اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اسلامی: صنعت هسته‌ای پیشران توسعه ملی است سیاسی

اسلامی: صنعت هسته‌ای پیشران توسعه ملی است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / رئیس سازمان انرژی اتمی در دیدار با جمعی از مدیران و هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو گفت: صنعت هسته‌ای پیشران توسعه ملی ایران بوده و تمامی سرفصل‌های این صنعت قدرت‌آفرین است.
آئین رونمایی از 50 نمایشنامه رادیویی به مناسبت 50 سالگی صنعت هسته‌ای در نشست صمیمانه جمعی از مدیران و هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد.
محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور در این نشست به تشریح برنامه‌های سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه پرتودهی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، لزوم توسعه برق هسته‌ای، تولید انواع رادیودارو و صادرات آن، ضرورت برگزاری اردوی راهیان پیشرفت و لزوم استفاده از ابزار هنر برای آشنایی مردم با این فناوری مهم پرداخت.
وی گفت: هنرمندان می‌توانند نسبت به معرفی هرچه بیشتر دستاوردهای واقعی صنعت هسته‌ای و آثار و فواید مغفول مانده آن نقش‌آفرینی کنند.
اسلامی تاکید کرد: صنعت هسته‌ای پیشران توسعه ملی ایران بوده و تمامی سرفصل‌های این صنعت قدرت‌آفرین است.
معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه در این دوره از فعالیت سازمان انرژی اتمی ایران در همه محورهای صنعت هسته‌ای شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در تبدیل ایده به محصول و نقش آفرینی‌ها در زندگی مردم بوده‌ایم، گفت: بدون شک صنعت هسته‌ای باید به عنوان یک ثروت ملی در مسیر شکوفایی اقتصادی و اجتماعی کشور مدنظر قرار گیرد.
اسلامی خاطرنشان کرد: با حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و تلاش‌های جوانان و متخصصان ایرانی، صنعت هسته‌ای به جایگاه ارزشمند فعلی رسیده و اکنون آثار و فواید فناوری هسته‌ای در بخش انرژی و غیر انرژی قابل و نیز زندگی مردم مشاهده است.
وی افزود: در راستای تغییر نگاه و هرچه بهتر اجرایی شدن جهاد تبیین در صنعت هسته‌ای کشور، طی این سه سال با اجرای سیاست «درهای باز، نوآوری‌های باز» شاهد حضور حدود 600 گروه در سازمان انرژی اتمی ایران بوده‌ایم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر لزوم همکاری هنرمندان برای معرفی دستاوردهای فناوری هسته‌ای و نقش این فناوری‌ها در زندگی مردم گفت: در مقابل هیاهوی دشمنان می‌توان کارهای هنری فراوانی انجام داد. فناوری هسته‌ای نقشی انکارناپذیر در حوزه‌های گوناگون دارد؛ برای نمونه اکنون صنایع گوناگون در کشور از ابزار دقیق هسته‌ای استفاده می‌کنند و یا در حوزه پزشکی با پیشرفت‌های دانش هسته‌ای موفق به تولید انواع رادیو داروها برای تشخیص، درمان انواع سرطان و نیز تسکین دردهای ناشی از این بیماری شده‌ایم.
گفتنی است در ادامه اجرای سیاست «درهای باز، نوآوری‌های باز» سازمان انرژی اتمی ایران امروز 29 بهمن ماه 1403، میزبان جمعی از مدیران و هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش بود.

این گروه در ابتدای ورود به سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای در جریان آخرین دستاوردها و موفقیت‌های صنعت هسته‌ای کشور قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1332545/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقاد همتی از «تداوم بی اخلاقی» صداوسیما نسبت به او

من خواستم تو زندگی کنی که خودم هم زندگی کنم…

ایران و تایلند برای توسعه مناسبات توافق کردند

بیانیه خانواده اسیر صهیونیست علیه نتانیاهو و فرافکنی بی‌بی

من که تو رو یادم نرفته... تو هم منو یادته؟

سیاوش طهمورث: عقیده‌ام را دیکته نمی‌کنم

بهترین راه حل اختلافات دوران نامزدی در چند مرحله

شکر باز هم کمیاب شد

واکنش حماس به ادعای صهیونیست‌ها درباره اجساد تحویل گرفته

محمد مسلمی: کمدی ما به سمت بذله‌گویی رفته

فواد ایزدی: باید ضمن تشکیل «گروه اقدام آمریکا»، در حوزه «لابی‌گری در واشنگتن» فعال شویم

ناصر ممدوح: دوبله خیلی وقت است تمام شده

سکانس احساسی از فیلم سینمایی «رگ خواب»

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

تاکید نخست وزیر لبنان بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی کامل

واکنش کرملین به طرح خروج آمریکا از سازمان ملل

دستور وزیر راه برای بازسازی محل سکونت رهبر انقلاب ‌در ایرانشهر‌

گاردین: چرا «هنر معامله» ترامپ روی ایران جواب نمی‌دهد؟

مکاتبه بورس با دادستان برای اعلام نظردرباره مجمع ایران‌خودرو

کرملین: پوتین همچنان برای مذاکرات پایان جنگ اوکراین آماده است

تشییع نمادین پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در عراق

نگرانی استرالیا از رزمایش دریایی چین؛ هشدار به خطوط هوایی

سکانسی از فیلم سینمایی «پری»

تعطیلی 2 روز در هفته از سال آینده

آموزش کاردستی‌ زنبور عسل؛ سرگرمی و خلاقیت

کولایی: از زمان اوباما استفاده از تحریم برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران طراحی شد

بیش از 3 میلیون و 155 هزار نفر در ماه گذشته به سینما رفتند

عاشقانه های پدر دختری

یک کارشناس بازار طلا: پایه پولی کشور باید تقویت شود؛ ارزپاشی راهکار درستی نیست

دلایل توقف سرمایه گذاری خارجی در ترکیه

این کاردستی گل رز سرخ تقدیم نگاهتان

قرار نیست که همیشه اونجا بمونیم!

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله در بیروت

آلمان فرمانده عملیات نظارتی ناتو در بالتیک می‌شود

جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت

بی قراری همسر منوچهر والی‌زاده در مراسم تشییع

سکانسی نوستالژی از فیلم سینمایی «ضیافت»

نتانیاهو با پیشبندی خونین به مک‌دونالد رفت

خیلی‌ چیزها هستش که تو ازش خبر نداری!...

یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

نصیحت و انتقال تجربه اکبر عبدی به جوانان

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

رئیس‌جمهور آرژانتین به ایلان ماسک «اره برقی» هدیه داد

تقسیم سهم منصفانه به سبک جناب‌خان

تولد غافلگیرکننده برای خانم بازیگر در یک کافه‌

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

گوشه ای از ویرانه‌های تجاوز صیهونیست‌ها به اردوگاه طولکرم در کرانه باختری

وضعیت فرودگاه بیروت و واکنش مردم به شایعات برخی تصمیمات بر ممنوعیت تصاویر شهید نصرالله

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی