اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کاهش عرضه برنج در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای اقتصادی

کاهش عرضه برنج در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - قیمت گذاری برای برنج ایرانی باعث شده که برخی فروشگاه های زنجیره ای از عرضه این محصول خودداری کنند و مدعی شوند، قیمت های خرید آنها بالاتر از نرخ مصوب فعلی است.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی چندی پیش برای تنظیم بازار برنج ایرانی قیمت تعیین و حداکثر قیمت هر کیلوگرم برنج کیفی را 130 هزار تومان اعلام کرد.
قیمت برنج ایرانی در ماه های گذشته افزایش بی رویه داشت به طوری که قیمت هرکیلوگرم از این محصول از 200 هزار تومان نیز عبور کرد اما با اقدامات صورت گرفته از جمله برخورد با محتکران برنج، باز شدن مسیر واردات و از طرفی تعیین قیمت دستوری برای این محصول بازار تا حدودی آرام گرفت.
چندی پیش فتحی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی در این ارتباط اظهار داشت: در شرایط فعلی دولت در ارتباط با برنج داخلی ناچار به اعلام قیمت شد‌. امیدواریم که تامین کنندگان، بازار را به اندازه کافی تامین کنند تا در بستر عرضه و تقاضا قیمت‌ها متعادل شده و دولت ناچار به استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای تنظیم بازار از طریق کنترل قیمت‌ها نباشد.
بنابراین گزارش، تعیین قیمت دستوری برنج، باعث شده که برخی فروشگاه‌های زنجیره ای که مجبور به رعایت قیمت‌های مصوب هستند، از عرضه این محصول خودداری کنند و مدعی هستند، قیمت‌های خرید آنها بالاتر از نرخ مصوب فعلی است.
بازار
محمد علی خراسانی رئیس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای با ارسال نامه ای به غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با موضوع موضوع مشکلات ناشی از قیمت مصوب برنج ایرانی اعلام کرد :در حالی که قیمت فروش برنج ایرانی به مبلغ هر کیلوگرم 130,000 تومان تعیین شده است، افزایش قیمت کلیه کالاها و خدمات در سال 1403 به ویژه کالاهای اساسی و پر مصرف خانوار، موجب شده تمامی فروشگاههای زنجیره ای از قبل این کالا را حداقل 30 تا 50 هزار تومان بالاتر از نرخ مصوب خریداری نمایند.
وی افزود: قیمت اعلامی موجب تحمیل زبان جبران ناپذیر به فروشگاه های زنجیره ای و منجر به کاهش موجودی برنج ایرانی در فروشگاه ها افزایش تقاضا در بازار آزاد و در نهایت رشد بی رویه قیمت‌ها خواهد شد.
 رئیس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای ادامه داد: چنین شرایطی نه تنها اهداف تنظیم بازار را محقق نخواهد کرد، بلکه با خالی شدن شلف فروشگاه ها موجب تشویش اذهان عمومی ناشی از کمبود کالا نیز خواهد شد.
وی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، تصریح کرد با در نظر گرفتن حساسیت این برهه از زمان به ویژه حلول ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به سال جدید، با بررسی دقیق تجارب گذشته و به منظور جلوگیری از بروز شوک ناشی از کمبود برنج ایرانی در بازار پیشنهاد می شود، دستور فرمائید برنج خریداری شده با قیمت قبلی مطابق قبل در فروشگاه ها عرضه گردد و کالاهای جدید خریداری شده از تامین کنندگان با قیمت مصوب عرضه شود. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340128/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنگ چقدر به ایران نزدیک است؟

تولید کالاهای اساسی در کدام استان‌ها بیشتر است؟

‌‌دویدن و ذوق لیندا کیانی برای حضور در عکس!

توئیت مهدی فضائلی در پاسخ به برخی برداشت‌ها از صحبت‌های رهبر انقلاب درباره دولت شهید رئیسی

تداوم تیره روزی‌های بورس پس از استیضاح همتی

سوژه شدن شاهنامه خوانی پر غلط مسعود فراستی توسط گلزار و یوسف تیموری

چه خوابی برای پسره دیده؟!

توضیحات دفتر محسن رفیق دوست درباره مصاحبه جنجالی او

هزینه نمایش وب سایت شما در رتبه‌های برتر چقدر است؟

تکذیب واردات برنج فاسد به کشور

سفر به عصر قاجار؛ مراسم سوگواری برای «ناصرالدین شاه»؛ سال 1275

خطر تعطیل سیاست

چگونه بهترین هتل را در یزد رزرو کنیم؟

این افراد مشمول سود سهام عدالت نمی‌شوند

ادعای وزیر خارجه اسرائیل: حماس درحال برنامه‌ریزی برای گشودن جبهه‌ای جدید علیه ما از سوریه است

صدها غیرنظامی در آفریقا، قربانی حملات پهپادهای ارزان قیمت

«ببعی قهرمان» در پلتفرم‌های برتر روسیه اکران شد

عارف: حل ناترازی‌های انرژی در کشور جزو اولویت‌های اصلی و راهبردی دولت است

چطور لباس آب رفته رو به حالت اول برگردونیم؟

حماس: زبان تهدید نتیجه‌ای نخواهد داشت

ادعای وزیر خارجه اسرائیل: حماس و جهاد اسلامی درحال برنامه‌ریزی برای گشودن جبهه‌ای جدید علیه ما از سوریه هستند

یک متحصن قانون حجاب: عده‌ای پول‌های کلان دادند و قبول نکردیم

طراحی دو سناریو برای آینده اقتصاد ایران؛ برنامه ملی رشد ابلاغ شد

کمیسیون اروپا جولانی را به بروکسل دعوت کرد

اعلام پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه

نمایش کمدی «جگر هندی» مهمان نوروزی تماشاخانه سنگلج

عبدی: می‌گویند فساد چای دبش را آقای رئیسی کشف کرد، گویی وظیفه دولت کشف جرم بوده نه انتصاب افراد سالم

آمار به‌روز داده‌های ساخت و ساز مسکن به‌زودی منتشر می‌شود

انگلیس: کمک‌های بشردوستانه، ابزار سیاسی نیست

افشای جزئیات جدید از شکنجه و شرایط بازداشت رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه

روسیه: عمیقاً نگران خشونت‌ها در سوریه هستیم

حماس: نتانیاهو مانع اجرای توافق می‌شود

رسانه عبری: نتایج تحقیقات ارتش بیانگر شکست سیستماتیک در 7 اکتبر است

کرملین: واشنگتن می‌خواهد اراده کی‌یف برای صلح را ببیند

انیمیشن خوش‌آمدگویی به میهمانان خارجی حاضر در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025

واکنش دریادار ایرانی به لفاظی‌های ترامپ درباره رزمایش ایران، روسیه و چین

تهران قدیم؛ «نمایی از شکل و شمایل سنتی شهر» در سال 1248

شستشوی لباس های سفیدی که رنگ گرفته اند

گزارش مرکز آمار از کوچک شدن سفره مردم

آغاز به کار قطارهای تهران به وان پس از 5 سال

مسکو: مذاکره‌ای با آمریکا در هفته جاری برنامه‌ریزی نشده است

ادعای رسانه اسرائیلی مبنی بر پیام اسرائیل به جولانی؛ پیام چه بود؟

پزشکیان: شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است

اولین جاده شمال را چه‌کسی ساخت؟ / فکری که سرهنگ فرانسوی به سر ناصرالدین شاه انداخت

بمباران توکیو؛ جنایتی فراموش‌شده و قربانیانی به رسمیت شناخته‌نشده

اتحادیه صنف خشکبار تهران: کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم

حادثه دریایی در انگلیس؛ آتش‌سوزی در نفتکش

موشه یعلون: هرچه زودتر کابینه نتانیاهو کنار رود، بهتر است

شستشوی مغزی دختران فراری و آسیب دیده

گزارشی اعتماد از پشت‌پرده اصرار تندروهای اصولگرا برای اجرای قانون حجاب

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی