اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بغض منوچهر شاهسواری برای سانسور بیست قسمت از سریال «در پناه تو» فرهنگی اجتماعی

بغض منوچهر شاهسواری برای سانسور بیست قسمت از سریال «در پناه تو»
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - خبرآنلاین / حدود سی سال بعد از تولید و پخش و موفقیت سریال “در پناه تو” برای اولین بار تهیه‌کننده سریال اطلاعات جالب و دست نخورده ای درباره سریال را فاش کرد.
منوچهر شاهسواری به شرق گفت: «سریال «در پناه تو» سومین سریالی بود که ما تولید کردیم و اولین سریالی بود که ایده مرکزی آن از خودمان بود. در تولید این سریال سعی کردم-فقط سعی کردم- مفهوم تهیه کننده مولف را متبادر کنم.»
«علیرضا طالب زاده-نویسنده- تازه سربازی را تمام کرده بود و از طریق بهرام دهقانی به من معرفی شد و ایده‌ای داد که خام بود چون خودش تجربه دانشگاه را نداشت و نتیجتا با همکاران دیگر آن ایده را ورز دادیم و بعد ایده را به حسین سلیمی-فیلم و سریال شبکه دو- ارائه دادم و با همفکری ایشان، خط اصلی سریال شکل گرفت.»
شاهسواری درباره کارگردانی سریال بیان داشت: «حمید لبخنده مشغول بازی در سریال «جاده» بود و ما در راه شمال بودیم که ایده «در پناه تو» را برایش، تعریف کردم و او خوشش آمد و آن قدر پیگیری کرد که خودش هم چون آدم منضبطی بود برای کارگردانی انتخاب شد.»
این تهیه‌کننده درباره جذب بازیگران بیان داشت: «شش هفت ماه وقت صرف انتخاب بازیگران شد و الویت انتخاب بازیگر هم دانشجویان دانشکده هنرهای نمایشی بود و فقط پارسا پیروزفر بود که از دانشکده هنرهای تجسمی آمد.»
شاهسواری با بغض ناشی از ممیزی سریال گفت: «در پناه تو» 46 قسمت بود ولی فقط 26 قسمت پخش شد و خودم البته هیچ وقت سریال را ندیدم! اینکه چرا حدود بیست قسمت سانسور شد را نمیدانم. ما فقط سعی کرده بودیم از نظر پوشش قدری زیبایی شناسانه حرکت کنیم و مثلا چادر لعیا زنگنه چادر زیبای مادر خودم بود.»
بازار
او درباره حذف دو بازیگر سرشناس گفت: «داود رشیدی و محبوبه بیات بازی های خوبی در سریال داشتند ولی اپیزودهای آنها کلا حذف شد! سریال چندین بار ممیزی خورد و بخشی از فیلمنامه اصلا اجازه تولید نگرفت و بخش‌هایی در پخش حذف شد. عجیب ولی واقعی است که در ابتدا یازده قسمت را برای پخش به شبکه دادیم ولی فقط سه قسمت را پخش کردند و مابقی حذف شد و ما گرفتار فشار کاری بدی شدیم و از نظر اقتصادی هم ضربه بدی خوردم در حالی که این سریال به یکی از بهترین ملودرام های تلویزیون بدل شد و حالا بعد از سی سال در بازپخش هم کلی مخاطب دارد و به واسطه آن آگهی می‌گیرند اما سود اقتصادی برای خودمان نداشت.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در تاریخ؛ «فرح» در حال پخت نان در تنور در طبس؛ شهریور 1357

به زنم نگو مسافرکشی میکنم

ویژگی‌های غول بی‌دم چینی‌ها در آسمان

دخترای امروزی این چیزها براشون مهم نیست

نظر زیدآبادی درباره پیام نوروزی پزشکیان

صادرات ایران به قاره امریکا چقدر است؟

اوج بی پناهیو بی کسی یک زن

عاشقانه های ناهید و ماشاالله در وانت

تاریخ انقضای اعتبار کالابرگ اعلام شد

حماس: اظهارات رئیس شاباک نشان دهنده بازی نتانیاهو با پرونده مذاکرات است

سفر مقام مرموز اماراتی به آمریکا

شیطون پیشش درس پس میده

چرا درگیر شکست‌های عشقی متعدد می‌شویم؟

طرح اپوزیسیون کره جنوبی برای استیضاح رئیس جمهور

دبیر شورای امنیت روسیه وارد پیونگ‌یانگ شد

برمیگرده سراغ عشق اولش

رییس صداوسیما با مردم چه عهدی بست؟

سفره هفت سین ایرانى در پارلمان کرواسی

کاهش 30 درصدی حجم برف کشور

پیش‌بینی فیلترینگ در سال آینده

کارشناس اقتصادی: پیش‌بینی اشتباه همتی، قیمت ارز را بالاتر برد

ابلاغ حقوق ورودی واردات موبایل در سال 1404

بازار سیاه بلیت هواپیما جمع شد؛ انسداد 500سایت غیرمجاز

رهبر انقلاب: تصور نیابتی بودن مقاومت، اشتباه بزرگ غرب است؛ جمهوری اسلامی نائب نیاز ندارد

دعای پایانی رهبر انقلاب در اولین سخنرانی سال 1404

سخنگوی دولت مبلغ حقوق خود را فاش کرد

معاون شهید امیرعبداللهیان: بخشی از پول ایران در اختیار چین قرار دارد که بهره آن را می‌گیریم

پیام پوتین برای رئیس جمهور و رهبر انقلاب

رمضان غزه در سایه جنگ؛ بدون جشن و غذا

نوجوانی زیر تیغ!

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟

پیش‌بینی درباره نرخ تورم در سال جدید

نخست وزیر تونس برکنار شد

نامزدی شهردار بازداشت شده استانبول در انتخابات ریاست جمهوری

ویدئوی علی دایی برای تبریک سال 1404

فراستی علیه شهاب حسینی: بلد نیست بازی کند!

فرمانده نزاجا: دست‌هایمان روی ماشه و آماده هستیم که طومار هر متجاوز را در هم بشکنیم

رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی: دشمنان بدانند که اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند سیلی سخت خواهند خورد

افشای رسوایی بزرگ در ساختار ارتش اسرائیل

سال‌ تحویل علی دایی در لس‌آنجلس؛ شهریار در کنار 2 استقلالی

چهره ها/ همسر محمدرضا گلزار، سلیقه خود را با این سفره هفت‌سین به نمایش گذاشت

چهره ها/ تصویر جالب همسر بهرام رادان از لحظه تحویل سال

نرخ بیکاری ترکیه رکورد 12 ساله را شکست

نرخ تورم سالانه 1403 اعلام شد

گزارش‌هایی از حمله اوکراین به تاسیسات انتقال گاز روسیه در کورسک

رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی: شک نکنید سرانجام این ایستادگی‌ها شکست دشمن و رژیم صهیونیستی است

ارتش سودان کنترل کاخ ریاست‌جمهوری را به دست گرفت

خانه‌تکانی ذهن؛ نه روان‌شناسی زرد، نه شبه‌علم!

واکنش رئیس جمهور به گل‌های تیم ملی مقابل امارات

شعارهای اقشار مردم در حسینیه امام خمینی(ره) هنگام ورود رهبر انقلاب

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی