اخبار محرمانه

آخرين مطالب

آمریکا به دنبال پیشنهاد بسته تسلیحاتی 100 میلیارد دلاری به عربستان بین الملل

آمریکا به دنبال پیشنهاد بسته تسلیحاتی 100 میلیارد دلاری به عربستان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / 6 مقام آگاه اعلام کردند که آمریکا به دنبال پیشنهاد یک بسته تسلیحاتی به ارزش بیش از 100 میلیارد دلار به عربستان سعودی است و این پیشنهاد در جریان سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به عربستان سعودی در ماه مه ارائه خواهد شد.
این بسته پیشنهادی درحالی مطرح می شود که دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا، تلاش ناموفقی برای امضای یک پیمان دفاعی با ریاض به عنوان بخشی از یک توافق گسترده که عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی را پیش‌بینی می‌کرد، انجام داد.
پیشنهاد بایدن شامل دسترسی به سلاح‌های پیشرفته‌تر آمریکایی در ازای توقف خرید سلاح‌های چینی و محدود کردن سرمایه‌گذاری پکن در این کشور می شد.
بازار
ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، فروش سلاح به عربستان سعودی را برای مشاغل آمریکایی مفید دانسته بود.
2 مقام اعلام کردند که شرکت لاکهید مارتین می‌تواند طیف وسیعی از سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته از جمله هواپیمای ترابری سی 130 را تأمین کند.
یک مقام نیز گفت که لاکهید همچنین موشک و رادار در اختیار عربستان قرار خواهد داد.
این 2 مقام توضیح دادند که عربستان سعودی اولین بار در سال 2018 اطلاعاتی در مورد پهپادهای جنرال اتومیکس درخواست کرد.
به گفته یکی از مقامات، طی 12 ماه گذشته قراردادی برای خرید 20 میلیارد دلار پهپادهای ام کیو و سایر هواپیماهای ساخت شرکت جنرال اتومیکس مورد توجه قرار گرفته است.
سه منبع گفتند که چندین مدیر اجرایی از شرکت‌های دفاعی آمریکا در حال بررسی سفر به منطقه به عنوان بخشی از هیئت آمریکا هستند.
آمریکا مدت‌هاست که به عربستان سعودی سلاح عرضه می‌کند. در سال 2017، ترامپ تقریباً فروش 110 میلیارد دلار سلاح را به عربستان سعودی پیشنهاد داد.
تا سال 2018، فقط 14.5 میلیارد دلار فروش سلاح به عربستان محقق شد و کنگره با توجه به قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار عربستانی این معاملات میان آمریکا و عربستان را زیر سوال برد.
در سال 2021، در دوران ریاست جمهوری بایدن، کنگره به دلیل قتل جمال خاشقچی و تحت فشار قرار دادن عربستان سعودی برای کاهش جنگ یمن که تلفات غیرنظامیان زیادی را به همراه داشت، ممنوعیت فروش سلاح‌های تهاجمی به عربستان سعودی را وضع کرد. طبق قانون آمریکا، قراردادهای بزرگ تسلیحاتی بین‌المللی باید قبل از نهایی شدن توسط اعضای کنگره بررسی شوند.
دولت بایدن در سال 2022 پس از آنکه حمله روسیه به اوکراین بر عرضه جهانی نفت تأثیر گذاشت، موضع خود در قبال عربستان سعودی را تعدیل کرد. ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی در سال 2024 لغو شد، زیرا واشنگتن پس از آغاز جنگ در غزه، برای تدوین طرح غزه پس از جنگ، همکاری نزدیک‌تری با ریاض داشت.
سه منبع گفتند که انتظار می‌رود یک قرارداد بالقوه برای جنگنده های اف35 لاکهید مارتین که گفته می‌شود عربستان سال‌هاست به آن علاقه‌مند است، مورد بحث قرار گیرد، در حالی که مقامات احتمال امضای قرارداد اف-35 در طول این سفر را ضعیف دانستند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355587/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بسته شدن مرز« واگه» تجارت افغانستان و هند را متوقف کرد

مهلت اخراج پناهجویان افغان در پاکستان تا 2 ماه دیگر تمدید شد

« جواد عزتی » در «زخم کاری» یا «وحشی» ؟

اندیشکده استرالیایی: چرا ایران و آمریکا توافق می‌خواهند؟

- نصف زندگی مو ازم گرفتی، دیگه نمی ذارم باقی شو ازم بگیری

چند روزه می توان 1500 واحد را ساخت؟

توافقنامه هجدهمین کمیسیون همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه امضا شد

تظاهرات در استکهلم، در حمایت از مردم فلسطین

مهندس ها دعواشون شد!

دلیل رانندگی نکردن امیرمهدی ژوله

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عازم رم شد

ترامپ: فکر می‌کنم ما با ایران به توافق خواهیم رسید

ایران از لحاظ بحران فرونشست در رتبه سوم جهانی قرار دارد

درخواست دموکرات‌ها از پنتاگون برای توضیح حملات به غیرنظامیان یمن

تو تَرک بُکُنی دیگه هیچ ایرادی نداری!

پورمحمدی: تدبیر حکیمانه رهبری جنگ روانی ترامپ را خنثی کرد

مولوی عبدالحمید: اقدامات مدیران صدا و سیما در برخورد سریع با عوامل اهانت اخیر مایه تسکین است

بازیگر تاسیان: سعی کردم یک منشی کلیشه‌ای نباشم

نصیریان حسرت کار کردن با کدام فیلمساز را دارد؟

سفر در زمان؛ «فوزیه و همسر دوم اش در حیاط خانه شان»؛ اواخر دهه 20

اسرائیل تسلیت به واتیکان را ممنوع کرد

معاون اداره عملیات ستاد کل ارتش روسیه ترور شد

مدیر موفقی که نویسنده هم هست!

ابوترابی‌فرد: قوای سه‌گانه، جریان‌های سیاسی و ملت هوشمند در کنار تیم مذاکره‌کننده هستند

تاریخ دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد

جناب خان گیر داده کیایی معتاد شده !

فرمانده کل ارتش پیام صادر کرد

شهاب حسینی: علاقمندم به ایفای رول‌هایی که در درجه‌‌ای از غرور و تکبر ایستادن

اژه‌ای در مصاحبه با شبکه CGTN چین: قوه قضاییه ایران قربانی ترور و تروریسم است

جدا کردن جای خواب کودک از والدین به چه معناست؟

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال

گزارش‌های تأییدنشده از کشته شدن یک مقام روس در انفجار خودرو

افزایش تنش‌ها بین هند و پاکستان و تعلیق قرارداد آبی دو کشور

تیراندازی مرزی در کشمیر؛ تنش‌های هند و پاکستان بالا گرفت

ایران و روسیه همکاری‌های فرهنگی خود را گسترش می‌دهند

ابوترابی: راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست

سفیر هلند احضار شد

آیا ویتکاف معنای راستی‌آزمایی را می‌داند؟

کلاه انتخاباتی «ترامپ 2028» هم وارد بازار شد!

جمله اختصاصی برای برادرش!

سخنگوی دولت: مردم گوششان را با شایعات مذاکرات آزار ندهند

سفر در زمان؛ اولین دیدار «شهناز پهلوی با دختر تازه متولد شده اش»؛ سال 37

ادامه افزایش قیمت طلای جهانی در سومین هفته متوالی

اسرائیل اعضای یک خانواده فلسطینی را به خاک و خون کشید

قیمت سیب‌زمینی کاهش یافت؛ ورود محصولات بهاره به بازار

طلای جهانی در مسیر سومین افزایش هفتگی متوالی

فروتنی جالب بابک حمیدیان و زندگی ساده اش قبل و بعد از بازیگر شدن

ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند

ماجرای قهر 40 ساله نصیریان و مهرجویی

گفت‌وگوی سلطان عمان و نخست‌ وزیر ایتالیا درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی