اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مخالفت با آزادی مشروط یک سینماگر از زندان فرهنگی اجتماعی

مخالفت با آزادی مشروط یک سینماگر از زندان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - هم میهن / نوید میهن‌دوست، سینماگر این روزها به‌جای بودن پشت دوربین فیلمبرداری، پشت میله‌های زندان است، اگرچه به‌واسطه گذراندن بیش از نیمی از مدت محکومیت‌اش، از شرایط آزادی مشروط برخوردار است.خبر تلخِ این روزها برای او و جامعه سینماگران اما، رد شدن این درخواست است.
نوید میهن‌دوست، سینماگر این روزها به‌جای بودن پشت دوربین فیلمبرداری، پشت میله‌های زندان است، اگرچه به‌واسطه گذراندن بیش از نیمی از مدت محکومیت‌اش، از شرایط آزادی مشروط برخوردار است.
او که از 29 مردادماه 1402 در زندان به‌سر می‌برد، با احتساب دو ماهی که سال 1398 زندانی بوده، 19 آذرماه 1403 نیمی از کل دوران محکومیت‌اش را پشت‌سر گذاشته است. برای همین وقتی 28 آذرماه سال جاری به مرخصی آمد، انتظارش این بود که باتوجه به پیگیری‌های صورت‌گرفته توسط دو وزارتخانه؛ فرهنگ‌وارشاد اسلامی و اطلاعات و صحبت‌های انجام‌شده، این مرخصی، مرخصی منتهی به آزادی باشد. به‌گونه‌ای‌که حتی مسئولان زندان نیز چنین فکر می‌کردند.
هرچند این موضوع درنهایت مورد مخالفت علی صالحی، دادستان تهران قرار گرفت. این همه، موجب شد میهن‌دوست به‌‌رغم مشکلات جسمی و درخواست مرخصی استعلاجی دوشنبه، 10 دی‌ماه امسال ناگزیر از بازگشت به زندان شود. 
نوید میهن‌دوست آن زمان گمان می‌کرد مراحل اعطای آزادی مشروط به او در حال انجام است و چیزی که موجب به تأخیر افتادن آن شده، لزوم طی‌شدن مراحل اداری و گرفتاری‌های بوروکراتیک است یا دلیلی که او و وکیل‌اش، مصطفی نیلی از آن بی‌اطلاع هستند. برای همین وقتی شامگاه دوشنبه، 10 دی‌ماه 1403 با پایان مرخصی‌اش به زندان برمی‌گشت، نگاهش خوشبینانه بود و خودش هم‌چنان امیدوار و چشم‌انتظار.
این دومین مرخصی او از زمان حضورش در زندان بود و میهن‌دوست تاکید می‌کرد، گمان می‌کند نظر به این‌که بیش از نیمی از مدت محکومیت‌اش را گذرانده است، تبدیل به آزادی مشروط شود. او آن شب در گفت‌وگو با هم‌میهن از پیگیری دو وزارتخانه فرهنگ‌وارشاد اسلامی و اطلاعات گفت و اشاره کرد، گمان می‌کند که عدم تبدیل مرخصی‌اش به آزادی مشروط به‌دلیل طولانی‌شدن روند مراحل اداری آن بوده است.
بازار
خبر تلخِ این روزها برای او و جامعه سینماگران اما، رد شدن این درخواست است. بر این اساس درخواست آزادی مشروط نوید میهن‌دوست، توسط شعبه 36 دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست عباس‌علی حوزان، رد شده است. این مخالفت در حالی صورت گرفته است که درخواست آزادی مشروط این سینماگر زندانی به‌ترتیب در تاریخ هفدهم آذرماه 1403 توسط ضابط پرونده (وزارت اطلاعات) و هفتم بهمن‌ماه 1403 توسط دادستان مورد موافقت قرار گرفته بود.
مخالفت با آزادی مشروط نوید میهن‌دوست به‌رغم برخورداری این سینماگر از شرایط آن، در تاریخ 19 اسفندماه 1403 طی مراجعه حضوری پدر او به شعبه 36 دادگاه تجدیدنظر جهت پیگیری پرونده، توسط مسئول دفتر قاضی پرونده تجدیدنظر به او اعلام شد. بر این اساس به پدر نوید میهن‌دوست گفته شد، مخالفت با آزادی مشروط فرزندش در تاریخ 15 اسفندماه 1403 کتباً به شعبه اول اجرای احکام ناحیه 33 دادسرای شهید مقدس اوین، اعلام و ارسال شده است. 
نوید میهن‌دوست همواره اشاره کرده است که ماهیت اتهامات وارده به او، سینمایی است. نظر به این‌که در متن حکم‌اش نیز به ساخت مستندی هرگز منتشرنشده اشاره شده است که از سال 1388 تا 1394 مشغول ضبط آن بود. در چنین وضعیتی انتظار جامعه سینماگران، همچنین نوید میهن‌دوست، خانواده، دوستان، آشنایان و همکارانش ـ آن هم در آستانه سال نو ـ همراهی و مساعدتی است که پیش از این نیز در مورد چند نفر از هنرمندان رخ داده است.
این روزها بسیاری از نزدیکان نوید میهن‌دوست امیدوارند باتوجه به شرایط سلامتی او و برخورداری‌اش از شرایط آزادی مشروط، به‌واسطه گذراندن بیش از نیمی از دوران محکومیت‌اش، با آزادی این سینماگر موافقت شود تا سال نو را در کنار خانواده‌اش آغاز کند تا خانواده‌اش روزهای آخرِ سال رفته را، نه پشت درهای بسته زندان که در آغوش عزیزشان به سالی که در راه است، گره بزنند و در حسرت لحظه باشکوه گشوده‌شدن درهای بسته زندان نمانند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341959/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش طالبان به پیام عراقچی

سرمقاله همشهری/ هوش مصنوعی ملی؛ نماد توان بومی‌سازی فناوری

آغاز واریز دومین مرحله سود سهام عدالت

تصاویر دیگری از تجاوز جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن

وقتی قمر بنی هاشم (ع) تجربه گر مرگ را از عذاب تشنگی نجات داد

سفر وزیر خارجه به مسقط؛ عراقچی با همتای عمانی گفتگو کرد

«رسولی» و «نیکزاد» دبیرکل و رئیس شورای مرکزی حزب نسل نو شدند

رکورد جدید قیمت‌ها در بازار طلا؛ سکه به کانال 82 میلیون تومان رسید

5میلیون تومان تخفیف رزرو تور نوروزی کیش، فقط با پر کردن یک پرسش‌نامه!

«میکی 17» در اکران شکست خورد

پروژه سنگین مهیار از زبان کامران تفتی

بیانیه‌ مجلس خبرگان رهبری درخصوص عفاف و حجاب

حمله عوامل تروریستی در محور خاش زاهدان؛ یک پاسدار به شهادت رسید

ترامپ دستور اخراج کارکنان «صدای آمریکا» را صادر کرد/ رئیس جمهور آمریکا 7 نهاد فدرال را منحل کرد

صعود قیمت‌ها در بازار طلا و ارز؛ سکه کانال 81 میلیون را هم فتح کرد

وقتی پای تقلب به بازار سیمان هم باز می‌شود

رشد 16 هزار واحدی شاخص کل بورس

ماجرای نان حسنی چیست؟

روایتی از پناه آوردن یک شتر به حرم امام رضا(ع)!

سریال «سووشون» با بازی بهنوش طباطبایی و میلاد کیمرام در آستانه پخش

ابرچالش‌های دولت از زبان معاون پزشکیان

تأکید سخنگوی وزارت خارجه بر اجرای عدالت در قبال بانیان جنایات حلبچه و سردشت

بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان

اولین نشست دفتر نوسازی و تحول اداری با موضوع استانداردسازی خدمات برگزار شد

سرمقاله کیهان/ 1403، ایران و مقاومت در موقعیتی برتر

تظاهرات گرینلندی‌ها علیه ترامپ

دست رد رئیس‌جمهور چین به دعوت اتحادیه اروپا

رئیس کمیسیون امنیت ملی: با تمام خُلف وعده‌ها باز هم ایران ترسی از مذاکره ندارد

صنعا: اگر از آمریکا می‌ترسیدیم تصمیم به حمایت غزه نمی‌گرفتیم

رسانه صهیونیستی: اغلب اسرائیلی‌ها خواهان مرحله دوم آتش بس غزه هستند

ثبت رکوردی عجیب در شبکه سه توسط بانوی ایرانی

چهره ها/ تصاویری از جشن تولد شیک پسر بهرام رادان

سرمقاله ایران/ نگاهی به تندروی‌ها از زاویه‌ای متفاوت

توزیع میوه شب عید آغاز شد

استایل نیوشا ضیغمی در کنسرت مهدی یغمایی

سردار گشتاسبی فرمانده «قرارگاه حمزه سیدالشهداء» نیروی زمینی سپاه شد

جنب و جوش مردم برای خرید عید نوروز

همکاری کارگردانان با روایت فتح در تولید 52 مستند

رونمایی از یک اختراع در برنامه سال نو شبکه سه

سرمقاله اعتماد/ دریغا از افول خانه اندیشمندان علوم انسانی

آزیتا موگویی «لاله سیاه» را می‌سازد؛ محصول مشترک ایران و هلند

محسن تنابنده مانع حضور بابا پنجعلی در پایتخت شد!

سختی‌های ساخت سریال مهیار عیار از زبان متین ستوده

فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای پاسخگویی به هر تهدیدی آماده‌ایم

از زمین ورزش تا قلب زندگی/ حرکت تحسین‌برانگیز شایان صدیقی برای دختری 9 ساله

بهنام تشکر از علاقه خود به نقش‌های منفی می‌گوید

لاهوتی: تندروها هرگز به جایی نمی‌رسند

حرف اصلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران

آموزش نقاشی ماه رمضان به کودک

پاتک لندن به بازی پوتین

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی