اخبار محرمانه

آخرين مطالب

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت بین الملل

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / نخست‌وزیر انگلیس در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان لندن و تل‌آویو و اعتراض‌ها به سفر مخفیانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، مدعی شد که هیچ اقدامی برای جلوگیری از صدور حکم بازداشت این مقام اسرائیلی انجام نداده است.
«زَرا سلطانَه» نماینده مسلمان مجلس عوام انگلیس امروز (چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404) در صحن علنی پارلمان، از «کی‌یر استارمر» نخست‌وزیر پرسید چرا مانع اجرای حکم بازداشت «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه (رژیم) اسرائیل شده، در حالی که او به دلیل نقش مستقیم در محاصره بیمارستان کمال عدوان و شکنجه رئیس آن، از سوی نهادهای بین‌المللی متهم به ارتکاب جنایت جنگی است. استارمر در پاسخی کوتاه و قابل تأمل گفت: «من چنین کاری نکردم.»
این پاسخ درحالی مطرح شد که هفته گذشته سفر مخفیانه ساعر به لندن بشدت خبرساز شد؛ سفری که بدون اعلام رسمی صورت گرفت و با واکنش‌ گروه‌های حقوق بشری، فعالان فلسطینی و شماری از نمایندگان پارلمان روبرو شد. این گروه‌ها از دولت انگلیس خواسته بودند به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بماند و مانع سفر بدون پاسخگویی مقاماتی شود که به نقض فاحش حقوق بشر متهم هستند.
هم‌زمان، انگلیس در کنار فرانسه و آلمان، امروز با انتشار بیانیه‌ای کم‌سابقه، از رژیم صهیونیستی خواستند که فوراً محاصره غزه را متوقف کرده و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه را بدهد. در این بیانیه آمده است: «استفاده سیاسی از کمک‌های بشردوستانه غیرقابل قبول است و اسرائیل موظف است طبق قوانین بین‌المللی، مسیر کمک‌رسانی به غیرنظامیان را باز کند.»
بر اساس این بیانیه، بیش از 50 روز است که رژیم صهیونیستی ورود هرگونه کمک به غزه را مسدود کرده و مردم این منطقه، از جمله یک میلیون کودک، در آستانه قحطی، بیماری و مرگ قرار گرفته‌اند. همچنین تروئیکای اروپایی صراحتاً از اظهارات تحریک‌آمیز وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره ادامه اشغال غزه پس از جنگ، ابراز نگرانی کرده‌اند.
مجموعه این رویدادها نشان‌دهنده بن‌بست دیپلماتیک انگلیس در مواجهه با رژیم صهیونیستی است. از یک‌سو لندن تلاش دارد روابط خود را با تل‌آویو حفظ کند، و از سوی دیگر، زیر فشار افکار عمومی، نهادهای بین‌المللی و متحدان اروپایی برای اتخاذ موضعی شفاف در برابر جنایات آشکار علیه مردم غزه قرار دارد. پاسخ کوتاه و عبورگونه استارمر شاید در چارچوب حقوقی برای رفع مسئولیت کافی به‌نظر برسد، اما در نگاه افکار عمومی، بیشتر به نمادی از انفعال، مماشات یا حتی همسویی پنهان با جنایات رژیم صهیونیستی تعبیر می‌شود؛ موضعی که نه‌تنها مشروعیت ادعای حقوق‌بشری لندن را زیر سوال می‌برد، بلکه همچنان به اعتبار بین‌المللی انگلیس ضربه جدی وارد کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

عجیب‌ترین دلایل جدایی در دادگاه‌های خانواده؛ از خُروپُف تا کت و شلوار!

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

الهام چرخنده در صداوسیما به زخم زبان‌ها پاسخ داد

چهره ها/ کامنت هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری سوژه شد!

چهره ها/ عکس جالب از کیک تولد خاص نوید پورفرج

سادگی و عدالت با ابوتراب خاک شد!

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

قسط خونه واجب تره

چهره ها/ شیرین سریال تاسیان با یک عکس جدید

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

پنتاگون در مرز جنون

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

یک تهمت شوکه کننده به ستایش

هدیه خاص رحیم پور ازغدی به مسعود پزشکیان

سلطان سایه‌ها: ناگفته‌های زندگی عبدالکریم ایادی، پزشک شاه و معمای بزرگ دربار پهلوی

ماموران رفتند

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

مقام فلسطینی به توهین محمود عباس به حماس پاسخ داد

قانونگذار آمریکایی: جولانی خواستار رابطه قوی با اسرائیل است

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

تعطیلی موقت پردیس تئاتر باغ کتاب تهران

فیلم «زن و بچه» سعید روستایی به کن رسید

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ترامپ: «زلنسکی» یا صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

چین به دنبال ساخت یک نیروگاه اتمی در ماه است

چهره ها/ قاب عاشقانه آقای خواننده و همسرش در جزیره کیش

قیمت رسمی فروش نفت ایران اعلام شد

9 قانونی که مستاجران از آن بی‌خبرند

پیشنهاد وسوسه‌انگیز واشنگتن برای حکام دمشق

هرکسی لیاقت عذر خواهی نداره

گزارش یک رسانه بریتانیایی از جزئیات نامه ملک سلمان به ایران

مرندی: عملکرد وزارت خارجه در این مذاکرات عاقلانه بوده

عارضه اجاره‌نشینی وخیم شد

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی