اخبار محرمانه

آخرين مطالب

روایت محسن رضایی از شهید مهدی باکری سیاسی

روایت محسن رضایی از شهید مهدی باکری
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / فرمانده کل سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس روایتی از شهید مهدی باکری را بیان کرد.
محسن رضایی فرمانده کل سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در عملیات خیبر آقا مهدی در هنگام عقب‌نشینی برخی از یگان‌ها از کنار دجله به من گفتند: «برادر محسن کسی که برای خدا می‌جنگند که عقب‌نشینی ندارد».
در عملیات بدر در همان منطقه محاصره شده بود. به او پیام دادم که عقب بیا. بین گفته من و اعتقادش گرفتار شده بود؛ اما تصمیم گرفت ساعت‌ها مقاومت کند و مانع عبور دشمن از دجله شود. بالاخره درحالیکه تک و تنها می‌جنگید بدن زخمی او را سوار قایق کردند که به عقب بیاورند؛ اما قایق نیز با مهدی همراهی کرد و او تن پر صلابت خود را به تیربار و آر پی جی دشمن سپرد.
آقا مهدی قهرمان ملی شد در حالی که وقتی به جبهه آمد برخی او را اذیت کردند و می‌گفتند در خط امام و رهبری نیست و به من فشار می‌آورند که باکری نباید فرمانده شود. اما این خداست که انسان‌ها را به عزت و بزرگی می‌رساند. مهدی هم مرد خدا بود.
گفتنی است؛ سرلشکر شهید مهدی باکری سال 1333 در شهرستان میاندوآب متولد شد. 
بازار
وی پس از اتمام تحصیلات متوسطه در ارومیه، در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز مشغول تحصیل شد و در دوران تحصیل، از افراد مبارز دانشگاه بود.
باکری در دوره سربازی، به تبعیت از فرمان حضرت امام خمینی (ره)، از پادگان گریخت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به سپاه پاسداران ارومیه پیوست. پس‌ازآن، بنا به‌ضرورت، دادستان دادگاه انقلاب ارومیه شد.
او هم‌زمان با فعالیت در سپاه، به مدت 9 ماه به‌عنوان شهردار ارومیه خدمات ارزنده‌ای انجام داد و مدتی نیز در سمت مسئول جهاد سازندگی استان آذربایجان غربی به مردم خدمت کرد.
شهید باکری مدتی که مسئولیت فرماندهی عملیات سپاه ارومیه را بر عهده داشت، برای برقراری امنیت و پاک‌سازی منطقه تلاش فراوانی کرد.
با شروع جنگ تحمیلی، او راهی جبهه‌ها شد و در عملیات فتح المبین، با عنوان معاون تیپ نجف اشرف نقش‌آفرینی کرد. کمتر از یک ماه بعد نیز در عملیات بیت‌المقدس با همان عنوان شرکت کرد.
وی در عملیات رمضان، در سمت فرماندهی تیپ عاشورا مجروح شد و در عملیات مسلم بن عقیل بار دیگر به‌عنوان فرمانده لشکر 31 عاشورا شرکت کرد. در عملیات والفجر مقدماتی و عملیات‌های والفجر 1، 2، 3 و 4 نیز فرماندهی لشکر 31 عاشورا را بر عهده داشت.
نقش سردار مهدی باکری و لشکر عاشورا در تصرف جزایر مجنون در عملیات خیبر و دفع پاتک‌های توان‌فرسای عراق زبانزد است.
وی در عملیات بدر در تاریخ 1363/12/25 درحالی‌که رزمندگان را در شرق دجله هدایت می‌کرد و می‌کوشید مواضع تصرف‌شده را در مقابل پاتک‌های دشمن تثبیت کند، در نبردی دلیرانه به شهادت رسید.
هنگامی‌که پیکر او را از طریق آب‌های هورالعظیم انتقال می‌دادند، قایق حامل پیکر وی هدف گلوله آرپی‌جی دشمن قرار گرفت و به قعر رودخانه دجله رفت.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342448/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

تلاش ناکام تروریست‌های وابسته به الجولانی برای نفوذ به لبنان

جنگ سه دایره، راهبرد جدید اسرائیل

«ببعی قهرمان» و شوق پرواز

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل علیه زنان و کودکان یمنی

تعامل محتاطانه اسرائیل با تهدیدات یمن

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

شوخی جالب با بازیگر بانمکِ جان سخت

یه فکری به حال موهات بکن!

بازار شب عید؛ شلوغ و بی‌خریدار

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

انتصاب دوباره نماینده ویژه آمریکا در امور اوکراین

تل‌آویو برای حمله احتمالی انصارالله آماده می‌شود؟

بعد از شرکت در مهمونی از ما بهترون

روز جهانی زیراکس گرامی باد

انتخاب دشوار مدیر هنری کن برای دوره 2025

چگونه از شر موهای زبر و شکننده خلاص شویم؟

پیش‌بینی مصرف روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در نوروز

سود قابل توجه بازار سیاه مواد اولیه در روز روشن

رد پای اردوغان بر شن‌های روان بحران سیاسی سودان

کُردهای سوریه: اعلامیه قانون اساسی ناامیدکننده بود

خاطره بازی با فصل اول انیمیشن «عصر یخبندان»

اعلام صدور جدیدترین پروانه‌های غیر سینمایی

بازگشت ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نداجا از مأموریت

سخنگوی دولت: از نظر دولت، ظریف همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است

حمایت قاطع اعضای کمیسیون انرژی مجلس از وزیر نفت

تشدید اقدامات نظارتی بر کالاهای اساسی در ایام پایانی سال و ماه رمضان

رئیس پیشین ستاد ارتش اسرائیل: حماس ما را فریب داد و غافلگیر کرد

دیدگاه سخنگوی کرملین درباره تغییر رویکرد اروپا با «باد» سیاست‌های آمریکا

روسیه: تحریم‌ها علیه وزیر خارجه آمریکا را لغو نکرده‌ایم

کانادا: زمان آن رسیده روسیه با حسن‌نیت سر میز مذاکره بیاید

چهره جدید بهنوش بختیاری در سریال منوچهر هادی

آن هاتاوی، پنه‌لوپه «اودیسه» نولان است

شبکه افق تا لحظه تحویل سال ویژه‌برنامه دارد

انیمیشن‌هایی که درس‌های مفیدی از زندگی می‌دهند

پخش فصل جدید کارتون «بابابام» از نوروز 1404

سحر ولدبیگی و نیما فلاح در دل طبیعت

برای عید شالت رو این مدلی ببند

بدون حضور در نمایندگی، خودروی خود را تحویل بگیرید! ( خرید خودروهای وارداتی با تحویل درب منزل)

جوجه را آخر سال می‌شمارند/ کاربران بلو می‌توانند خلاصه‌ای از عملکرد مالی سال 1403 خود را ببینید

ژنرال اسرائیلی: آسیبی به زیرساخت‌های یمن وارد نشد

خاطره سینا مهراد از همبازی شدن با شادمهر عقیلی

جوکار: تعداد نمایندگان مجلس به 330 نفر افزایش می‌یابد

روایت وزیر خارجه عمان پس از دیدار با عراقچی در شبکه ایکس

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی