اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال 1404 ابلاغ شد اقتصادی

کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال 1404 ابلاغ شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / معاون اول رئیس جمهور ضوابط 48 ماه‌ای اجرایی قانون بودجه 1404 را ابلاغ کرد که به پرداخت برخی رفاهیات به کارکنان دولت اختصاص دارد.
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور ضوابط 48 ماده‌ای اجرایی قانون بودجه 1404 را به سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد که رفاهیات کارمندان دولت بخشی از این ضوابط است.
بخشی از این ضوابط اجرایی به شرح زیر است:
- کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم پس از لحاظ هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر و ضروری مطابق با موافقت‌نامه مبادله شده و برای بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی از جمله شرکت‌های دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم تصریح و یا ذکر نام است، حداکثر 20 درصد بیش از عملکرد بودجه سال 1403 قابل پرداخت است.
- پرداخت کمک‌های رفاهی مستقیم و غیر مستقیم به کارکنان قرارداد کار معین (مشخص) و ساعتی و موارد موضوع ماده 124 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 از محل اعتبارات ابلاغی و با رعایت مفاد موافقت‌نامه مجاز است.
- کمک‌هزینه غذای روزانه به میزان 43 هزار و 200 تومان صرفاً به کارمندانی که ساعات کاری روزانه آنها به صورت تمام‌وقت است قابل پرداخت است.
- کمک‌هزینه ماهانه ایاب و ذهاب به کارمندان مشمولی که از خدمات حمل و نقل سازمانی نظیر خدمات حمل و نقل (سرویس) با خودروی سازمانی استفاده نمی‌کنند در تهران به میزان 432 هزار تومان و در شهرهای دارای 500 هزار نفر جمعیت و بالاتر به میزان 288 هزار تومان قابل پرداخت است.
- کمک‌هزینه مهد کودک صرفاً برای بانوان مشمول شاغل در دستگاه‌های اجرایی فاقد مهد کودک به ازای هر فرزند زیر 6 سال ماهانه حداکثر به میزان 420 هزار تومان قابل پرداخت است.
- صندوق بازنشستگی کشوری موظف است نسبت به پرداخت کمک‌هزینه عائله‌مندی، اولاد و عیدی بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی که هزینه‌های مذکور توسط سازمان از اعتبارات هزینه‌ای آنها قبلاً کسر شده اقدام کند؛ سایر هزینه‌های مربوط به بازنشستگان از قبیل کمک‌هزینه ازدواج، فوت حق بیمه عمر و حوادث توسط دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پرداخت می‌شود.
- همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به درج اطلاعات کارمندان رسمی، پیمانی و کارمعین (قراردادی) خود در سامانه یکپارچه نظام اداری سازمان اداری و استخدامی (سینا) هستند؛ کارکنان شرکت‌های دولتی و سازمان صداوسیما نیز مشمول این حکم خواهند بود؛ برخی دستگاه‌ها مانند سازمان انرژی اتمی، سازمان بازرسی، نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی از این حکم مستثنی هستند.
- در صورت انتقال کارکنان به دستگاه‌های دیگر، حقوق پایه، مزایای مستمر و عیدی از سوی دستگاه مبدأ و مزایای غیر مستمر مانند اضافه کار، رفاهیات و پرداخت‌های کارگزینی از سوی دستگاه مقصد پرداخت می‌شود.
- سقف پاداش در سال جاری، حداکثر معادل یک ماه حقوق و مزایای مندرج در حکم کارگزینی است؛ این حکم مشمول اعضای هیأت مدیره شرکت‌های دولتی و بانک‌ها هم خواهد بود.
- حق مأموریت روزانه در صورت توقف شبانه در داخل کشور و خارج از حوزه شهرستان محل اقامت، تا سقف حداقل حقوق بوده و در صورت عدم توقف شبانه حداکثر تا سقف 50 درصد این رقم است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهانت به مقدسات اهل سنت روی آنتن شبکه یک؛ برکناری مدیران و اعلام جرم برای عوامل

ادعای گروسی درباره موافقت ایران با مذاکره برای بازگرداندن دوربین‌های نظارتی

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

عجیب‌ترین دلایل جدایی در دادگاه‌های خانواده؛ از خُروپُف تا کت و شلوار!

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

الهام چرخنده در صداوسیما به زخم زبان‌ها پاسخ داد

چهره ها/ کامنت هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری سوژه شد!

چهره ها/ عکس جالب از کیک تولد خاص نوید پورفرج

سادگی و عدالت با ابوتراب خاک شد!

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

قسط خونه واجب تره

چهره ها/ شیرین سریال تاسیان با یک عکس جدید

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

پنتاگون در مرز جنون

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

یک تهمت شوکه کننده به ستایش

هدیه خاص رحیم پور ازغدی به مسعود پزشکیان

سلطان سایه‌ها: ناگفته‌های زندگی عبدالکریم ایادی، پزشک شاه و معمای بزرگ دربار پهلوی

ماموران رفتند

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

مقام فلسطینی به توهین محمود عباس به حماس پاسخ داد

قانونگذار آمریکایی: جولانی خواستار رابطه قوی با اسرائیل است

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

تعطیلی موقت پردیس تئاتر باغ کتاب تهران

فیلم «زن و بچه» سعید روستایی به کن رسید

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ترامپ: «زلنسکی» یا صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

چین به دنبال ساخت یک نیروگاه اتمی در ماه است

چهره ها/ قاب عاشقانه آقای خواننده و همسرش در جزیره کیش

قیمت رسمی فروش نفت ایران اعلام شد

9 قانونی که مستاجران از آن بی‌خبرند

پیشنهاد وسوسه‌انگیز واشنگتن برای حکام دمشق

هرکسی لیاقت عذر خواهی نداره

گزارش یک رسانه بریتانیایی از جزئیات نامه ملک سلمان به ایران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی