اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه تحلیل ویژه

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - صبح نو / «یمـن و تغییر معادلات منطقه» عنوان یادداشت روز در روزنامه صبح نو به قلم محمدجواد پاینده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
روشن شدن صدای آژیرهای خطر در سرزمین‌های اشغالی حالا به یکی از عادات هر شبه صهیونیست‌ها تبدیل شده در حالی که با وجود استمرار حملات همه جانبه ائتلاف غربی و عربی، جبهه مقاومت یمن علیه رژیم جنایتکار همچنان فعال و اثرگذار است. انصارالله یمن از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه اعلام کرد تا زمان توقف جنایات اشغالگران به نبرد با صهیونیست‌ها ادامه خواهد داد و این وعده تا امروز محقق شده است. پس از اشغال غزه، شهادت سید حسن نصرالله در لبنان و برخی تحولات و اقدامات سیاسی آمریکایی‌ها در عراق، تنها جبهه فعال و اثرگذار در این نبرد «انصارالله» بود که غربی‌ها با حملات هوایی همه جانبه و بمباران مناطق استراتژیک و کشتار غیرنظامیان در تلاش برای پایان دادن به این حملات بودند. انصارالله بندرهای سرزمین‌های اشغالی را ناامن کرده، کشتی‌های در حرکت در مسیر اسرائیل را هدف قرار می‌دهد و امان ناوهای هواپیمابر و کشتی‌های جنگی ائتلاف غربی را بریده است. همچنانکه حمله موفق مقاومت یمن به نیروگاه برق عسقلان خبرساز شد و نشان داد انصارالله نه تنها در پی حملات گسترده و همه جانبه ائتلاف تضعیف نشده بلکه از نظر تجهیزات نظامی، لجستیکی و البته روحیه و اراده ملت یمن، همچنان با اقتدار مسیر خودش را دنبال می‌کند. تازه‌ترین خواب‌های آشفته آمریکا و شرکایش برای متوقف ساختن جبهه مقاومت در یمن همکاری با برخی کشورهای سازشگر عربی در منطقه است تا همزمان با عملیات هوایی در جبهه زمینی هم نبرد تازه‌ای را آغاز کنند. تجربه سال‌های گذشته نشان داده که اتحاد و همدلی دولت و ملت یمن در برابر ائتلاف غربی-عربی موجب پیروزی یمنی‌ها شده و توسل این ائتلاف به مخالفان داخلی انصارالله و عوامل دولت مستبد سابق هم نتیجه‌ای به همراه نداشته است. ایالات متحده حتی با همراهی شرکایش توان ورود به یک تقابل همه جانبه زمینی با انصارالله را ندارد با این وجود حملات گسترده و مستمر هوایی در ماه‌های گذشته هم هیچ تاثیری در این معادلات نداشته و توان یمن برای تهدید اهداف در سرزمین‌های اشغالی کاهش پیدا نکرده است. کشورهای عربی منطقه هم از قدرت موشکی یمن به خوبی خبر دارند. آنچه مسلم است یمنی‌ها مصداق همان عبارت معروف «حرف مرد یکی است» همچنان بر کلام روزهای اول خود استوار مانده‌اند: جنگ علیه مردم مظلوم فلسطین متوقف شود، تا شلیک موشک‌های انصارالله هم متوقف شود! رسیدن موشک‌های انصارالله به عسقلان گذشته از اثبات ناکارآمدی سامانه‌های دفاع موشکی صهیونیست‌ها نشانگر شکست توطئه غربی علیه یمنی‌هاست. ملتی که با موشک باران و مانور فانتوم‌های آمریکا و اسرائیل تسلیم نشد تا پایان این قصه از خواسته خود دست برنمی‌دارد. تصمیم با آمریکا و رژیم صهیونیستی است که به جنایات خودشان در غزه ادامه دهند یا با پذیرفتن شرط توقف حملات یمن دست از ادامه جنایات علیه مردم بی دفاع فلسطین بردارند و حداقل ساکنان سرزمین‌های اشغالی را از کابوس موشک‌های یمنی نجات دهند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1353535/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دست دوستی سعودی

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

رحمان و رحیم پایتخت : تهیه کننده موسیقی‌مان محدودمان می‌کرد برای همین در پایتخت 6 نقش کمرنگی داشتیم! با او فسخ کردیم

ادعای تکراری نتانیاهو علیه ایران

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

طرح نوآورانه اروپا برای خروج از زیر چتر دفاعی آمریکا

تظاهرات هزاران صهیونیست در تل‌آویو علیه نتانیاهو

ایروان ادعاهای باکو مبنی بر نقض آتش‌بس را رد کرد

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

رایزنی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه امارات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گانتز: باید فرصت حمله به ایران با همکاری آمریکا را غنیمت بشمریم

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

عبور از دوقطبی مذاکره

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

نگرانی فرماندهان ارتش اسرائیل از گسترش تمرد نظامیان خسته

جنگنده‌ها و موشک‌های چین، دردسر تازه پنتاگون!

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

رسانه عبری: آمریکا دیگر خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نیست

عراقچی: جو نسبتا مثبت در رُم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

رئیس شاباک در دادگاه علیه نتانیاهو شهادت می‌دهد

انگلیس: قطع همکاری با چین حماقت است!

رحمان و رحیم پایتخت : دغدغه و کار اصلی ما موزیک است

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

سفیر ایران در روسیه: پیام رهبری ابعاد مختلفی داشت

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

کناره‌گیری قریب الوقوع رونن بار از ریاست شاباک

کمک 1 میلیارد دلاری سازمان ملل به سوریه

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون با رئیس کمیسیون اروپا صحبت نکرده است

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را بدون دلیل لغو کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رُم

در دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

مسعود فراستی به بابک حمیدیان هم رحم نکرد

راه سختی که بهرام افشاری برای رسیدن به موفقیت طی کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رم

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

وزیر خارجه اسرائیل فرانسه را به خاطر به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی