اخبار محرمانه

آخرين مطالب

افزایش احتمال بروز خاموشی‌ها؛ برق مراکز حساس تامین می‌شود اقتصادی

افزایش احتمال بروز خاموشی‌ها؛ برق مراکز حساس تامین می‌شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا /همزمان با احتمال بروز خاموشی های بیشتر در کشور، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو از اقدامات گسترده این وزارتخانه برای تامین برق اضطراری در مراکز حیاتی از جمله نانوایی‌ها، کارخانه‌های آرد، تصفیه‌خانه‌ها و چراغ‌های راهنمایی خبر داد.
روزهای اخیر بروز خاموشی ها در برخی مناطق کشور به نگرانی ها درباره وضعیت تامین برق دامن زد.
پس از بروز این خاموشی ها، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) ضمن عذرخواهی از مردم بابت اطلاع رسانی نشدن خاموشی ها، علت آن را از مدارخارج شدن نیروگاه اتمی بوشهر، به اتمام نرسیدن برنامه تعمیرات نیروگاهی و کاهش حجم آب سدهای دارای نیروگاه برق‌آبی دانست و بر مدیریت مصرف از سوی همگان تاکید کرد.
پس از آن برخی شرکت های توزیع برق در سراسر کشور نسبت به انتشار جداول خاموشی ها اقدام کردند و روزانه برنامه های خاموشی را اعلام می کنند.
با توجه به تداوم شرایط بروز خاموشی ها از یک سو و گرمتر شدن دمای هوا که وسایل سرمایشی بیشتری را وارد مدار می کند، احتمال بروز خاموشی ها بیشتر شده است.
بازار
تامین برق مراکز حساس
در همین زمینه، سیف‌الله آقابیگی، مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نیرو، از تمهید گسترده این وزارتخانه برای حفظ خدمات حیاتی در این شرایط خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه استمرار خدمات در بخش‌های مختلف، رسالت اساسی وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان است، خاطرنشان‌کرد: در شرایطی که ممکن است میزان تولید برق در برخی ایام کمتر از میزان مصرف شود، وزارت نیرو همه تلاش خود را برای جبران این ناترازی و جلوگیری از بروز اختلال در خدمات به‌کار گرفته است.
مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به لزوم رعایت الگوی مصرف بهینه توسط مردم، افزود: در برخی موارد و بازه‌های زمانی، کاهش تولید انرژی می‌تواند منجر به ناترازی و محدودیت در تامین برق شود و این موضوع در حوزه انرژی گاز نیز مصداق دارد.
ضرورت استفاده از مولدهای اضطراری
آقا بیگی با بیان اینکه تأمین انرژی برای مراکز حیاتی بدون وقفه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: در این راستا، از ظرفیت مولدهای برق اضطراری در تاسیسات مختلف از جمله تصفیه‌خانه‌ها، چاه‌ها، منابع تولید و توزیع آب و سامانه‌های حساس وزارت نیرو استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تأسیسات داخلی وزارت نیرو، دستگاه‌های خارج از این مجموعه نیز مکلف به پیش‌بینی سامانه‌های مولد برق اضطراری هستند تا در صورت قطع برق سراسری، خدمات حیاتی همچنان برقرار بماند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت گفت: طبق دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی سازمان پدافند غیرعامل، ضرورت دارد که نانوایی‌ها، کارخانه‌های آرد، سیلوهای ذخیره گندم و سایر مراکز تأمین آذوقه عمومی به مولدهای برق اضطراری مجهز شوند.
آقابیگی افزود: این مولدها باید در هر شرایطی آماده به کار بوده و در صورت قطع برق، فرآیند پخت نان، تولید و عرضه آرد و ذخیره‌سازی گندم دچار اختلال نشود.
تامین برق اضطراری برای چراغ های راهنمایی
وی همچنین با اشاره به اهمیت عملکرد درست چراغ‌های راهنمایی در شرایط بحرانی، تاکید کرد: عملکرد مناسب این زیرساخت‌ها در مدیریت ترافیک و ایمنی شهری از اهمیت زیادی برخوردار است و تأمین برق اضطراری برای آنها نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دفترمدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: هدف ما این است که حتی در صورت قطع شبکه برق سراسری، هیچ‌گونه خللی در تامین نیازهای اساسی مردم وارد نشود. استمرار خدمات، وظیفه‌ای همگانی و غیرقابل چشم‌پوشی است که تحقق آن مستلزم هماهنگی و آمادگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1351463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

دلداده خلیج‌فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

چگونه مدیریت زمان داشته باشیم؟

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه اسرائیل

آمار حیرت برانگیز از حجم ویرانی‌ها در غزه

به شوهر دوستش چشم دارد

هدیه‌های مرگبار آمریکا به تل‌آویو رسید

فوت و فن دکوراسیون؛ 5 قاعده‌ طلایی!

اسرار حرمسرای هیتلر

داستان جزوه گرفتن در دانشگاه

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

معامله پنهان جولانی با بن زاید در جنوب سوریه

ما هیچ وجه مشترکی با هم نداشتیم

رفتارهای زیگزاگی مقامات آمریکایی و تغییر لحن آنان با نزدیک شدن به دور دوم مذاکرات غیر مستقیم

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فلاحت‌پیشه: نگران شرطی‌شدن مذاکرات نسبت به منافع روسیه باشیم

جنگنده‌های اسرائیلی دیوار صوتی بیروت را شکستند

تصاویری از نقش روحانیت در سریال پایتخت

مچ باباش رو گرفتِ!

عظیمی نژاد: آهنگ سازی در پایتخت برای من مثل یک رازگشایی است

معاون وزیر خارجه: مکان دور دوم مذاکرات «رم» است

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

تصاویری از نقش روحانیت توسط سیروس مقدم در سریال پایتخت

حضور هما و جمیله در اکران مردمی سریال پایتخت

اظهارات معاون وزیر خارجه درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

جزئیات نظر مخالفان و موافقان در جلسه مجمع تشخیص برای «پالرمو و CFT»

ترامپ ایلان ماسک را به جلسه‌اش راه نداد

انتقاد فرماندهان ارتش اسرائیل از بی‌هدفی جنگ در غزه

تجاوز مجدد آمریکا به لبنان

حملات سنگین آمریکا به صنعای یمن

تصاویری از بازیگر نقش محمدجواد پسر اوس موسی

شمارش معکوس برای آغاز فصل هشتم پایتخت

حضور عوامل سریال پایتخت 7 در برج میلاد

رویترز: گروسی برای حضور در جلسات مذاکرات ایران و آمریکا به رُم دعوت شد

ارتش لبنان: عوامل شلیک راکت به اسرائیل بازداشت شدند

حماس: آزادی اسرای فلسطینی اولویت اصلی ماست

حضور بازیگران نقش سارا و نیکا در مراسم اکران مردمی قسمت آخر سریال پایتخت

بازدید مردم از پراید پرنده سریال پایتخت

پشت‌ صحنه خرس سریال پایتخت که بدون حضور بازیگران گرفته شده!

پای «کلید روحانی» به جوکر بانوان باز شد!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از حیاط دولت امروز با دولتمردان

توییت گروسی پس از دیدار با عراقچی: در حال حاضر دیپلماسی به شدت نیاز است

نسل مصرف‌گرا!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی