اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم سیاسی

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - دریادار سیاری گفت: دشمنان بدانند که اگر مرتکب خطا شوند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش، سپاه، فرماندهی انتظامی، بسیج و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آمادگی کامل دارند تا در مقابل هرگونه تهدید زمینی، هوایی و دریایی بایستند و پوزه هر دشمنی را به خاک بمالند.
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری اظهار کرد: امروز همه آگاهند؛ همانطور که در گذشته شاهد بودیم مردم کامل پشتیبان نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند، آنچه موجب سرافرازی نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران می شود پشتیبانی کامل مردم و حضور در صحنه مردم است.
امیر دریادار سیاری گفت: دشمنان بدانند که اگر مرتکب خطا شوند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش، سپاه، فرماندهی انتظامی ، بسیج و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آمادگی کامل دارند تا در مقابل هرگونه تهدید زمینی، هوایی و دریایی بایستند و پوزه هر دشمنی را به خاک بمالند.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش اعلام کرد: در ادامه رزمایش های سالیانه ارتش جمهوری اسلامی ایران مرحله اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 در وسعت سواحل مکران، دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار 10 درجه از فردا آغاز خواهد شد.
وی شعار رزمایش را «امنیت و اقتدار پایدار» عنوان کرد و ادامه داد: سازمان رزم شرکت کننده در رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش بخشی از توانمندی‌های رزمی نیروی زمینی، نیروی پدافند هوایی، نیروی هوایی و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور است.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش اظهار کرد: هدف از اجرای این رزمایش، ارتقاء توان دفاعی و توان بازدارندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تهدید زمینی، هوایی و دریایی است؛ هر دشمنی که بخواهد تصور کند که می‌تواند به تمامیت ارضی ما و یا به منافع ما در زمین، هوا و دریا آسیب وارد کند، قطعا می داند آسیب های زیادی به آن وارد خواهد شد .
امیر دریادار سیاری گفت: منظور از اجرای این رزمایش آزمایش تاکتیک های جدیدی است که توسط نسل جوان در ارتش جمهوری اسلامی ایران طرح ریزی و اجرا می شود. سالیانه در رزمایش‌ها، سلاح‌های جدید وارد سازمان رزم می‌شود و در این رزمایش‌ها سلاح‌ها مورد آزمایش قرار می گیرند، مهمات جدید، هوشمند، دقیق و نقطه زن و انواع موشک ها مورد آزمایش قرار می‌گیرد.
وی اظهار کرد: انتقال تجربه از افراد باتجربه به افراد جوان که آینده ساز نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند؛ ایجاد هماهنگی های لازم برای رزمایش مشترک که همه نیروهای ارتش در رزمایش شرکت می‌کنند مد نظر است و حتما باید بهترین هماهنگی را در رزمایش بدست بیاوریم.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش گفت: با توجه به تجربیات گذشته و تهدیدات موجود و نگاه به آینده و رصد تهدیدات آینده این رزمایش از نظر نوع تاکتیک‌ها و سلاح‌های بکار گرفته شده با رزمایش های قبل کاملا متفاوت است. خلاقیت و نوآوری در اجرای این رزمایش بزرگ در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا متفاوت است و به نمایش گذاشته خواهد شد. نیروهای جوان ما خلاقیت‌ها و ابتکار لازم را بکار خواهند گرفت تا ثابت کنند توانمندی انجام ماموریت ارتقا توان دفاعی و بالابردن توان بازدارندگی کشور را دارند.
امیر دریادار سیاری خاطر نشان کرد: در این رزمایش به برخی از مسائل مهم و روز از جمله عملیات جنگ الکترونیک، سایبر، بدون سرنشین‌ها، پهپادها و فناوری‌های نوظهور توجه ویژه شده است که می تواند عرصه رزم و نبرد را تغییر دهد.
وی ادامه داد: امروز حرکت دانشی در سطح ارتش انجام شده است و ما به سمت فناوری های نوظهوری حرکت کرده ایم که عرصه های جدید نبرد را برای ما رقم بزند تا در آینده بتوانیم در مقابل هرگونه سلاحی که از فناوری های جدید برخوردار باشد مقابله کنیم و علاوه بر توان مقابله، ما توان برتر را نسبت به فناوری ها داریم که به نمایش گذاشته خواهد شد.
فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش گفت: فرماندهی این رزمایش توسط فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در قرارگاه ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران و با نظارت کامل ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم (ص) انجام می شود، البته نمایندگانی هم از وزارت دفاع در عرصه رزمایش حضور دارند تا محصولاتی را که تولید کرده اند را ببینند و اعتماد به نفس را برای تولید محصولات جدیدتر را کسب کنند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333964/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بی‌صفتی و بدعهدی آمریکا، میانجی‌ها را از اعتبار انداخته است

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

حزب‌الله: مقدمات مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله تکمیل شده است

ویدئویی از ایرج طهماسب و فریبا نادری در اکران یک فیلم

جزئیات مراسم تشیع سید حسن نصرالله

«تاچ»؛ ماجرای دختری که در آستانه مهاجرت مردد می‌شود!

سوخو 57 به ایران رسید

رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش آغاز شد

تصاویری از مرحله هفتم تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی

حال و هوای مقتل شهید نصرالله

گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته برای مراسم تشیع سید حسن نصرالله

چهره ها/ تصویری تازه از هانیه توسلی بعد از مدتها

حاتمی‌کیا: شش ماه برای ساخت فیلم حاج قاسم در سوریه بودم

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست

زلنسکی: در حال نهایی کردن یک توافق اقتصادی با آمریکا هستیم

خبری تازه از اکران فیلم جنجالی «پیرپسر»

چهره ها/ عکس جذاب دیبا زاهدی در اکران یک فیلم

شریعتمداری: گروسی عضو موساد است

چهره ها/ سالگرد ازدواج پیمان قاسم‌خانی و همسرش

همراهی اسکورسیزی و دی کاپریو با دواین جانسون و امیلی بلانت در یک فیلم

امیر رستگاری: دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌اند

ربیعی: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

5 درس مهمی که پدران باید به پسران بدهند

پایان نشست ریاض و توافق بر سر تشکیل جلسه فوری اتحادیه عرب

درخواست وقیحانه آمریکا از عراق

ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

خاطره ابراهیم حاتمی‌کیا از تماشای «مست عشق» و تنها آرزویش برای سینما

بازار اجاره مسکن؛ از فقر مستأجران تا ضعف سیاست‌های حمایتی

باج زلنسکی به ترامپ

کامنت عاشقانه ترلان برای «شروین» همه چیز را لو داد!

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران

برکناری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا

درخواست واشنگتن از حماس و رژیم صهیونیستی

فضل‌الله: ایران در تصمیم حزب‌الله برای حمایت از غزه دخالت نکرد

خط و نشان جبهه پایداری برای قالیباف و سه نماینده دیگر

صعود تورم ماهانه خوراکی به سقف 2 ساله

کانال عبری: پزشکی قانونی جسد «شری بیباس» را تایید کرد

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

سکانسی عاشقانه از سریال شهرزاد با صدای محسن چاووشی

ادعای والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

نشریه فرانسوی: ترامپ به مسکو می‌رود

«شروین حاجی‌پور» اجازه ورود به اکران عمومی پسر دلفینی 2 را نگرفت

آیت‌الله جنتی وارد 99 سالگی شدند

افزایش اختیارات استانداران بزودی تصویب می‌شود

الاکلنگ بازی خودرو در شب عید

ویلاهای خالی بی‌گاز شدند

ارزبری نوین از ایران؛ سوءاستفاده از کارت های بازرگانی یک بار مصرف

آربیتراژ؛ سکه دو روی بازارها

بازار طلا در موقعیت جدید؛ شیوه خرید طلا از سوی مردم تغییر کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی