اخبار محرمانه

آخرين مطالب

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند بین الملل

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / موج جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که برای دومین روز پیاپی ادامه دارد تاکنون صدها شهید، زخمی و مفقود برجای گذاشته است.
به گزارش الجزیره، در دومین روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مناطق مختلف این باریکه توسط جنگنده‌های این رژیم بمباران شدند.
حملات مذکور تاکنون باعث شهادت بیش از 460 فلسطینی و زخمی شدن صدها تن دیگر شده است. تعداد زیادی از آوارگان فلسطینی نیز هنوز زیر آوار خانه‌های ویران شده قرار دارند.
در یکی از این حملات که ساعتی قبل علیه مناطق مسکونی در محله الصبره واقع در شهر غزه انجام شد دست کم 25 فلسطینی به شهادت رسیدند.
از سوی دیگر یک منبع صهیونیستی گزارش داد که اختلافات زیادی در داخل ارتش این رژیم در خصوص میزان نتیجه بخش بودن حملات ناگهانی علیه غزه وجود دارد.
این در حالی است که تل آویو شاهد برگزاری 50 هزار صهیونیست با هدف از سرگیری مذاکرات برای بازگرداندن اسرای صهیونیست بود.
حملات صهیونیست‌ها نیروهای سازمان ملل در غزه را هدف قرار داد
در حالی که موج جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه برای دومین روز پیاپی همچنان ادامه دارد، گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از زخمی شدن تعدادی از نیروهای سازمان ملل در دیرالبلح است.
بر اساس این گزارش، نیروهای سازمان ملل در جریان بمباران ساختمان‌های نزدیک به دفتر امور بشردوستانه در دیرالبلح زخمی شدند.
بازار



شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات امروز رژیم صهیونیستی به غزه
منابع پزشکی اعلام کردند که شمار شهدای حملات امروز ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه تا این لحظه به 15 نفر افزایش یافته است.
همزمان منابع فلسطینی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خیابان المنطار در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه خبر دادند.
اردوگاه النصیرات در مرکز غزه نیز از سوی صهیونیست‌ها هدف قرار بمباران قرار گرفت که بر اثر آن شماری شهد و زخمی شدند.
منابع فلسطینی به زخمی شدن دو فلسطینی در جریان حملات توپخانه ای به محل الشابور در رفح در جنوب غزه نیز اشاره کردند.
از سوی دیگر منابع بیمارستانی در غزه اعلام کردند که کسانی که مجروحیت شدید دارند سرنوشتشان با توجه به نبود امکانات درمانی، شهادت است.
این منابع از تهدید جان 25 هزار بیمار در غزه به علت نبود غذا و آب خبر دادند.

اخبار محرمانه

وزیر خارجه یمن: عملیات ما تا زمان لغو محاصره غزه ادامه خواهد داشت
جمال عامر وزیر خارجه دولت انصارالله یمن تاکید کرد که هیچ صحبتی در خصوص کاهش عملیات نظامی نیروهای مسلح این کشور قبل از پایان یافتن محاصره غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه وجود ندارد.
وی افزود: ایران در تصمیم گیری های ما دخالت نمی‌کند و گاهی فقط نقش میانجی گر ایفا می‌کند.
عامر اضافه کرد: ما هیچ پیامی از سوی ایران دریافت نکرده‌ایم. البته پیام‌هایی از سوی دیگر قدرت‌ها برای کاهش تنش‌ها وجود دارد اما باید بگوییم که یمن در حال حاضر در شرایط جنگی با آمریکا قرار دارد و این بدان معنی است که ما حق دفاع از خود با تمام امکانات موجود را داریم.
آمریکا در شورای امنیت: «اسرائیل» تنها مواضع حماس را هدف قرار می‌دهد!
در حالی که شرکت کنندگان در نشست شورای امنیت دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند آمریکا از این حملات حمایت کرد.
دوروتی شیا جانشین نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشست روز گذشته شورای امنیت درباره غزه مدعی شد که مسئولیت از سرگیری تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها بر عهده جنبش حماس است!
وی همچنین ادعا کرد که ارتش رژیم صهیونیستی تنها مواضع حماس را در نوار غزه هدف قرار می‌دهد. این در حالی است که بنا به گزارش وزارت بهداشت غزه، اکثر قربانیان این حملات را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
در نشست مذکور کشورهای مختلف از جمله الجزایر، انگلیس، روسیه، چین و پاکستان آغاز مجدد حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343511/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متفکر آمریکایی: آیا ترامپ، ایالات متحده را به عقب می‌برد؟

ثروتمندان عالم برزخ دارای چه علمی هستند؟

چهره ها/ ترلان پروانه با این پیام سوژه خنده ملت شد!

بازدید سرزده رییس جمهور از یک پایگاه‌ اورژانس جاده‌ای

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

بازنشر ویدئوی تبریک نوروزی زنده یاد «داریوش مهرجویی»

محمد قوچانی: تحلقه‌ی عقلا در حال شکل‌گیری است

بهادری جهرمی: دولت شهید رئیسی در مذاکرات، طلبکار بود نه بدهکار

تعهد وزیر امور خارجه به مردم ایران برای انجام وظایف

مسعود پزشکیان در 1403: و ناگهان ریاست‌جمهوری

حیرت مدیر رادیو اسرائیل از قدرت مقاومت فلسطینی

چهره ها/ سیدعلی صالحی و مادرش در سال نو

مصرف بی‌سابقه بنزین در روزهای پایانی 1403

تظاهرات حامیان فلسطین مقابل برج ترامپ در نیویورک

اختلال در نشست پارلمان انگلیس؛ معترضان خواستار انحلال مجلس اعیان شدند

پیام قالیباف به‌مناسبت فرارسیدن سال نو و نام‌گذاری سال 1404 توسط رهبر انقلاب

اوکراین و روسیه 175 اسیر جنگی را با یکدیگر مبادله کردند

آیا حماس با نشان دادن انعطاف پذیری بیشتر می‌توانست مانع حمله مجدد اسرائیل به غزه شود؟

همسر جاستین بیبر از سلنا گومز شکایت می‌کند؟

زمان اکران فیلم جدید اصغر فرهادی مشخص شد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در نخستین روز سال 1404

بسته شدن پرونده مسکن مهر در نیمه نخست 1405

سخنگوی القسام: یمن نشان داد که غزه تنها نیست

ترامپ دکمه قرمز روی میزش را به خبرنگاران نشان داد

پشیمانی از سقط جنین در تجربه مرگ موقت در برزخ

چهره ها/ نفس بازغی و مادرش در کنار هفت سین

علی مطهری: سقوط اسد به ضرر ما تمام نشد

آمریکا افراد و شرکت‌های جدید مرتبط با ایران را تحریم کرد

دیدار دستیار رئیس‌جمهور از سالمندان هنگام سال تحویل

محمدرضا شریفی‌نیا: مشغول ساخت فیلم «جلال‌ آل‌احمد» هستیم

ویدئویی که شهاب حسینی به عنوان عیدی به مردم ایران داد

جزئیات ادعایی نیویورک‌ تایمز درباره شهروند فرانسوی آزاد شده از ایران

نظر عراقچی درباره وضعیت کشور در سال آینده

جزئیات نامه ترامپ از زبان وزیر امور خارجه

وزیر جهاد کشاورزی: سال 1404 در سایه وفاق فرصت‌های نو برای پیشرفت کشاورزی ایران فراهم می‌کنیم

ترامپ و پوتین احتمالا در عربستان دیدار خواهند کرد

استراتژیست سابق کاخ سفید: ترامپ به دنبال دورزدن محدودیت دو دوره‌ای ریاست‌جمهوری آمریکاست

چهره ها/ گل آرایی زیبای سفره هفت سین آقای گلزار

شولتز: بازداشت «امام اوغلو» برای روابط اروپا و ترکیه ناامیدکننده است

فرانسه و آلمان بازداشت شهردار استانبول را محکوم کردند

بازداشت دانشجوی هندی در آمریکا به خاطر حمایت از فلسطین

پیش زمینه‌های تحقق شعار سال از نظر رئیس کمیسیون امنیت‌ ملی

بازار سیاه پول نو عیدی؛ وقتی 10 میلیون تومان 11 میلیون تومان فروخته می‌شود!

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا: ترامپ و پوتین احتمالا در عربستان دیدار خواهند کرد

رایزنی‌های مصر و قطر برای از سرگیری آتش بس در غزه

چهره ها/ هفت سین فانتزی امیرحسین آرمان

وزیر صمت: جهش صنعت با سرمایه‌گذاری محقق می‌شود

اعلام خشم عمومی وزیر پیشین اسرائیل علیه کابینه نتانیاهو

چهره ها/ تبریک خاص شروین حاجی‌پور به مناسبت نوروز

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی