبنان: اجازه اسرائیلی شدنِ لبنان را نخواهیم داد

دیدار هیأتی از جنبش حماس با معاون وزیر خارجه روسیه در دوحه

چهره بدون ماسک آمریکا در دوره «ترامپ»

چرا نتانیاهو به تصمیم جنگ بازنخواهد گشت؟

در کودکی که به همراه مادرم به خرید میرفتم دزدکی از مغازه میوه برمیداشتم

عبدالله روا از شهر محل تولدش می‌گوید

توضیح قائم‌پناه درباره آمارهای مربوط به میزان محبوبیت رئیس‌جمهور

ادعای روانبخش از اجرای چراغ خاموش قانون حجاب در برخی شهرها

تداوم سیر صعودی قیمت سکه، طلا و دلار

برنامه جهانی غذا: هیچ غذایی از دوم مارس وارد غزه نشده است

وال‌استریت‌ژورنال: تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است

چرخش جمهوری‌خواهان آمریکا به سمت روسیه؛ تغییری بزرگ در نظم جهانی

رضا گلزار درباره همسرش: زن‌ذلیل هستم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی