اخبار محرمانه

آخرين مطالب

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم بین الملل

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / رئیس‌جمهور فنلاند الکساندر استوب ضمن هشدار به رئیس‌جمهور روسیه درباره «بازی دادن» همتای آمریکایی خود درباره جنگ اوکراین مدعی شد که « پوتین خواهان صلح نیست.»
«هدف اولیه پوتین از بین بردن استقلال و تمامیت ارضی اوکراین بود و او هدف خودش را تغییر نداده است.» این را استوب در مصاحبه روز یکشنبه اعلام کرد. رئیس‌جمهور فنلاند در مصاحبه با شبکه جهانی بی‌بی‌سی گفت:«از نظر ما (در فنلاند) هنوز زود است که درباره اعزام نیرو به میدان (اوکراین) حرف بزنیم چرا که آتش‌بس وجود ندارد و ما فرایند صلح نداریم. همچنین باید این را به خاطر داشته باشید که فنلاند 1340 کیلومتر مرز با روسیه دارد در نتیجه ما از جناح شمالی (ناتو) مراقبت می‌کنیم اما روش‌های بسیاری برای کمک کردن ما وجود دارد.»
او با اشاره به میزبانی انگلیس از نشست حامیان اوکراین طی هفته‌های اخیر پس از تحقیر ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید گفت: ««من واقعا خوشحالم که شاهد رهبری قدرتمند بریتانیا (در موضوع اوکراین) هستم.» 
استوب ادامه داد: «دو مرحله اینجا وجود دارد، اول، برنامه‌ریزی نظامی که هم اکنون جریان دارد و این مذاکرات روز پنجشنبه در لندن ادامه خواهد یافت و پس از آن، هر وقت که ما یک طرح مشخص داشته باشیم ما (در فنلاند) شروع به اجرای تعهد خواهیم کرد...اعزام نیروی نظامی (به اوکراین) فقط یک راه است.
شما می‌توانید درباره همکاری اطلاعاتی و دیگر همکاری‌ها هم حرف بزنید اما الان زود است که خود را به چیزی متعهد بکنید.»
رئیس‌جمهور فنلاند در پاسخ به سوال بی‌بی‌سی درباره احتمال توافق روسیه و ولادیمیر پوتین با طرح دونالد ترامپ برای صلح در اوکراین، به شدت علیه مسکو موضع گرفت.
او گفت: «من فکر نمی‌کنم پوتین خواهان آتش‌بس باشد. پوتین خواهان صلح نیست. هدف ابتدایی او عملا از بین بردن استقلال و تمامیت ارضی اوکراین بود، به دنبال این بود که اوکراین دیگر عملا موجودیت نداشته باشد. او هدف خودش را تغییر نداده است.»
استوب افزود: «ما باید فشار را بر پوتین به حداکثر برسانیم که معنای آن، افزایش تحریم‌ها، استفاده از دارایی‌های بلوکه شده (روسیه) و در واقع به این معناست که اوکراین را تا بن دندان مسلح کنیم.»این اظهارنظر در شرایطی مطرح شده که او هفتم اسفند در یک مصاحبه گفته بود که آمریکا هیچ راهبرد روشنی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین ندارد و «ما در اروپا باید ابتکار عمل را به دست بگیریم.»
رئیس‌جمهور فنلاند که کشورش، عضو ناتو است، در آن مصاحبه گفته بود «این مسئله زمانی حل می‌شود که توافق صلح، توافق صلح (ولادیمیر) پوتین نباشد که در آن پوتین به اوکراین دیکته کند.»مجری بی‌بی‌سی با اشاره به تاکیدات مکرر ترامپ بر فرصت توقف جنگ اوکراین با توجه به «مذاکرات خوب» او و دولتش با روسیه پرسید: «آیا پوتین دارد دونالد ترامپ را بازی می‌دهد؟»
رئیس‌جمهور فنلاند جواب داد: ««ظرفیت رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ درباره مذاکره برای توافق را دست‌کم نگیرید. من مطمئنم که روزهای آینده اتفاقات زیادی رخ خواهد داد و من مطئنم که ما در مسیر درست به پیش خواهیم رفت. من فکر نمی‌کنم که پوتین باید با ترامپ بازی در بیاورد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342478/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه!

توانایی یک روح برای حضور در چند مکان به صورت هم زمان

نیما کرمی: هیچ مشکلی با مجری بازیگرها ندارم!

رضا عطاران و فاطمه هاشمی در ساعت خوش، سال 1373

سفر به تهران قدیم؛ خانه سنتی «رضاخان» در محله حسن آباد؛ ساخت دهه 1290

معاون وزارت صمت: اسامی خریداران مواد اولیه پتروشیمی از بورس کالا را منتشر می‌کنم

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده

انتقاد روحانی معروف از بی‌حیایی در جوکر زنان

تجربه ای پر تکرار،بالای سر آمبولانس میرفتم و بدون هیچ مانعی داخل آمبولانس را میدیدم

علیه امنیت به بهانه حجاب

سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو تعیین شد

روایت علیرضا خمسه از رد پیشنهادش توسط محسن تنابنده

با این روش تا زدن کمدت همیشه مرتب می مونه!

بی‌فکری‌هایی که چشم انداز فردای ایران را تاریک کرد

جواد عزتی بازیگرِ دو چهره!

جزئیات تعطیلی سینماها در شب‌های قدر اعلام شد

سال وفاق!

کاهش ده درصدی واحدهای صنفی مشاور املاک در سال جاری

فرستاده ترامپ: حمله به حوثی‌ها پیام روشنی درباره موضع ما در برابر تروریسم بود

سینا مهراد: نماز خواندنم را مسخره کردند

دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید

محسن رضایی: مهدی باکری هم مرد خدا بود

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

تلاش ناکام تروریست‌های وابسته به الجولانی برای نفوذ به لبنان

جنگ سه دایره، راهبرد جدید اسرائیل

«ببعی قهرمان» و شوق پرواز

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل علیه زنان و کودکان یمنی

تعامل محتاطانه اسرائیل با تهدیدات یمن

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

شوخی جالب با بازیگر بانمکِ جان سخت

یه فکری به حال موهات بکن!

بازار شب عید؛ شلوغ و بی‌خریدار

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

انتصاب دوباره نماینده ویژه آمریکا در امور اوکراین

تل‌آویو برای حمله احتمالی انصارالله آماده می‌شود؟

بعد از شرکت در مهمونی از ما بهترون

روز جهانی زیراکس گرامی باد

انتخاب دشوار مدیر هنری کن برای دوره 2025

چگونه از شر موهای زبر و شکننده خلاص شویم؟

پیش‌بینی مصرف روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در نوروز

سود قابل توجه بازار سیاه مواد اولیه در روز روشن

رد پای اردوغان بر شن‌های روان بحران سیاسی سودان

کُردهای سوریه: اعلامیه قانون اساسی ناامیدکننده بود

خاطره بازی با فصل اول انیمیشن «عصر یخبندان»

اعلام صدور جدیدترین پروانه‌های غیر سینمایی

بازگشت ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نداجا از مأموریت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی