اخبار محرمانه

آخرين مطالب

برگزاری نشستی دیگر از سوی انگلیس برای جنگ اوکراین، بازهم بدون حضور آمریکا بین الملل

برگزاری نشستی دیگر از سوی انگلیس برای جنگ اوکراین، بازهم بدون حضور آمریکا
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - پس از یک هفته دیپلماسی عجولانه با هدف حمایت روسیه از یک آتش‌بس 30 روزه، نخست وزیر بریتانیا، «کر استارمر»، دومین نشست رهبران جهانی را روز شنبه تشکیل می‌دهد تا درباره تحولات مربوط به جنگ در اوکراین بحث و گفت‌وگو کند.
برخلاف اولین نشست در دوم مارس، نشستی که استارمر آن را «ائتلاف خواهان‌ها» نامیده است، این نشست به صورت مجازی برگزار خواهد شد. 
آسوشیتدپرس در گزارش خود آورده است: انتظار می‌رود که این تماس به بررسی چگونگی کمک‌های نظامی و مالی کشورها به اوکراین و همچنین سنجش حمایت از هرگونه مأموریت صلح‌بانی احتمالی آینده بپردازد. 
استارمر در اظهاراتی که دفترش پیش از این نشست منتشر کرد، قرار است به رهبران بگوید: «اگر روسیه بالاخره پای میز مذاکره بیاید، پس ما باید آماده نظارت بر آتش‌بس باشیم تا اطمینان حاصل کنیم که یک صلح جدی و پایدار است، اگر آنها این کار را نکنند، ما باید تمام فشارها را برای افزایش فشار اقتصادی بر روسیه برای تضمین پایان این جنگ اعمال کنیم.» 
انتظار می‌رود حدود 25 کشور از جمله شرکای اروپایی و اوکراین در این تماس شرکت کنند. رهبران استرالیا، کانادا، نیوزیلند و اوکراین و همچنین مقامات ناتو و اتحادیه اروپا نیز قرار است در این جلسه شرکت کنند. مانند دفعه قبل، هیچ نماینده‌ای از آمریکا وجود نخواهد داشت که از زمان بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید، رویکرد خود را در مورد جنگ تغییر داده است. 
نشست روز شنبه در پی پیشنهاد ایالات متحده برای آتش بس 30 روزه در اوکراین برگزار می‌شود که زلنسکی از آن حمایت کرده است. «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که اصولاً از آتش‌بس حمایت می‌کند، اما مجموعه‌ای از جزئیات را بیان کرده است که قبل از موافقت با آتش‌بس باید روشن شوند.
به نظر می‌رسد استارمر چندان خوشبین نیست و قرار است به رهبران بگوید که اکنون به تعهدات ملموس نیاز است، زیرا پوتین با طرح صلح ترامپ «بازی‌های بی‌معنی» انجام می‌دهد: «پوتین در تلاش است تا آتش‌بس به تعویق بیفتد و می‌گوید قبل از برقراری آتش‌بس باید یک مطالعه پر زحمت انجام شود. اما جهان نیاز به دیدن عمل دارد، نه مطالعه، یا کلمات پوچ و شرایط بیهوده. بی‌توجهی کامل کرملین به پیشنهاد آتش‌بس ترامپ، تنها نشان می‌دهد که پوتین در مورد صلح جدی نیست.» 
استارمر به همراه «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه، رهبری «ائتلاف خواهان‌ها» را تا حدی برای متقاعد کردن ترامپ برای حفظ حمایت از کی‌یف به عهده گرفته است. یکی از نتایج، پذیرش فزاینده از سوی کشورهای اروپایی به‌ویژه این بوده است که آنها باید سرمایه‌گذاری بیشتری برای امنیت خود از جمله افزایش هزینه‌های دفاعی انجام دهند. ماکرون گفت که روز جمعه با زلنسکی و استارمر در مورد پیشرفت مذاکرات آمریکا و اوکراین در اوایل این هفته در جده عربستان سعودی صحبت کرده است که منجر به از سرگیری کمک‌های نظامی و تبادل اطلاعات توسط ترامپ با کی‌یف شد. 
او گفت که نشست روز شنبه «به کار بر روی تقویت حمایت از اوکراین و رسیدن به صلحی محکم و پایدار» ادامه خواهد داد.
اوکراین که سه سال پس از جنگ با روسیه تحت فشار شدید نظامی بر بخش‌هایی از خط مقدم است، قبلاً پیشنهاد آتش‌بس را تأیید کرده است. ارتش روسیه شتاب بیشتری در میدان جنگ به دست آورده است و تحلیلگران می‌گویند پوتین احتمالاً تمایلی به عجله برای آتش بس ندارد. استارمر گفت: «پیام من به کرملین نمی‌تواند واضح‌تر از این باشد: یک‌بار برای همیشه حملات به اوکراین را متوقف کنید و اکنون با آتش‌بس موافقت کنید.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342038/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معترضان ایلان ماسک تسلاهایش را به آتش کشیدند

اوکراین در آستانه از دست دادن کارت بازی کورسک

این دیالوگ خیلی حق بود

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

یرئیس جمهور مجارستان:‌ اروپا می‌خواهد اوکراین را استعمار کند

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی؛ 9 غیرنظامی فلسطینی شهید شدند

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

حماس بیانیه داد؛ تنها پس از آغاز مرحله دوم مذاکرات توافق غزه، زندانیان را آزاد می‌کنیم

زلنسکی: سربازان اوکراینی در «کورسک» محاصره نشده‌اند

حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ دو نفر شهید شدند

وقتی مهران غفوریان از دست پخت خودش تعریف می‌کند

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

چرا گرفتن تصمیمات جدید دشوار است؟

مخالفت جدی بخش خصوصی با طرح تولید تلفن همراه در خارج از کشور

اقتصاد انگلیس بر خلاف پیش‌بینی‌ها کوچک شد

با دستور وزیر راه و شهرسازی 24.5 کیلومتر از مسیر ایواوغلی تا گیت منطقه آزاد ماکو احداث می‌شود

پس‌لرزه‌های حادثه تروریستی قطار در پاکستان؛ اسلام‌آباد انگشت اتهامش را به سمت هند گرفت

کارهای عجیب در کارتون «باب اسفنجی»!

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

خاطره جالب عبدالله روا از سفر اشتباهی‌اش به بجنورد!

روش تبدیل شدن مادر حساس به یک مادر قوی

سرمقاله ابتکار/ چه گذشت و چه خواهد شد؟

انگلیس: نگذاریم پوتین با توافق ترامپ بازی دربیاورد

آلمان بازهم پشت اوکراین ایستاد

ماجرای بامزه تصادف مهران غفوریان

هوتن شکیبا دوباره رقصید/ شیرین قطعا بدبخت میشه!

ویدئویی دیدنی از چهره های ایرانی به جای بازیگران اصلی «بازی تاج و تخت»

مشاور رئیس‌جمهور: نمایندگان در عزل و نصب‌ها دخالت نکنند

قبل از ازدواج فامیلی این آزمایش را جدی بگیرید

معمای بازار برنج؛ قیمت‌هایی که کوتاه نمی‌آیند

آمریکا، کره‌جنوبی را هم در رده کشورهای «حساس» قرار داد

هشدار آذری جهرمی درباره کسانی که پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند

5 توصیه برای داشتن یک زندگی غنی‌تر

سرمقاله وطن امروز/ مهمل‌نمایی دولت سیزدهم، مقابله با نگاه سوم پیشرفت

آیا اوکراین می‌تواند بدون حمایت آمریکا به جنگ ادامه دهد؟

مقام صنفی: ایرلاین‌ها بلیت‌های خارجی را بیش از سه برابر گران‌تر می‌فروشند

انتقاد تند چین به بیانیه «گروه 7»

خاطره بامزه داریوش سلیمی از سریال «خانه در آتش»

سخنگوی دولت: از مطالبات ملت دست برنمی‌داریم

واکنش مقام دولت به اهانت‌ها به رئیس جمهور با هشتگ خوارج

آخرین وضعیت تأمین و قیمت‌گذاری شیرینی‌ شب عید و ماه رمضان

حماس: به آتش‌بس دائمی پایبندیم؛ توپ در زمین اسرائیل است

دلیل عجیب نیما کرمی از کمک نکردن به همسرش در کارهای خانه

پخش فصل جدید کارتون‌های «جوانمردان» و «پهلوانان»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی