اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پیام شهر موشکی سپاه؛ آمادگی 10 برابر وعده صادق اقتصادی

پیام شهر موشکی سپاه؛ آمادگی 10 برابر وعده صادق
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / سپاه در رونمایی از شهر موشکی جدید خود، انبوهی از موشک‌های بالستیک «خیبرشکن»، «حاج قاسم»، «عماد»، «سجیل» «قدر H» و «کروز پاوه» را به نمایش در آورد.
شهر موشکی که نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رونمایی کرد یکی دیگر از بزرگترین نمونه های از این دست بود که تا به حال علنی شده است.
در این رونمایی، مشخص شد که انبوهی از موشک‌های بالستیک «خیبرشکن»، «حاج قاسم»، «عماد»، «سجیل» «قدر H» و «کروز پاوه» در این شهر موشکی جدید مستقر شده است.
برخی از این موشک ها در حملات وعده صادق 1 و 2 به سرزمین های اشغالی نیز مورد استفاده گرفت که ازجمله آنها موشک‌های خیبرشکن، قدر و عماد بود.
جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که عملیات وعده صادق 3 علیه رژیم صهیونیستی را در زمان مناسب انجام خواهد داد و همچنین بارها اعلام شده است که در صورت عملی شدن تهدید علیه خاک و منافع ایران، جمهموری اسلامی برای هرگونه مقابله به مثل آماده است.
صهیونیستها با همراهی آمریکا در ماههای اخیر بارها جمهوری اسلامی ایران را به حملات هوایی تهدید کردند و در روزهای گذشته رزمایشی نیز با مشارکت جنگنده‌های ارتش اسرائیل و بمب افکن‌های آمریکایی صورت گرفت.

اخبار محرمانه

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم رونمایی از این شهر موشکی گفته است: همه ابعادی که برای ایجاد توانی ده‌ها برابرِ وعده صادق 2 نیاز است، در مسیر ایجاد قرار گرفته و بخش مهمی از آن ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: این مشت آهنین بسیار قوی‌تر است و سرعت رشد نسبت به سرعت ترمیم ضعف‌ها در جبهه دشمن بسیار بالاتر است؛ دشمن در این موازنه قوا قطعاً عقب خواهد بود.
به گزارش تسنیم، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده‌ی این نیرو پیش از این درخصوص حجم بالا و تعداد کثیر شهرها و پایگاه‌های موشکی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود اگر تا دو سال دیگر هر هفته یک شهر موشکی رونمایی کنیم، باز هم تمام نمی‌شود.
به گزارش تسنیم، این شهر یکی از صدها شهر و می‌توان گفت بخشی کوچکی از توان دفاعی، موشکی و نظامی جمهوری اسلامی ایران است که به‌علت برخی ملاحظه‌ها، فقط و فقط درصدِ کمی از آن مجوز اعلان عمومی و رسمی دریافت کرده است.
هم‌چنین در دهه فجر گذشته بود که نیروی دریایی سپاه از اولین شهر زیردریایی و موشکی خود رونمایی کرد.
سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره این شهر موشکی نیروی دریایی گفته بود: سامانه‌های ما در صدها متر زیر زمین نگهداری می‌شوند و در زمان نیاز در زمان بسیار کوتاهی عملیاتی می‌شوند. این سامانه‌ها با کشنده‌های زمینی مسلح شدند که علاوه بر موشک‌های دریایی است و با تکنولوژی‌هایی که دانشمندان ایرانی با آن دست یافته‌اند نیاز به حضور در سواحل برای انجام عملیات ندارند.

اخبار محرمانه

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها و شهرهای موشکی می‌توانند صدها کیلومتر از عمق کشور مسلح ، شلیک و اهداف خود را در عمق دریاها مورد اصابت قرار دهد. این سامانه‌ها ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که در لبه تکنولوژی موشک‌های کروز دریایی در جهان هستند. موشک‌هایی که حرکت آنها دیگر بصورت خطی نبوده و کاملا هدایت پذیر و در شناسایی اهداف کاملا هوشمند عمل می‌کنند.
تاریخچه شهرهای موشکی
سابقه طراحی و ساخت پایگاه های زیرزمینی در سپاه به سالهای دفاع مقدس برمی‌گردد اما در سالهلی جدید برای اولین بار در مهرماه سال 1394 بود که یکی از شهرهای موشکی رونمایی و تصاویری از آن توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد.
رونمایی از نخستین شهر موشکی سپاه، در رسانه‌های جهان بسیار بازتاب فراوانی داشت و موجب شگفتی بسیاری شد. سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در آن زمان اعلام کرده بود که "پایگاه‌های موشکی ما در اعماق 500 متری زمین، مجهز به موشکهای دوربرد و در همه استان‌ها و شهرهای این مرز و بوم مستقر و آماده هستند."
با گذشت حدود 3ماه از رونمایی از اولین شهر موشکی سپاه، رئیس وقت مجلس از یکی دیگر از شهرهای موشکی نیروی هوافضای سپاه بازدید و آنرا رونمایی کرد. این شهرها شامل تونل ها و بخش های متعدد و وسیعی بود که تعداد بسیار زیادی از پرتابگرهای موشکی در آن مستقر بوده و در شرایط آماده برای شلیک، به سر می بردند.

اخبار محرمانه

عمق بالا، به همراه خروجی های متعدد که در این مراکز استراتژیک تعبیه شده، امکان شلیک موشک های سپاه از راههای مختلف و در نقاط گوناگون را فراهم می کند. البته بنا بر مسائل حفاظتی تنها بخش کوچکی از این شهر زیر زمینی، رسانه ای شده و مسلما بخش های زیادی برای زندگی پرسنل و همچنین آماده سازی، بازبینی و نگهداری محموله های موشکی در این شهرها وجود دارد.
کارخانه‌های موشکی هم زیرزمینی شدند
انتقال تجهیزات و سامانه های موشی به زیر زمین به پایگاه های هجومی محدود نمایندو برا یاولین بار در بهمن ماه سال 1397، سپاه از یم کارخانه تولید موشک‌های بالستیک در زیر زمین نیز رونمایی کرد.

اخبار محرمانه

سرلشکر جعفری فرمانده وقت کل سپاه در این بازدید گفته بود: "رونمایی از این شهر تولید موشک در اعماق زمین، پاسخی به یاوه‌گویی‌های غربی‌ها است که تصور می‌کنند با تحریم و تهدید می‌توانند ما را محدود کرده و از اهداف بلندمان بازدارند."
استقرار رگبار موشکی در شهرهای زیرزمینی
2 سال بعد از نمایش کارخانجات ساخت موشک در زیر زمین، سپاه پاسداران جدیدترین پایگاه زیرزمینی خود را با یک قابلیت جدید و مهم رونمایی کرد.
پاییز سال 1399 سامانه‌ای در یکی از این شهرها به نمایش درآمد که شامل نوعی سیستم حامل برای موشک‌های بالستیک در شهرهای موشکی بود که زمان لازم برای آماده‌سازی و پرتاب موشک‌ها را شدیدا کاهش می‌داد. دستاورد سپاه که به «تیربار موشکی‌» معروف شد، یک سیسم ریلی بود که موشک های سنگین را بعد از سوخت‌گیری و آماده شدن برای پرتاب، به وضعیت عمودی در آورده و مثل گلوله‌های فشنگ که روی جایگاه نگهداری قرار می‌گیرند، آن‌ها را روی یک ریل به سمت محل پرتاب می‌برد.

اخبار محرمانه

آماده کردن موشک در فضای مستحکم شهرهای زیرزمینی و در عین حال افزایش سرعت بارگذاری با دستاورد جدید، دو مورد از چالش های موشکی‌های بالستیک یعنی در معرض خطر بودن در زمان سوخت‌گیری در فضای باز یا سالن‌های با حفاظت کم در برابر حملات هوایی و البته زمان بیشتر برای آمادگی برای پرتاب را حل می‌کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345410/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا رسوایی سیگنال‌گیت، پیامی به ایران بود؟

11 سد کشور کمتر از 15 درصد پرشدگی دارند

رسانه آلمانی: تاکتیک پهپادی جدید روسیه امان اوکراین را بریده است

حماس با طرح جدید آتش بس موافقت کرد

نگاهی به نسخه جدید فیلم «سفید برفی»

آغاز اکران سیار «پیش‌مرگ»

پزشکیان، 12 قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر

اختلاف قیمت دلار آزاد و توافقی از 50 درصد گذشت

الجزایر سفر دیپلمات‌هایش به فرانسه را ممنوع کرد

یک راز بسیار مهم درباره پایتخت که کسی به شما نمی‌گوید

پنج سریال درام که نباید تماشای آن را از دست داد

متن کامل ادعایی نامه ترامپ به ایران منتشر شد

بومرنگ تعرفه‌های ترامپ

بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات مسکن موافقت کرد

اردوغان: تا زمان تشکیل کشور فلسطین در کنار فلسطینی ها خواهیم ایستاد

تجمع بزرگ علیه بازداشت «امام‌ اوغلو» در قلب ترکیه

پشت صحنه بامزه از سریال «درحاشیه»

پاسخ آصفی به سوال «چرا ایران مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را مطرح کرد؟»

سلطه معتادان بر میراث کهن بافت تاریخی دهدشت

رابطه ایران با عربستان؛ تداوم آرامش پس از طوفان

زمان معاملات صندوق طلا افزایش می یابد

طیب‌نیا چگونه تورم را کاهش داد؟

حمله نیروهای امنیتی نیجریه به راهپیمایان روز قدس

آقای تنابنده، مردم این نقی معمولی را نمی‌شناسند

شمایل جدید بازیگر «خجالت نکش» جلب‌توجه کرد

خبرنگار لبنانی متن نامه ترامپ به ایران را منتشر کرد

حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از 7 میلیارد دلار گذشت

وزیر نفت: طرح‌های پالایشی اولویت‌بندی می‌شوند

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین

شیوا مکی‌نیان، بازیگر نقش زن جدید ارسطو، با قابلیت‌های متعدد!

افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان کشوری تکذیب شد

کشته شدن 9 نظامی و غیرنظامی پاکستانی در حملات جداگانه در مرز افغانستان

سال تحویل عقد میکنیم تا 13 بدر عاشقم میشی

سریال «استخوان سوز» کلید خورد

همسرِ معاون پزشکیان، 548 عکس و فیلم از مسافرت‌های خارجی‌شان را از پیجش پاک کرد!

دست خالی رسانه‌های مرجع در برابر معاویه‌سازی سعودی‌ها

حقایقی که حمله اسراییل به ضاحیه برای لبنان روشن می‌کند

استفاده 86 درصدی مردم از طرح ملی کالابرگ

تأمین 66.8 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیازهای خدماتی

خواسته‌های بی‌سابقه؛ ترامپ نیمی از منابع اوکراین را هدف گرفته است

رسانه عبری: 70 درصد اسرائیلی‌ها به کابینه نتانیاهو بی اعتمادند

فرار به سمت جهنم

آکادمی اسکار عذرخواهی کرد

حمله بی‌رحمانه آناهیتا همتی به محسن تنابنده و پایتختی‌ها

امتحان بزرگ زندگی یک مرد

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!

حمله گسترده به کرانه‌باختری و نابودی زیرساختهای اردوگاه جنین

آخرین ضربه بر پیکر یک زندگی

آرزوی برآورده شده یک زن

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی