مهدی کروبی با سعید مدنی در زندان تماس تلفنی گرفت
سیاسی
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - انصاف نیوز / مهدی کروبی با سعید مدنی، پژوهشگر اجتماعی و زندانی سیاسی محبوس در زندان دماوند تماس تلفنی برقرار کرد.
مهدی کروبی که اخیراً پس از 15 سال از حصر خانگی آزاد شده، در تماسی تلفنی با سعید مدنی، پژوهشگر اجتماعی و زندانی سیاسی محبوس در زندان دماوند، ضمن ابراز خوشحالی از برقراری این ارتباط، پیگیر آخرین وضعیت وی شد.
کروبی با ابراز تأسف از زندانی بودن برخی از افراد متخصص، متعهد و دلسوز کشور، بهویژه مدنی که از زندان اوین به دماوند تبعید شده، شرایط دشوار او و خانوادهاش را مورد توجه قرار داد.
بازار ![]()
او گفت: «کاش امکانش فراهم میشد تا به ملاقات شما در زندان بیایم.»
سعید مدنی نیز در این گفتوگو، با ابراز خوشحالی از رفع حصر کروبی این را نتیجه مقاومت او و میرحسین موسوی دانست و از استقامت او در مدت حصر تقدیر کرد.
کروبی در این تماس بر تعهد خود به پیگیری آزادی زندانیان سیاسی تأکید کرد و خواستار پایان یافتن محدودیتهایی علیه فعالان سیاسی شد که آنها را غیرقانونی خوانده است.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356344/