اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استارمر در خصوص اوکراین: با چالش امنیتی نسل خود مواجه هستیم بین الملل

استارمر در خصوص اوکراین: با چالش امنیتی نسل خود مواجه هستیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / نخست ‌وزیر انگلیس در آستانه نشست نمایندگان آمریکا و روسیه درباره آینده جنگ اوکراین، نسبت به پیامدهای هرگونه توافق صلح بدون مشارکت اروپا هشدار داد و ادعا کرد که جبهه کی‌یف خط مقدم امنیت اروپا است.
کی‌یر استارمر روز دوشنبه پیش از برگزاری اجلاس رهبران اروپایی در پاریس، به خبرنگاران گفت: «ما با یک چالش نسلی در زمینه امنیت ملی مواجه هستیم. چالش ما فقط مربوط به خط مقدم اوکراین نیست، بلکه امنیت اروپا و بریتانیاست. ما باید اطمینان حاصل کنیم که اوکراین در قوی‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد، زیرا هرگونه توافق صلح باید پایدار و تضمین‌شده باشد.»
وی افزود که نشست پاریس، برای بررسی راهبردهای مشترک در برابر تهدیدات امنیتی و همچنین نقش اروپا در مذاکرات آتی میان آمریکا و روسیه اهمیت ویژه‌ای دارد. نخست وزیر انگلیس ادامه داد: «ما نباید اجازه دهیم درباره آینده امنیت اروپا بدون حضور و مشارکت فعال کشورهای اروپایی تصمیم‌گیری شود.»
استارمر اضافه کرد: «امنیت ملی ما مستقیماً با امنیت اوکراین گره خورده است. اگر صلح برقرار شود - همه ما خواهان صلح هستیم - باید این صلح پایدار باشد. این چالشی برای نسل ماست و نباید آن را نادیده گرفت.»
نخست‌وزیر انگلیس همچنین با اشاره به لزوم تداوم حمایت نظامی از کی‌یف اظهار داشت: «ما باید تضمین کنیم که اوکراین از لحاظ نظامی و اقتصادی در موقعیتی قرار گیرد که بتواند از خود دفاع کند و در مذاکرات صلح نیز با دست پر ظاهر شود.»
بر اساس برنامه اعلام شده، دیپلمات‌های ارشد آمریکا و روسیه قرار است فردا (سه‌شنبه) در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، درباره آینده جنگ اوکراین گفت‌وگو کنند. کرملین تأیید کرده که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، و یوری اوشاکوف، مشاور ارشد پوتین، در این نشست شرکت خواهند داشت.
این مذاکرات پس از گفت‌وگوی سه‌ساعته تلفنی میان دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه انجام می‌شود، گفت‌وگویی که به گفته مقام‌های روسی، عمدتاً بر راه‌های پایان دادن به جنگ در اوکراین متمرکز بوده است.
در همین حال، رهبران اروپایی امروز (دوشنبه) در پاریس گرد هم آمده‌اند تا در آستانه نشست ریاض، راهبردی مشترک برای جلوگیری از نادیده شدن در روند گفت‌وگوها تدوین کنند.
جنگ اوکراین در اسفند 1400 و در پی نادیده گرفتن نگرانی‌های امنیتی روسیه درباره گسترش ناتو آغاز شد. مسکو بارها هشدار داده بود که این گسترش تهدیدی علیه امنیت ملی روسیه است. اما کشورهای غربی با ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، به تنش‌ها دامن زدند. اکنون، پس از سه سال جنگ، اروپا تلاش می‌کند با تقویت همکاری‌های امنیتی، از نفوذ خود در روند مذاکرات صلح دفاع کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1332492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهترین راه حل اختلافات دوران نامزدی در چند مرحله

شکر باز هم کمیاب شد

واکنش حماس به ادعای صهیونیست‌ها درباره اجساد تحویل گرفته

محمد مسلمی: کمدی ما به سمت بذله‌گویی رفته

فواد ایزدی: باید ضمن تشکیل «گروه اقدام آمریکا»، در حوزه «لابی‌گری در واشنگتن» فعال شویم

ناصر ممدوح: دوبله خیلی وقت است تمام شده

سکانس احساسی از فیلم سینمایی «رگ خواب»

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

تاکید نخست وزیر لبنان بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی کامل

واکنش کرملین به طرح خروج آمریکا از سازمان ملل

دستور وزیر راه برای بازسازی محل سکونت رهبر انقلاب ‌در ایرانشهر‌

گاردین: چرا «هنر معامله» ترامپ روی ایران جواب نمی‌دهد؟

مکاتبه بورس با دادستان برای اعلام نظردرباره مجمع ایران‌خودرو

کرملین: پوتین همچنان برای مذاکرات پایان جنگ اوکراین آماده است

تشییع نمادین پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در عراق

نگرانی استرالیا از رزمایش دریایی چین؛ هشدار به خطوط هوایی

سکانسی از فیلم سینمایی «پری»

تعطیلی 2 روز در هفته از سال آینده

آموزش کاردستی‌ زنبور عسل؛ سرگرمی و خلاقیت

کولایی: از زمان اوباما استفاده از تحریم برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران طراحی شد

بیش از 3 میلیون و 155 هزار نفر در ماه گذشته به سینما رفتند

عاشقانه های پدر دختری

یک کارشناس بازار طلا: پایه پولی کشور باید تقویت شود؛ ارزپاشی راهکار درستی نیست

دلایل توقف سرمایه گذاری خارجی در ترکیه

این کاردستی گل رز سرخ تقدیم نگاهتان

قرار نیست که همیشه اونجا بمونیم!

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله در بیروت

آلمان فرمانده عملیات نظارتی ناتو در بالتیک می‌شود

جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت

بی قراری همسر منوچهر والی‌زاده در مراسم تشییع

سکانسی نوستالژی از فیلم سینمایی «ضیافت»

نتانیاهو با پیشبندی خونین به مک‌دونالد رفت

خیلی‌ چیزها هستش که تو ازش خبر نداری!...

یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

نصیحت و انتقال تجربه اکبر عبدی به جوانان

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

رئیس‌جمهور آرژانتین به ایلان ماسک «اره برقی» هدیه داد

تولد غافلگیرکننده برای خانم بازیگر در یک کافه‌

تقسیم سهم منصفانه به سبک جناب‌خان

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

گوشه ای از ویرانه‌های تجاوز صیهونیست‌ها به اردوگاه طولکرم در کرانه باختری

وضعیت فرودگاه بیروت و واکنش مردم به شایعات برخی تصمیمات بر ممنوعیت تصاویر شهید نصرالله

نه چینی‌ها به شهر رویایی «شی»

گزارشگری متفاوت فوتبال توسط اکبر عبدی

کیت وینسلت کارگردان شد؛ ماجرای خداحافظ ژوئن چیست؟

واکنش همتی به هجمه‌ها برای تخریب و تداوم بی‌اخلاقی شبکه 3 سیما

سیب زمینی 15 درصد ارزان شد

القسام: 6 اسیر اسرائیلی فردا آزاد می‌شوند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی