اخبار محرمانه

آخرين مطالب

معمای بمب تعرفه‌ای ترامپ بین الملل

معمای بمب تعرفه‌ای ترامپ
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / انتظار می رود دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به زودی تهاجمی ترین اقدام در سیاست تجاری این کشور را در دهه های اخیر اعلام کند اما کسب و کارهای آمریکایی برای تغییری به این بزرگی که قرار است در روزهای آینده رخ دهد، اطلاعات کمی در اختیار دارند.
 ترامپ دوم آوریل 2025 (13 فروردین 1404) را "روز بزرگ" و "روز آزادی" نامیده و دلیل این نامگذاری تعرفه های گسترده است .
جاناتان پینگل اقتصاددان آژانس یو بی اس در این باره به تارنمای آکسیوس گفت:"به دلیل توجهی که ترامپ به دوم آوریل جلب کرده، احتمالاً قرار است اتفاقی رخ دهد. اما باید بفهمیم دقیقاً این اتفاق چه چیزی ممکن است باشد و این امر سخت است."
پیتر بوکوار مدیر ارشد سرمایه‌گذاری در گروه مالی بلیکلی نیز به آکسیوس گفت: « امیدوارم این اقدامات به هر شکلی قرار است رخ دهد، انجام شود تا کسب‌وکارها، خانواده‌ها و سرمایه‌گذاران حداقل آگاه شوند و بتوانند برنامه ریزی لازم را انجام دهند.»
بازار


بلومبرگ و وال استریت ژورنال گزارش داده اند، کاخ سفید ممکن است بخش های خاصی را از تعرفه های گسترده در دوم آوریل معاف کند. این استثنا برای صنایع خودروسازی و داروسازی است.
یک مقام کاخ سفید به آکسیوس گفت که هیچ تصمیم نهایی در این زمینه گرفته نشد و ممکن است تعرفه ها در دوم آوریل اعلام شود، یا شاید نباشد.
پس از گزارش‌ها مبنی بر یک طرح تعرفه محدودتر، سهام در آمریکا رشد کردند که نشان دهنده انتظار آنها برای شفافیت در خصوص تعرفه ها بود. اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا هفته گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که تعرفه ها بر 15 کشور متمرکز خواهد شد.
بسنت به فاکس بیزینس گفت که دولت بر روی این گروه منتخب از کشورهایی که تعرفه های «قابل توجهی» بر کالاهای آمریکا دارند، تمرکز خواهد کرد که شامل چین، اتحادیه اروپا، مکزیک و ویتنام است.
بسنت افزود: " alt="اخبار محرمانه" width="100%" />

از صبح دوشنبه 24 مارس 2025 برابر با 4 فروردین 1404، مفهوم جدیدی به نام تعرفه های ثانویه مطرح شده است.
ترامپ در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت کشورهایی که از ونزوئلا نفت و گاز می خرند با تعرفه 25 درصدی بر هر کالایی که به آمریکا ارسال می شود مواجه خواهند شد.
این اقدام در ارتباط با اعضای باند های تبهکار است که ترامپ ادعا کرده ونزوئلا آنها را عمدا به آمریکا می فرستد. این امر، چشم‌انداز تعرفه‌های بالاتر را بر چین به عنوان مقصد اصلی صادرات نفت خام ونزوئلا، افزایش می‌دهد.
شاید بزرگترین سوال برای کسب و کارهایی که تصمیمات سرمایه گذاری را طراحی می کنند، این است که تعرفه های وارده تا چه مدت ممکن است باقی بمانند؟
آیا آنها ابزاری موقتی برای دستیابی به اهداف سیاسی محدود هستند؟ برای مثال، کاهش ورود مواد مخدرفنتانیل از مرزها، همانطور که هدف اعلام شده از تعرفه های کانادا و مکزیک بیان شده، می باشد یا بخشی از تمهیدات درازمدت برای اقتصاد جهانی به نفع تولید بیشتر در آمریکا؟
ترامپ و مشاورانش از استفاده از تعرفه‌ها برای هر دو هدف صحبت کرده اند. بسنت پیشنهاد داده است که هرگونه مذاکره قبل از دوم آوریل می تواند به طور کلی از تعرفه ها جلوگیری کند.
بسنت گفت: "من خوشبین هستم که در دوم آوریل، برخی از تعرفه ها احتمالا ادامه پیدا نکند، زیرا توافقی بدست آمده یا زمانی که کشورها عدد تعرفه خود را دریافت کنند، بلافاصله پس از آن به سراغ ما می آیند و می خواهند آن را کاهش دهند."
ترامپ همچنین پیشنهاد کرده است که تعرفه‌ها به محرک اصلی درآمد فدرال تبدیل خواهد شد، که به این معنی است که آنها باید به طور نامحدود باقی بمانند.
این پیامدهای بسیار متفاوتی برای کسب و کارهای جهانی دارد.
سناریوی دوم می تواند به معنای نوسانات بیشتر ماه به ماه باشد اما نیاز کمتری به تجدید فعالیت های تولیدی باشد. مورد اول به این معناست که شرکت ها ممکن است نیاز به تجدید نظر در نحوه عملکرد خود در بلندمدت داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف لوح‌ های 4 هزار ساله از نخستین امپراتوری جهان

با 5 اثر ماندگار در دنیای آرام «یاسوجیرو اوزو» قدم بزنید

شوخی جناب خان با پیام های تبریک تکراری نوروزی از دوستاش

استفاده نقی از سمعک وقتی میخاد صدای دعوای هما رو نشنوه

تصاویر جدید از پزشکیان در بازدید از دریاچه ارومیه

زمان استفاده از لوسیون صورت و طرز مصرف آن

دیدار با فرزند از دنیا رفته بعد از 16 سال در سیر برزخی

تعریف عجیب و غریب جناب خان از بازی محمد بحرانی در «خوب بد جلف»

سفره ایرانیان باستان چگونه بود؟ / از کباب بره تا شمع و شهد

رونمایی از خودروی جدید ترامپ

چرا ایران باید هر دو گزینه مذاکره و جنگ را جدی بگیرد؟

سردار رادان: رکورد مصرف سوخت در روزهای اخیر شکسته شد

روسیه: نمی‌توانیم حرف‌های زلنسکی را باور کنیم؛ لزوم ارائه تضمین‌ شفاف آتش‌بس دریایی

دیوان عالی اسرائیل نتانیاهو را نقره داغ کرد؛ برکناری رئیس شاباک رد شد

واکنش حماس به تجاوزات اسرائیل به سوریه

صحبت های قابل «امیر آقایی» درباره سختی هایی که مردم تجربه کردند

دیدن مراحل دفن شدن در قبر در سیر برزخی

بررسی ویژگی‌های پایگاه‌های زیرزمینی نیروی دریایی سپاه

خاطره علی لاریجانی از ملاقات با هنری کیسینجر

تصاویری از شهر موشکی جدید سپاه پاسداران

یاسر جبرائیلی: سیستم بانکی ما اسلام‌مالی شده نه اسلامی‌سازی!

مصرف 122 میلیون لیتر بنزین در چهارم فروردین

اسلام‌آباد: اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم

بودجه رژیم صهیونیستی سال 2025 تصویب شد

نشنال اینترست: آیا تحریم‌های جدید ترامپ جریان نفت ایران را قطع می‌کند؟

زمان فروش بلیت قطار‌ برای نیمه دوم فروردین 1404 اعلام شد

دانمارک: در مقابل فشار آمریکا مقاومت می‌کنیم

توافق جدید روسیه و آمریکا برای ایمنی کشتیرانی در دریای سیاه

نشست سنا در پی رسوایی امنیتی؛ گفتگوی مقامات آمریکا در سینگال، مجاز یا غیرمجاز؟

«آنا د آرماس»با «تام کروز» به اعماق دریا می‌رود

خدمت در هلال احمر مصداق بارز عمل صالح است

لاوروف: گفتگوی آمریکا و روسیه باید احیا شود

یونیسف: 8 کودک در حمله آمریکا به یمن شهید شدند

دمشق خواستار تحقیقات بین‌المللی درباره جنایات اسرائیل در سوریه شد

این زنان فقط بازیگر نیستند

لاریجانی: اگر ترامپ تغییر رفتاری در آمریکا ایجاد کند می تواند مسیر جدیدی با ایران داشته باشد

لاریجانی: در انتخابات، شورای نگهبان من را از نظر مدیر و مدبر بودن دچار مشکل دانست!

آموزش تمیز کردن ماشین ظرف شویی

شورشیان سوری در برابر جنایات اسرائیل، به «مخالفت» بسنده کردند

«هفت بهارنارنج» پیامی با بازی بی‌نظیر استاد نصیریان

تهران مخوف

قیمت مرغ در بازار

معمای قطر گیت، نتانیاهو چه چیزی را پنهان می‌کند؟

شوخی جناب خان با پیراهن شرکت کننده

روایت صدا و سیما از ماجرای شایعه سفر درمانی خانواده سردار سپاه به کانادا

علی لاریجانی: اگر تهدیدات ترامپ جدی باشد، بر سر سربازان آمریکایی دارد قمار می‌کند

سد مقاومتی قیمت جهانی طلا شکست

حضور نتانیاهو در دیوان عالی قضایی و اصرار بر اخراج رئیس شاباک

جناب خان با پیرهن شرکت کننده پاک کرد !

جنجال سفر معاون پزشکیان به قطب جنوب

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی