اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ماجرای «شوخی شوخی» در تلویزیون/ عروسک‌ها برگشتند! فرهنگی اجتماعی

ماجرای «شوخی شوخی» در تلویزیون/ عروسک‌ها برگشتند!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / صداپیشه «شوخی‌شوخی» تأکید کرد که جناب‌خان به همراه رامبد جوان، نگاه دیگری را احیا کردند که نشان داد کار عروسکی می‌تواند مختص بزرگسالان نیز باشد و البته خود این شخصیت هم مدتی طول کشید تا برای مخاطب جا بیفتد و باید به شخصیت‌های عروسکی زمان داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیمان قریب‌پناه، از صداپیشه‌های برنامه تلویزیونی «شوخی‌ شوخی»، در مورد شخصیت عروسکی «نمونه» در این مجموعهٔ طنز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: «نمونه» شخصیتی است که در داستان به عنوان یکی از اهالی نون‌آباد معرفی می‌شود و دارای تیکه‌کلام‌های مخصوص به خود است.
قریب‌پناه افزود: این شخصیت در این فصل از «شوخی شوخی» نسبت به فصل‌های قبل، مجموعه‌ای از تیکه‌کلام‌ها دارد که شاید بیشتر به لهجه قزوینی نزدیک باشد. از لحاظ شخصیت‌پردازی، نمونه در این فصل ابعاد چندوجهی و گسترده‌تری پیدا کرده است. او شخصیتی است که تمایل دارد مدیریت را در دست بگیرد و همه‌چیز باید تحت نظارت او باشد یا دوست دارد از تمام فعالیت‌ها آگاه باشد.
این صداپیشه و گوینده رادیو توضیح داد: در واقع، تلاش ما این بوده که ابعاد شخصیتی او را شیرین‌تر و دوست‌داشتنی‌تر نشان دهیم تا بینندگان از دیدن آن لذت ببرند. خصوصیاتی که برای نمونه در نظر گرفته‌ایم، شامل دلسوزی، مهربانی و رفاقت است. گاهی از این رفاقت برای زیرکی و رندی استفاده می‌کند. همچنین گاهی به گذشته‌اش بازمی‌گردد و انگار کمی خاطره‌باز شده است.
قریب‌پناه در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جایگاه برنامه‌های عروسکی در تلویزیون پرداخت و بیان کرد: در دهه‌های 70 و حتی 80 و پیش از آن، برنامه‌های عروسکی فراوانی تولید می‌شد. اما در سال‌های اخیر، به نظر می‌رسد تنها چند برنامه معدود دغدغهٔ حفظ این گونه برنامه‌ها را در تلویزیون دارند.تلویزیون شاید در یک دوره کمتر به این قالب از برنامه‌ها توجه نشان داد. چند سالی این برنامه‌ها غایب بودند و اکنون دوباره احیا شده‌اند.
وی درباره بهره‌گیری از این برنامه ها به عنوان یکی از قالب های مهم در برنامه سازی دنیا تأکید کرد: حضور برنامه‌های عروسکی در تلویزیون از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی تصور می‌کنند که با توجه به استفاده از عروسک، مخاطب این برنامه‌ها صرفاً کودکان هستند. این نگرش تا پیش از آقای طهماسب و مجموعه‌ای مانند «کلاه‌قرمزی» و برنامه‌هایی نظیر «مهمونی» رواج داشت. اما با ادامه برنامه‌سازی توسط طهماسب این دیدگاه تا حدی تغییر کرد. در واقع، برنامه‌های عروسکی که امروز در تلویزیون تولید می‌شوند، صرفاً برای تداوم این جریان هستند. درحالیکه در جهان هنوز هم این مدل برنامه سازی با جدیت ادامه دارد.
بازار
احیای نگاه جدید به برنامه‌های عروسکی
این صداپیشه به اقبال مخاطب از این برنامه ها اشاره و بیان کرد: خود شخصیت جناب خان به همراه رامبد جوان، نگاه دیگری را احیا کردند که نشان داد کار عروسکی می‌تواند مختص بزرگسالان نیز باشد و البته خود این شخصیت هم مدتی طول کشید تا برای مخاطب جا بیفتد و باید به شخصیت های عروسکی زمان داد. امروز هم کودکان و هم بزرگسالان از این برنامه‌ها استقبال می‌کنند. این برنامه‌ها حتی قادرند موضوعاتی را مطرح کنند که جریان‌ساز شوند.
وی در پایان به تجربهٔ همکاری با محمد لقمانیان در برنامهٔ های تلویزیون اشاره کرد و گفت: ما در این برنامه بیشتر بر محاوره و دیالوگ‌نویسی تمرکز داشتیم و خود لقمانیان تلاش می‌کند تا تمام ابعاد عروسک را در تلویزیون به نمایش بگذارد؛ از فانتزی عروسک گرفته تا قابلیت‌های منحصر به فرد کارهای عروسکی را دوست دارد در این برنامه ارائه کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1357236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان لازم برای آشنایی پیش از عقد دختر و پسر

تغییرات دیدنی بازیگران سریال «دردسر والدین» بعد از 23 سال

بابک در مرخصی؛ حکم اعدام زنجانی پس از رد مال به 20 سال حبس تبدیل شد

شرکت کروز از رسایی شکایت کرد

توضیحات پاک‌نژاد درباره قیمت بنزین سوپر وارداتی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهای اساسی در حادثه بندرعباس آسیب چندانی ندید

بازگشت فضانوردان شنجو -19 به زمین پس از 6 ماه

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

سرمقاله صبح نو/ «شوخی» با «تمامیت ارضی» یک کشور

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری سرعت گرفت

13 فیلم هیجان‌انگیز که نفس‌تان را بند می‌آورد!

آشپزخونه ای که نیاز دارم داشته باشم!

پخش ویژه‌برنامه «پناه» از حرم مطهر رضوی در دهه کرامت

خط درست سیاسی در سیاست خارجی ایران به روایت معاون سیاسی سپاه

بابک در مرخصی/ سخنگوی قوه قضائیه: فعالیت‌های اقتصادی زنجانی منع قانونی ندارد

سرمقاله وطن امروز/ دختران، تجرد و آینده

رئیس سازمان بورس: تامین مالی کوتاه‌مدت بر عهده نظام بانکی و بلند مدت بر عهده بازار سرمایه است

پیام تسلیت داوود میرباقری به مردم بندرعباس

پزشکیان: شناسایی علت وقوع حادثه بندر شهید رجایی مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است

واکنش سخنگوی دولت به خبر استیضاح وزیر راه

مهاجرانی: این هفته، هفته آخر بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع خواهد بود

گشایش دفتر یادبود قربانیان حادثه بندر شهید رجایی در پایتخت پاکستان

بازار خراب است و کم آوردم

در برابر استفاده شبانه‌روزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟

خبر خوش از تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن؛ زمان تحویل واحدها اعلام شد

هشدار صنعا به انگلیس درباره عواقب تجاوزگری علیه یمن

ماموریت پزشکیان به وزیر کار درپی حادثه بندر شهید رجایی؛ به خانواده جانباختگان از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد

واکنش عارف به فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و سودان

بورس باز هم رکورد زد

توضیحات جبلی درباره اهانت جنجالی به اهل سنت

نشست سخنگوی قوه‌قضائیه؛ حکم پرونده باغ ازگل صادر شد

سرمقاله جوان/ قدرت بازدارندگی ایران به‌رغم بودجه محدود

بازار طلا و سکه آرام گرفت؛ دلار در کانال 81 هزار تومان

رشد 42 هزار واحدی شاخص کل بورس

بازیگر سوری : کارگردان‌های ایرانی در تولیدات جهانی دغدغه‌مند هستند

رویترز: مدیران سیاسی ایران و تروئیکای اروپا روز جمعه در رم دیدار می‌کنند

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است

دست رد رئیس جمهور مصر به سینه «ترامپ»

متحدان ترامپ: 2 گروه می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند

7 لایحه و طرح توسط هیئت رئیسه مجلس وصول شد

استیضاح وزیر نیرو کلید خورد

استفاده از بمب سنگرشکن در حمله به غیرنظامیان در یمن

خیلی سخت زندگی می‌کنیم ولی باید امیدوار باشیم!

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

چطور مثلث تارانتینو، فینچر و برد پیت شکل گرفت؟

سوال از وزیر کار در مجلس اعلام وصول شد

جزئیات افزایش 4 تا 14 میلیونی دریافتی کارمندان

حضور جمعی از نمایندگان مجلس عراق در صحن پارلمان ایران

9 سریال جدید در راه نمایش خانگی با بازیگران معروف

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی