اخبار محرمانه

آخرين مطالب

واکنش معاون وزیر خارجه به قتل دوتبعه ایرانی در فرانسه؛ پاریس باید به خانواده‌هایشان غرامت بدهد سیاسی

واکنش معاون وزیر خارجه به قتل دوتبعه ایرانی در فرانسه؛ پاریس باید به خانواده‌هایشان غرامت بدهد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / معاون امور کنسولی وزارت‌خارجه درمورد آخرین وضعیت پرونده قتل دوتبعه ایرانی در فرانسه، گفت: پاریس باید به خانواده‌های اتباع ایرانی غرامت بدهد.
وحید جلال زاده معاون امور کنسولی وزارت‌خارجه در حاشیه همایش طوفان الاقصی و غزه، در جمع خبرنگاران در پاسخ به مهر، در مورد رایزنی‌ها با مقامات بیروت، در سفر به لبنان، اظهار داشت: ما در ادامه رایزنی‌ها در منطقه سفر دو روزه‌ای را به لبنان داشتم. ما با مردم، دولت و گروه‌های مقاومت در لبنان یک ارتباطات تاریخی و گسترده‌ای داریم.
وی افزود: ما در این سفر با وزیر خارجه و رئیس مجلس لبنان ملاقات داشتم و روابط فی مابین ایران و لبنان را مورد بررسی قرار دادیم.
معاون امور کنسولی وزارت‌خارجه گفت: دولت و مردم ایران در همه شرایط چه تلخی و چه شیرینی در کنار مردم و دولت لبنان بودند. ما همچنان آماده‌ایم که هر زمان دولت لبنان درخواست کمک کند، حتماً در میدان حاضر باشیم.
وی گفت: در دیدار با رئیس مجلس لبنان دعوت آقای قالیباف از ایشان را تجدید کردم و خواستم که سفری به ایران داشته باشند. رئیس جمهور لبنان انتخاب شده و دولت یک سامان خوبی پیدا کرده و ایشان هم و پذیرفتند که در اولین فرصت ممکن به ایران سفر کنند.
جلال زاده عنوان کرد: آقای نبیه بری از مجاهدان قدیمی جبهه مقاومت است و در این ماه‌های گذشته خصوصاً در بحث آتش بس در لبنان تلاش کردند. همچنین با تعدادی از ایرانیان مقیم سوریه که در بیروت بودند ملاقات کردم. یکسری مشکلات کنسولی داشتند که مورد بررسی قرار دادیم.
جلال زاده در ادامه درمورد آخرین وضعیت پرونده قتل دوتبعه ایرانی در فرانسه، گفت: پاریس باید به خانواده‌های اتباع ایرانی غرامت بدهد. ما از همان ساعات اولیه اتفاق ناگواری که برای دو تبعه ایرانی در فرانسه افتاد، هم سفیر فرانسه در تهران را به وزارت خارجه دعوت کردیم و هم سفیر ما در پاریس با مقامات فرانسه ملاقات‌هایی را داشت و مراتب اعتراضمان را از این حادثه تلخ بیان کردیم.
وی ادامه داد: از همان ابتدا پیگیری کردیم که دولت فرانسه باید به خانواده‌های این دو تبعه ایرانی غرامت بپردازد. از طریق کنسولی داریم پیگیری‌هایی را انجام می‌دهیم تا اجساد این اتباع ایرانی به کشور منتقل شود و چون در این حادثه پنج نفر به قتل رسیدند، دادگاه دارد به این پرونده رسیدگی می‌کند. امیدوارم طی هفته‌های آینده این اجساد به ایران منتقل شود و غرامت به خانواده‌هایشان پرداخت شود و از دولت فرانسه درخواست داریم چگونگی و ماهیت این حادثه را به جمهوری اسلامی ایران پاسخ دهد.

اخبار محرمانه

روایتی از قتل دو پناهجوی ایرانی در یکی از اردوگاه های فرانسه
1403/11/16 - 11:31
جلال زاده در ادامه در خصوص اتهامات سوئد علیه ایران و همچنین اخراج رئیس مرکز امام علی در استکهلم گفت: مدیرکل اروپای ما سفیر سوئد در تهران را به وزارت خارجه دعوت کرد و مراتب اعتراض خودمان را اعلام کردیم. همچنین سفیر ما در سوئد نیز به وزارت خارجه اعلام کرده که این مرکز، مرکز فرهنگی و دینی بوده و به هیچ عنوان اقدامی علیه امنیت ملی سوئد انجام نداده و قوانین سوئد را نقض نکرده است.
وی گفت: ما این برخورد دولت سوئد را غیرسازنده می‌دانیم و مخالف منافع دو کشور ارزیابی می‌کنیم. از دولت سوئد درخواست داریم مواضع سازنده‌ای را در خصوص این اتفاق بگیرد. آقای حکیم اللهی از روحانیون معتبر در اروپا است و رفتار ایشان در سوئد هم به هیچ عنوان در شرایطی نبوده که دولت سوئد حتی یک‌بار هم به ما اعتراض بکند. جلال زاده در پایان افزود: این مرکز یک مرکز فرهنگی است و ما اعلام کردیم که این مرکز باید به فعالیت خودش ادامه دهد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326745/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانبازان با ایثارگری و مجاهدت به نظام اقتدار و کشور ما امنیت بخشیدید

15 بهمن 1357؛ بختیار برای انقلابیون خط و نشان کشید، رضا پهلوی به تگزاس بازگشت/ ملاقات‌های متعدد مهندس بازرگان با امام

کریم دستمالچی کیست و چرا اعدام شد؟

سوریه و فلسطین محورهای نشست خبری مشترک وزیران خارجه ترکیه و مصر

آکسیوس: ترامپ به نتانیاهو اعتماد ندارد

مسکو به افزایش بودجه نظامی اتحادیه اروپا اعتراض کرد

فراستی «لولی» را باخاک یکسان کرد : خیلی بده آدم فیلم نابلد بسازه بعد بگه هنری و روشنفکریه !

اوجی تهیه کننده فیلم «دست تنها»:تمام دغدغه من حفظ سینمای اجتماعی است

شکیب شجره بازیگر «دست تنها»:برخلاف نقش‌هایم آرام هستم؛ تمام جنونم را در نقشم می‌گذارم

ثقفی: به آثار قبلی‌ام رجوع کردم

بررسی نامه کمال خرازی به رهبری درمورد قانون تابعیت در کمیسیون اجتماعی مجلس

با شوهر دروغگو و پنهان کار چکار کنم؟

بازار طلا ترمز برید؛ نگاهی به تغییرات قیمتی در بازار طلا و سکه

گلایه امیر آقایی از یک مدیر سینمایی : شما به فیلم خودت، مجوز نمی‌دهی! پس ما چه بسازیم؟

عضو هیات رئیسه مجلس: قانون انتخابات شوراها به تغییرات اساسی نیاز دارد

همتی: بعضی از اقدامات در سال‌های گذشته باعث خروج مردم از صحنه شد، این برای نظام خوب نیست

بازار طلا ترمز برید؛ تحلیلی از از تغییرات قیمتی در بازار طلا و سکه

نخست‌وزیر سابق ایتالیا: ترامپ «چالشی مرگبار» برای اتحادیه اروپا است

فتوکال«خاتی» با حضور ستارگان مطرح سینما

«اشک هور» ؛ ادامه‌ی روند زندگی شهید علی هاشمی است نه تکرار «اسفند»

فرمانده کل ارتش: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد

اتهام‌زنی علیه ایران از قلب پناهگاه تروریست‌ها

بررسی نحوه ثبت قراردادهای یکسان در معاملات اموال غیرمنقول

جولانی راهی ترکیه شد

وقوع تیراندازی در سوئد

واکنش شولتز به درخواست جنجالی ترامپ

واکنش حزب الله به اقدام خصمانه استرالیا علیه شیخ نعیم قاسم

لاوروف از پشت‌پرده تلاش‌های غرب در موضوع سوریه پرده برداشت

کره شمالی ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم را گسترش داده است

فراستی: در جشنواره های خارجی فیلمی خریدار دارد که وطن فروشی کند!

محمدی: چرا نباید با علی اوجی کار کنم؟

بروجردی: دولت سوئد در دام گروهک تروریستی منافقین قرار گرفته است

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای مدیریت مصرف انرژی

شکیب شجره بازیگر فیلم دست تنها: قاتل من نقش های من است و خودم را فدای آنها میکنم

ثقفی کارگردان فیلم دست تنها : عیبی ندارد بعضی صحنه ها آزار دهنده باشد

شکیب شجره بازیگر فیلم دست تنها : برای این فیلم از ساعت 5 صبح با گاری کار کردم و حدود یک ماه 15 کیلو کم کردم

وکیلی: سمفونی وفاق، محلی برای سازهای ناکوک باقی نگذاشته است

طلسم واگذاری ایران خودرو شکسته می‌شود؟

امیرحسین ثقفی کارگردان فیلم دست تنها :از اول تا الان به دنبال پیام در فیلم هایم نبودم

مجید مظفری: برای فیلم دست تنها حدودا یک سال مو و ریش‌هایم را کوتاه نکردم و 12 کیلو چاق شدم

انتقاد علی اوجی تهیه کننده از دستمزد بازیگران؛ مگر این فیلم ها چقدر می فروشند که دستمزد 3 میلیاردی می خواهید؟

فرمانده جدید قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور منصوب شد

عارف: دستور دولت این است که به نفع بخش خصوصی کنار برود

نامه پزشکیان به فرزین: بانک مرکزی تنها متولی رمزارز است

نشست خبری فیلم«دست تنها»

نرگس محمدی در نشست فیلم دست تنها: به واسطه شوهرم علی اوجی برای این فیلم انتخاب شدم

کنایه مجید مظفری به مسئولین در نشست خبری فیلم دست تنها

نامه پزشکیان به رئیس کل بانک مرکزی درباره «بازار رمز ارز»

روایت روزنامه عبری از دیدار امشب نخست وزیر اسرائیل و ترامپ: مهمترین مسئله از دیدگاه نتانیاهو، ایران است

حمله تند مجری جنجالی صداوسیما به علی دایی/ ویدئو

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی