اخبار محرمانه

آخرين مطالب

به وقت طلوع با موسی کلیم‌الله (ع) همراه شوید فرهنگی اجتماعی

به وقت طلوع با موسی کلیم‌الله (ع) همراه شوید
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / اگر به فیلم‌های تاریخی و مذهبی علاقه دارید، فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» می‌تواند یک انتخاب خوب برای تعطیلات نوروزی شما باشد.
در نوروز 1404 فیلم‌های «بامبولک» ساخته آرش معیریان، «پسر دلفینی 2» ساخته محمد خیراندیش، «پیشمرگ» ساخته علی غفاری، «رها» ساخته حسام فرهمند، «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی، «عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام، «کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین امیری دوماری و «موسی کلیم الله (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در سبد اکران نوروز و ماه رمضان قرار گرفتند و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام تعطیل در سینماها به تماشای این آثار بنشینند.
در ایام نوروز در قالب سلسله گزارش‌هایی با عنوان «پیشنهاد نوروزی مهر به مخاطبان سینما» به معرفی فیلم‌های اکران نوروزی می‌پردازیم تا مخاطبان بتوانند فیلم مورد علاقه خود را برای تماشا در سینما انتخاب کنند.
در ادامه و در اولین گزارش این بخش، فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» را برای مخاطبان و علاقه‌مندان سینما معرفی می‌کنیم.
داستان ساخت سریالی درباره موسی کلیم‌الله به سال 1388 بازمی‌گردد که زنده‌یاد فرج الله سلحشور فیلمنامه ابتدایی این اثر را نوشت و تحقیقات ابتدایی کار نیز از همان زمان آغاز شد. پس از درگذشت سلحشور این پروژه به جمال شورجه رسید اما این نویسنده و کارگردان دچار عارضه مغزی شد و نتوانست کار را ادامه دهد. در نهایت ابراهیم حاتمی‌کیا مسئولیت این بارِ بر زمین مانده را برعهده گرفت و با بازنویسی فیلمنامه سلحشور قرار شد که سریال «موسی کلیم‌الله (ع)» را با حمایت سیمافیلم بسازد.
پس از کش و قوس‌های فراوان عوامل فیلم تصمیم گرفتند که نسخه پایلوتی از این سریال را پس از چندین سال در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر نمایش دهند تا بتوانند ارزیابی نسبت به بازخورد مخاطبان در مواجهه با فیلم داشته باشند.

اخبار محرمانه


درنتیجه این تصمیم «موسی کلیم‌الله (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و تهیه کنندگی سید محمود رضوی این روزها روی پرده سینما قابل مشاهده است. این فیلم روایتگر زمان تولد و به آب انداختن حضرت موسی (ع) است و از خواب عجیب فرعون مصر آغاز می‌شود و تا کشتار نوزادان پسر به دستور او و رها کردن حضرت موسی (ع) در رود نیل ادامه دارد.
رضا مصطفوی محقق و مشاور پروژه در نشست خبری فیلم با اشاره به اینکه برای تحقیق فیلم به منابع غیرشیعی هم مراجعه کرده اند، گفت: ما تحقیقات فیلمنامه را با منابع و نگرش شیعه ارائه کردیم اما این بدین معنا نیست که منابع دیگر ادیان را ندیده باشیم. چندین بار کتاب‌های مقدس ادیان یهود و مسیحیت را خواندیم و با علمای این ادیان صحبت‌هایی کردیم. با انجمن کلیمیان در ایران و لبنان تعاملاتی داشتم. اما بنای کار ما این نبود که نگرش یهودی را بسازیم بلکه می‌خواستیم کلام شیعی و نگاه مسلمانان نسبت به داستان حضرت موسی (ع) را نشان دهیم.
رضوی نیز در نشست خبری درباره ساخت سریال تاکید کرد: این فیلم‌ پایلوت سریال حضرت موسی (ع) است و بلافاصله سراغ ساخت سریال می‌رویم. اکنون پیش‌تولید سریال درحال آماده‌سازی است و کار به زودی کلید می‌خورد.
مریلا زارعی که نقش‌های مادرانه زیادی در سینما برعهده داشته است این بار در نقش یوکابد مادر حضرت موسی ظاهر شده است. وی معتقد است که بازی در نقش یوکابد برایش مانند سعی بین صفا و مروه بوده است.

اخبار محرمانه


همچنین علیرضا کمالی (در نقش پدر حضرت موسی)، بهنام تشکر (در نقش فرعون)، بهاره کیان افشار (در نقش آسیه)، فرهاد آئیش، شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیم‌پور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی از دیگر بازیگران این فیلم هستند.
«موسی کلیم الله (ع)» اما از زاویه دیگری نیز قابل توجه است. این فیلم برای اولین بار در ایران با تکنیک تولید مجازی (Virtual Production) ساخته شده است بدین صورت که بخشی از دکورها و لوکیشن فیلم به صورت واقعی در استودیو ساخته شدند و بخشی از موقعیت به صورت مجازی و روی ال‌ای‌دی‌های بزرگ به نمایش درآمده‌اند. اگرچه جلوه‌های بصری این فیلم در ایام جشنواره با انتقاداتی مواجه بود اما استفاده از این تکنیک می‌تواند در تسهیل تولید پروژه‌های بیگ پروداکشن کمک بسیاری کند.
عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا، تهیه‌کننده: سیدمحمود رضوی، مجری طرح و مدیر تولید: بهزاد هاشمی، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، تدوین: پیمان علیزاده و ابراهیم حاتمی‌کیا، موسیقی متن: کارن همایونفر، مدیر هنری: کیوان مقدم، جلوه‌های بصری (ویرچوال/ ویژوال): علیرضا واعظ، طراح چهره‌پردازی: شهرام خلج، طراح لباس: آذر محمدی، سرپرست گروه کارگردانی: علیرضا صالحی، صدابردار: امیر نوبخت حقیقی، صداگذار: بهمن بنی‌اردلان، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، فیلمبردار: علی لقمانی، جانشین تولید: فرامرز رضائی، دستیار تهیه: امیرعلی مجلسی راد، منشی صحنه: محسن بهاری، مدیر تبلیغات: روح‌الله موحدی، عکاس: مجید طالبی، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق لواسانی، مدیر روابط عمومی: مریم قربانی‌نیا.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقارن نوروز با شب های قدر به روایت ناصرالدین شاه / جشن سال نو در عهد قجر چطور برگزار می‌شد؟

انگلیس در حمایت از اسرائیل: حماس پاسخگوی اقدامات خود باشد

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

نخستین واکنش اردوغان به بازداشت شهردار استانبول و اعتراضات مخالفان

آمریکا به‌دنبال تملک نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین

روایتی از سفر هیئت بلندپایه صهیونیست به آمریکا درباره ایران

ویدئوی یکی از نیروهای جولانی از کشتار علویان سوریه (زیرنویس فارسی)

مشاهده برزخی پوشش نامناسب یک خانم در هنگام ورود به حرم امام رضا(ع)

چهره ها/ سلفی‌ دوست‌داشتنی در اتاق گریم «تاسیان»

اظهارات پزشکیان پس از پیروزی تیم فوتبال ایران بر امارات

هشدار نخست وزیر قطر درباره پیامد حمله به تاسیسات ایران بر کشورهای خلیج فارس

تبریک متفاوت «بهاره کیان‌افشار» با یک آهنگ عاشقانه

گزارش CNN از مخوف‌ترین زندان جهان (زیرنویس فارسی)

تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن اسرائیل به آتش‌بس

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

خاطره جالب ایمان قیاسی از خادمی در حرم امام رضا(ع)

چهره ها/ قاب نوروزی فاطمه گودرزی با استایلی خاص جلب توجه کرد

آغاز عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح

حمله دوباره جنگنده‌های صهیونیستی به لبنان

به امید سالی پربار و پربرکت برای سینمای ایران

دل آدم عاشق که دلیل و منطق نمى‌شناسه!

مشاهده زائران جن و انس و ملائک حریم امام رضا(ع) در برزخ

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی

جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حمله به خان‌یونس با 13 شهید

سفید برفی همچنان درگیر طرفداری از اسرائیل است!

روایتی تکان دهنده از موجوداتی که افکار منفی به ذهن انسان تلقین می کنند!

رهبر انقلاب فردا ساعت 10 صبح سخنرانی می‌کنند

بغض منوچهر شاهسواری برای سانسور بیست قسمت از سریال «در پناه تو»

دیدن ملائکی که از ورود موجودات تاریک به حرم امام هشتم جلوگیری می کردند

عکس‌های سفره هفت‌سین امروز حسابی وایرال شد

آژیر وحشت در قدس اشغالی به صدا در آمد

توقف پخش زنده شبکه 14 اسرائیل همزمان با حمله موشکی یمن

شرمساری بی نهایت در ملاقات با امام هشتم بخاطر گناه شرب خمر

افشاگری بهروز سریال پایتخت: نقش من رو با پول فروختن به یک نفر دیگه!

کاخ سفید بار دیگر حماس را تهدید کرد

سران اتحادیه اروپا خواستار اجرای فوری و کامل توافق آتش‌بس در غزه شدند

فیلم فلسطینی برنده اسکار در تقابل با اسرائیلی‌ها

قمار بزرگ اسرائیل

بمباران استان الحدیده یمن توسط جنگنده‌های آمریکایی

تظاهرات گسترده در ترکیه با بازداشت رقیب سیاسی اردوغان

پشیمانی از نخواندن نماز و انجام واجبات در عالم برزخ

قسمت نوزدهم «زندگی پس از زندگی»؛ شرمندگی بزرگ از یک گناه در برزخ

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

این هشت رفتار بدون شک ازدواج شما را به طلاق خواهد کشاند

قیمت طلا در بازارهای جهانی جهش کرد

فنلاند برای هشتمین سال پیاپی شادترین کشور جهان معرفی شد

پشت صحنه دیدنی استدیوی ساخت سریال «موسی کلیم الله»

چهره ها/ زوج عاشق سینمای ایران در کنار هفت‌سین

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

تشکر آمریکا از تلاش قطر برای آزادی گلزمن از افغانستان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی