اخبار محرمانه

آخرين مطالب

روایت مسکو از دستور کار سفر لاوروف به تهران سیاسی

روایت مسکو از دستور کار سفر لاوروف به تهران
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / وزارت امور خارجه روسیه با اعلام اینکه سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه این کشور (امروز) سه‌شنبه 25 فوریه برابر با هفتم اسفند 1403 به دعوت عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به تهران سفر خواهد کرد، جزئیات بیشتری را درباره دستور کار این سفر تشریح کرد.
در بیانیه مطبوعاتی این وزارتخانه آمده است: وزیران امور خارجه دو کشور در تهران به طور مفصل در مورد دستور کار دوجانبه روابط روسیه و ایران که با امضای یک توافقنامه بنیادین جدید بین دولتی در 17 ژانویه برابر با 28 دی‌ماه 1403 در مسکو رسماً به سطح مشارکت راهبردی جامع رسیده است، گفت‌وگو خواهند کرد.
در این بیانیه آمده است: گفت‌وگوهای طرفین در راستای گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری و اقتصادی سودمند دوجانبه در زمینه اجرای پروژه‌های مشترک کلیدی در زمینه‌های انرژی و حمل‌ونقل متمرکز خواهد بود.
وزارت امور خارجه روسیه همچنین اعلام کرد:‌ طرفین در مورد تعدادی از موضوعات جاری بین المللی از جمله وضعیت سوریه، قفقاز، افغانستان، یمن، خلیج فارس، حل و فصل خاورمیانه، مسأله دریای خزر و وضعیت در ارتباط با برنامه جامع اقدام مشترک درباره برنامه هسته ای ایران (برجام) تبادل نظر خواهند کرد.
پیش از این، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تهران در این هفته خبر داد.
به گفته بقائی، سفر وزیر امور خارجه روسیه به تهران در چارچوب مشورت‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران-فدراسیون روسیه راجع به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی انجام خواهد شد.
در این پیوند، سفیر ایران در روسیه نیز در رشته توئیتی در شبکه ایکس نوشت: سفر وزیر خارجه روسیه به تهران در ادامه مسیر توسعه همکاری‌های نزدیک دو کشور با محوریت تعمیق گفتگوها و رایزنی‌های سطح عالی درباره طیف متنوعی از موضوعات در روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی انجام می شود که در برهه کنونی بیش از همیشه ضروری است.
کاظم جلالی افزود: عمق روابط تاریخی دو کشور، بویژه پس از امضای اخیر معاهده راهبردی توسط روسای جمهور، مانع از آن است که رویدادهای زودگذر ثالث بر مناسبات دیرینه ما اثر گذارد. این روابط مستقل از عوامل خارجی و مبتنی بر منافع ملی هر دو کشور در مسیر صلح و توسعه قرار دارد.
آخرین بار، وزیر امور خارجه روسیه اول آبان‌ماه 1402 با هدف شرکت در نشست وزرای خارجه سازوکار منطقه ای مشورتی «3+3» برای جنوب قفقاز (ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، ایران، روسیه، ترکیه) به تهران سفر کرده بود. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1335303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زنگنه: تصمیمی درباره ارز در جلسه سران قوا اتخاذ نشد

زندان گوانتانامو تغییر کاربری می‌دهد؟

جان باختن 6 نوزاد بر اثر سرمای شدید در غزه

تاثیر قطع بودجه سازمان جهانی بهداشت از سوی آمریکا بر وضعیت غزه

آمریکا به دنبال اخراج کانادا از ائتلاف «پنج چشم» است

حرکت عجیب یک طرفدار باعث خنده مهران مدیری شد

اعتراض جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما به توقیف «تاسیان»/ خاطرات تلخ زنده شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از لزوم بازنگری در بودجه سال آینده گفت

حرف‌های جنجالی پوردهقان، نماینده اردکان در مجلس از پشت پرده‌ی اقتصاد ایران

سهم برخی رسانه ها از بودجه 1404

پیگیری و حل مسئله سرلوحه کار امور حقوقی باشد

شایعه‌سازی برای تضعیف دولت؟

سرمایه اجتماعی متکثر مقاومت

یبار برای همیشه موهاتو پرپشت و ضخیم کن!

ایجاد انبار هوشمند نگهداری طلا برای نظارت

روایت رویترز از برنامه جدید آمریکا برای اوکراین

الحوثی: ترسی از ترامپ نداریم؛ با تروریسم آمریکا مقابله می‌کنیم

نتانیاهو: در حال تغییر چهره خاورمیانه هستیم!

تلاش دولت ترامپ برای فشار مضاعف به کانادا

سرلشکر سلامی: ما تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار داریم

روایت تروئیکا از گفت‌وگوهای ژنو: به راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران متعهد هستیم

خواص گوگرد در مراقبت از پوست

بلایند دیت به پایان رسید؟

ترس یا قدرت‌نمایی؟

نتانیاهو از لابی صهیونیستی آیپک‌ قدردانی کرد

ادعای رئیس موساد در رابطه با اقدام تروریستی انفجار پیجرها در لبنان

سرمایه‌گذار «قاتل و وحشی»: فیلم را اکران کنید و قضاوت آن را به مردم بسپارید

پیشنهاد رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی؛ برای ماه مبارک رمضان الگوی ارتقای رفتار سازمانی طراحی شود

سوال مهم حاجی دلیگانی درباره نرخ ارز و پاسخ به قالیباف

هسته سخت استیضاح‌کنندگان چه کسانی هستند؟

وزیر کار: خیال کارگران راحت؛ مزد 1404 منطقه‌ای نمی‌شود

تخریب 100 واحد مسکونی در طولکرم به دست ارتش اسرائیل

نتانیاهو: از جنوب سوریه خارج نمی‌شویم

گزارش ماکرون به سران اروپا درباره دیدار با ترامپ

ترکیه: احتمال آغاز جنگ غزه پس از پایان تبادل اسرا وجود دارد

نشست آتی سران «بریکس» در برزیل برگزار می‌شود

موافقت رهبر کره شمالی با پخش لیگ جزیره البته با چند شرط!

استارمر: می‌خواهم هزینه دفاعی انگلیس به 3 درصد افزایش یابد

بولتون: ترامپ دوست و دشمن آمریکا را تشخیص نمی‌دهد

چهره ها/ ارسلان قاسمی سرباز شد

سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد

امیر صباحی‌فرد: توان رزم پدافند هوایی کشور‌ بسیار پیشرفت کرد

ترامپ باز هم برنامه هسته‌ای ایران را تهدید خواند

لاوروف در تهران به دنبال چیست؟

رنگ سرخ بازار طلا و ارز؛ ساز مخالف نیم سکه با کاهش قیمت ها

نشانه‌های حرکت سوریه به سمت جنگ داخلی

جشنواره برلین در 75 سالگی رکورد شکست

نماینده رهبر انقلاب در عراق: تشییع شهیدنصرالله مانور عظیم قدرت مقاومت اسلامی بود

رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 پایان یافت

بارداری و ادویه ها؛ کدام مجاز کدام ممنوع؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی