اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ارتش اسرائیل دستور العمل افزایش خدمت سربازی را اجرایی کرد بین الملل

ارتش اسرائیل دستور العمل افزایش خدمت سربازی را اجرایی کرد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / در سایه کمبود شدید نیرو که رژیم صهیونیستی از آن رنج می‌برد ارتش این رژیم دستور العمل جدیدی را ابلاغ کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی طی دستور العمل جدیدی خدمت سربازی را 3 سال اعلام اما وعده افزایش حقوق آنها را داد و در چارچوب آن خدمت احتیاط آنها به 4 ماه افزایش و اعلام شد هر نظامی حدود 8 هزار شیکل در ماه حقوق دریافت خواهد کرد ولی در این مدت چهار ماه اضافی اجازه دریافت مرخصی را نخواهد داشت.
روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، در سایه نبود قانون مدون و در راستای منافع سیاسی، ارتش اسرائیل با استناد به قانون شرایط فوق العاده، دستور العملی را مدون کرد که در چارچوب آن نظامیان احتیاط مجبور خواهند شد، چهار ماه بیشتر آن هم بدون مرخصی در ارتش خدمت کنند.
یوآف زیتون خبرنگار مسایل نظامی این رسانه عبری زبان در گزارش خود آورده است، به دلیل کمبود شدید نیرو که ارتش اسرائیل از آن رنج می‌برد، اداره نیروی انسانی در روزهای اخیر تلاش کرد تا از دستور العمل 77 که به عنوان قانون شرایط فوق العاده در ستاد ارتش محسوب می‌شود، استفاده کرده و نظامیان را مجبور کند همچنان در خدمت باقی بمانند.
این به آن معنی است که از این پس تا زمانی که شرایط امنیتی بهبود پیدا نکند، یا قانون خدمت سربازی تغییر پیدا ننماید، یا نیروی کافی تامین نشوند، هر نظامی اسرائیلی باید برای 4 ماه بیشتر در خدمت باقی بماند و بعد از پایان سه سال خدمت می‌تواند از مرخصی خود استفاده کند.
به نوشته این رسانه، براساس دستور العمل شماره 8 ارتش، تا به امروز نیز فرماندهان یگان‌های ارتش اسرائیل اجازه اعطای مرخصی‌های طولانی مدت به نیروهای تحت امر خود نداشتنه و نظامیان اسرائیلی فقط بعد از دو سال و هشت ماه اجازه پیدا می‌کردند تا مرخصی طولانی مدت دریافت کنند، با این حال در برخی از یگان‌ها مانند ناحال این مرخصی‌ها هم لغو شده است امری که به شدت نظامیان اسرائیلی را عصبانی و خشمگین کرده است، در حالی که در برخی دیگر از یگان‌ها فرماندهان به سربازان اجازه می‌دهند بعد از طی کردن نیمی از خمت خود در جنگ در نوار غزه، به مرخصی بروند.
این در حالی است که اساس دستور العمل جدید، مرخصی دو هفته‌ای نظامیان اسرائیل به بعد از پایان چهار ماه اضافه خدمت آنها موکول خواهد شد تا این مرخصی‌ها تجمیع شده و آنها از 9 هفته مرخصی بهره‌مند شوند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، ارتش اسرائیل تلاش می‌کند تا با ایجاد انگیزه‌های مالی و افزایش حقوق نظامیان از حجم و شدت خشم و اعتراضات آنها بکاهد، چون نظامی اسرائیلی می‌تواند چند ده هزار یشکل را در پایان دوره ضرورت و احتیاط خود به دست آورد.
در پایان این گزارش هم آمده است، برای آنکه بدانید نظامیان احتیاط در ارتش اسرائیل چه باری را بر دوش می‌کشند، کافی است که بدانیم، در دوره قبل از 7 اکتبر، هر درجه دار احتیاط اسرائیل که فرمانده گردان بود در سال فقط دو ماه و نیم خدمت می‌کرد در حالی که سرباز عادی حدود 20 روز را به خدمت می‌پرداخت، اما امروز به شرایطی رسیده ایم که برخی از نظامیان احتیاط بیش از 500 روز است که در خدمت نظامی قرار دارند و در حال حاضر هیچ راه‌حل جایگزینی هم برای این مشکل وجود ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356493/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محله شطرنجی تهران کجاست؟

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

انصارالله حادثه بندرعباس را تسلیت گفت

رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیونی جمهوری آذربایجان؛ از روابط سیاسی تا کریدور زنگزور

مردی که همسرش فوت کرده اگر دوباره ازدواج کند، خاطره عشق سابقش را خراب کرده است؟

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

«مارتین اسکورسیزی» با فیلم هندی به کن 2025 می آید

چهره ها/ سلفی حامد بهداد در کیش

سرگذشت اولین سرود ملی ایران / از قطعه‌ای که موسیقیدان فرانسوی ساخت تا سرودی که از دل ارتش قزاق بیرون آمد

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

همکاری جدید رامبد جوان و مهراب قاسم‌خانی پس از سال‌ها

واکنش رسانه ملی به حادثه دلخراش بندرعباس/ دریغ از یک نوار مشکی!

از پوری بنایی تا هدیه تهرانی؛ جای خالی‌تان توی ذوق می‌زند

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

ارتش اسرائیل دستور العمل افزایش خدمت سربازی را اجرایی کرد

معاریو: هیچکس از نتانیاهو حمایت نمی‌کند

کرملین: مواضع خاورمیانه و اتحادیه اروپا در قبال روسیه متفاوت است

پیشنهادی که می‌تواند سینماها را از شلوغی منفجر کند

نتانیاهو دوباره علیه قدرت هسته‌ای ایران یاوه‌گویی کرد

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

هزینه حداقل معیشت خانوار چقدر شد؟

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

سفیر ایران در روسیه: مسکو سه فروند هواپیما ویژه مهار آتش همراه با نیروهای امدادی به بندر شهید رجایی اعزام کرد

پیام تسلیت خانواده شهید حاج‌قاسم سلیمانی در پی حادثه بندر شهید رجایی

عراقچی، گروسی را در جریان مذاکرات قرار داد

لبخند شیرین این دختربچه در مجازی پربازدید شد

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

چهره ها/ پیام مجید انتظامی برای مردم داغدیده بندرعباس

سالیوان: توافق احتمالی بین ایران و آمریکا با توافق 2015 تفاوتی ندارد

انتقادها به آنتن تلویزیون بعد از انفجار در بندر رجایی‌شهر

ایست قلبی تجارت

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

«زیاده‌روی واشنگتن»؛ واکنش آلمان به موضع آمریکا در قبال اوکراین

تیزر رسمی سریال جدید «منوچهر هادی» منتشر شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به نقل از تخت روانچی: دور بعدی مذاکرات شنبه آینده است

جلیلی: کسانی که 10 سال پیش منکر وجود مکانیسم ماشه بودند، امروز «کاسه‌ی چه‌کنم» به دست گرفته‌اند!

اهدای خون توسط عارف، عراقچی و اعضای کابینه دولت

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟

ویدئویی جدید از لحظه حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت

آمریکا بار دیگر یمن را بمباران کرد

فرانسوی‌های معترض علیه کمک به اوکراین خواستار استعفای ماکرون شدند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی