اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد فرهنگی اجتماعی

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / کارگردان کانادایی گفت واکنش‌هایی که در برابر خبر استفاده از هوش مصنوعی «بورتالیست» به پا شد، یک کمپین رسوا توسط سایر نامزدهای اسکار بود.
به نقل از هالیوود ریپورتر، دیوید کراننبرگ فیلمساز کانادایی در یک برنامه گفتگو در جشنواره موسیقی متن لندن با هاوارد شور، همکار قدیمی‌اش صحبت کرد و در حین صحبت درباره موسیقی به دفاع از فیلم «بروتالیست» پرداخت.
این 2 درباره «ام. باترفلای» کراننبرگ در سال 1993 که درباره یک دیپلمات فرانسوی با بازی جرمی آیرونز بود که شیفته یک نوازنده اپرای چینی می‌شود، بحث کردند.
کراننبرگ وقتی درباره ویرایش این فیلم حرف می‌زد به انتقادهایی که به فیلم «بروتالیست» بردی کوربت شده پرداخت. وقتی مشخص شد این فیلم از هوش مصنوعی در نقشی که آدرین برودی ایفا کرد برای افزایش دقت لهجه مجارستانی کاراکترش، استفاده کرده، نقدهای زیادی به این فیلم شد؛ اما در نهایت برودی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی خود دریافت کرد.
 باید اعتراف کنم، یک رسوایی بود که برای «بروتالیست» ایجاد کردند. بحثی درباره بازی آدرین برودی وجود داشت اما آنها از هوش مصنوعی برای بهبود لهجه او استفاده کردند. من فکر می‌کنم این یک کمپین علیه فیلم «بروتالیست» بود که توسط برخی از نامزدهای دیگر اسکار شکل گرفت. این بسیار شبیه رفتار هاروی واینستین در هالیوود است، اگرچه او آنجا نبود.
ما همیشه با صدای بازیگران درگیر هستیم. در مورد جان در فیلم «ام. باترفلای» زمانی که این شخصیت، یک خواننده بود، صدای او را زیر کردم تا زنانه‌تر به نظر برسد و وقتی او به عنوان یک مرد ظاهر شد، صدای طبیعی او را پایین آوردم. این بخشی از کار فیلمسازی است.
بازار
کراننبرگ و شور از سال 1979 در فیلم‌های متعددی همکاری کرده‌اند و در این نشست آنها درباره فیلم‌های مشترک خود مانند «پرواز» (1986)، «شباهت کامل» (1988)، «ام. باترفلای» (1993)، «تصادف» (1996) و فیلم اخیر «کفن‌ها» حرف زدند.
این 2 هنرمند در این نشست به گذشته برگشتند که در یک محله در تورنتو بزرگ شدند و شور همیشه کراننبرگ را می‌دید که با موتورسیکلت خود رفت و آمد می‌کرد و اکنون، این 2 در اواخر 70 سالگی (شور) و اوایل 80 سالگی (کراننبرگ) هستند. شور گفت موسیقی او را می‌توان از طریق 16 فیلمی که این 2 با هم کار کرده‌اند ردیابی کرد.
هاوارد شور 78 ساله آهنگساز و رهبر ارکستر برجسته کانادایی و برنده جایزه اسکار است. وی برای بیش از 90 فیلم موسیقی متن نوشته و از برجسته‌ترین آهنگسازان معاصر فیلم به شمار می‌آید. وی با دیوید کراننبرگ، مارتین اسکورسیزی، پیتر جکسون و تیم برتون همکاری کرده و موسیقی «سکوت بره‌ها»، «سه‌گانه ارباب حلقه‌ها»، «دار و دسته‌های نیویورکی»، «هوانورد»، «رفتگان»، «هوگو» و سه‌گانه «هابیت» از ساخته‌های اوست. وی برنده 3 جایزه اسکار، 4 جایزه گرمی و 3جایزه گلدن گلوب است و سال 2008 اُپرایی به نام «پرواز» را با همکاری دیوید کراننبرگ روی صحنه برده است.
کراننبرگ در سخنانش همچنین گفت این که در طول زندگی حرفه‌ای متنوعش نامزدی اسکاری نگرفته را مناسب خودش می‌داند و با طعنه به ترامپ افزود: من کانادایی هستم. اسکار یک چیز آمریکایی است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فراز و فرود مالیات در سالی که گذشت

تحلیلگران عراقی: تداوم حضور نظامی آمریکا در عراق یک تهدید است

آمریکا و روسیه پس از 12 ساعت مذاکره به اتفاق نظر نرسیدند

انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است

بعد از رفتنش هم برای کسی زحمت نذاشت

کمالوندی: تهدید استفاده از مکانیسم ماشه پوشالی است

خودکشی نظامی اسرائیلی پس از 300 روز خدمت

تداوم حضور نظامی آمریکا در عراق یک تهدید است

نتانیاهو یک سال دیگر نخست‌وزیر اسرائیل باقی‌ ماند

پسر ستایش قاتل می‌شود؟

شکوری راد: پزشکیان وقتی ببیند نمی‌تواند شعارهایش را عملی کند، ممکن است که دیگر نتواند ادامه دهد

سفر هیأت لبنانی به دمشق؛ 3 پرونده کلیدی در دستور کار

افزایش 25 درصدی مصرف بنزین تا پایان تعطیلات عید فطر

جزئیات افزایش زمان معامله صندوق‌های طلا در بورس اعلام شد

چین و اروپا در بحبوحه جنگ تجاری ترامپ روابط خود را تقویت می‌کنند

اردن پیشنهاد تبعید 3 هزار نیروی حماس را تکذیب کرد

«سفیدبرفی» با کم‌ترین امتیاز سقوط کرد

اردوغان دوباره علیه تمامیت ارضی ایران حرف زد

روش‌های تمیز کردن مبلمان چرمی

انفجار پمپ‌بنزین در لبنان با 3 کشته

چهره ها/ بازیگر زخم کاری با استایلی جالب در لوکیشنی عجیب!

خانواده زندانی چه گناهی کرده؟

عراقچی خبر داد: توافق برای ایجاد پل جدید با ارمنستان

اختصاص 2.5 همت به طرح های باقی مانده مسکن مهر

رونمایی از پوستر روز جهانی قدس

عراق با کمبود گاز روبرو شد

تشریح اقدامات نظارتی سازمان بورس در سال 1403

اینترنت در سراسر سوریه قطع شد

نخستین تقابل وزیر جنگ و رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل

111 کشته و زخمی در حملات روز گذشته به اوکراین

واکنش ترامپ به آبروریزی امنیتی

پنتاگون استفاده از پیام‌رسان درباره یمن را تکذیب کرد

صالحی: در زمین بدخواهان ایران بازی نکنیم

واکنش عباس عبدی به حواشی برخی جشن‌های نوروز

عراقچی: هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده‌ایم

روایت دردناک رضا ایرانمنش از فداکاری یک رزمنده

چهره ها/ پست احساسی پسرِ ریما رامین‌فر به مناسبت تولدش

سخنگوی وزارت خارجه خواستار محاکمه رژیم صهیونیستی شد

آذری‌ جهرمی: وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود

چگونه سیاست‌های ترامپ به نفع اردوغان تمام می‌شود؟

5 برنامه مهم سازمان بورس برای سال جدید

واکنش‌ها به رسوایی امنیتی «سیگنال» درباره حمله آمریکا به یمن

گپ‌وگفت عراقچی با گردشگران ایرانی در خیابان‌های ایروان

واعظ آشتیانی: آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند که مانند شغال، هیاهوی زیادی به راه اندازند

توقیف 365 خودرو به دلیل تخلفات حادثه‌ساز رانندگان در پایتخت

رشد30 هزار واحدی شاخص بورس در آغاز سال 1404

معمای بمب تعرفه‌ای ترامپ

احوال پرسی عیدانه از اسدالله یکتا

ماجرای عجیب خودکاری که تو جیب نقی بوده

پاسخ رئیس جمهور به سوالات خبرنگاران در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی