اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان اقتصادی

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند/ مروری بر ویژگی‌های سرویس دُنگ در اپلیکیشن بلوبانک سامان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ad / مدیریت کردن حساب و کتاب‌های جمع‌های دوستانه کار آسانی نیست؛ اکثر اوقات در سفرهای دوستانه، خریدهای خانوادگی‌ یا دورهمی‌های جمعی، یک نفر باید مسئول نوشتن حساب‌وکتاب‌ها و جمع و تفریق شود تا دنگ هر نفر را مشخص کند؛ کاری که پیچیده و زمان‌بر است و البته مسئولیت زیادی دارد که خطایی در انجام حساب‌ها کتاب‌ها انجام نشود. محصول «دُنگ» در اپلیکیشن بلو برای حل کردن همین مشکل راه‌اندازی شده است. سرویسی جذاب که به کاربران بلو اجازه می‌دهد به‌راحتی هزینه‌های مشترک خود را مدیریت کرده و سهم هر فرد را به دقت محاسبه کنند. در حالی که مدیریت مالی معمولاً با استرس و پیچیدگی همراه است، دُنگ با رویکردی ساده و کاربرپسند، مدیریت هزینه‌ها را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کرده است. با نزدیک شدن به عید نوروز و شروع مسافرت‌ و تفریح، وقت آن رسیده تا یک بار برای همیشه بدون دغدغه حساب‌وکتاب‌ها از سفر خود لذت ببرید.
چطور از این سرویس استفاده کنیم؟
استفاده از سرویس دنگ بسیار راحت است؛ کافی است بعد از ورود به صفحه فروشگاه در اپلیکیشن بلو، به سرویس دنگ وارد شوید. بعد از این همه‌چیز ساده و سریع انجام می‌شود. می‌توانید گروه جدیدی ایجاد کنید، برای آن نامی تعیین کرده و همه افرادی که قرار است در دُنگ شریک شوند را به گروه اضافه کنید. البته برای استفاده از خدمات سرویس دنگ، حتما همه افرادی که قصد دارند عضو گروه شوند، باید حساب بلوبانک سامان داشته باشند. برای افزودن دوستانتان به گروه دُنگ می‌توانید از میان مخاطبان خود، افراد را انتخاب کنید و یا از طریق ارسال لینک دعوت، افراد را به گروه اضافه کنید.

اخبار محرمانه


برای اضافه کردن دوستان خود از طریق گزینه‌ی «انتخاب از مخاطبین»، باید دسترسی به مخاطبان‌تان را فعال کنید؛ همچنین دوستانتان دسترسی به مخاطبان‌شان را فعال کرده باشند. برای اضافه کردن دوستان خود، از طریق ارسال «لینک دعوت»، شخص دعوت شده با ورود به لینک، به گروه اضافه می‌شود. البته دوستانتان از طریق کپی کردن لینک، در آیکون لینک (گوشه بالا سمت چپ) در سرویس دُنگ نیز می‌توانند به گروه وارد شوند.
با عضویت در گروه، اگر هر یک از اعضای گروه، هر هزینه‌ای که با بلوکارت یا حساب بلوی خود انجام داده باشند، به راحتی و بدون هیچ دردسری می‌توانند آن تراکنش را به صفحه دُنگ اضافه کنند. همچنین هر کدام از اعضای گروه می‌توانند به صورت دستی هزینه‌های خود را وارد کنند و افرادی که باید در آن هزینه، دُنگ پرداخت کنند را انتخاب کنند. 
ویژگی‌های سرویس دنگ
یکی دیگر از ویژگی‌های دُنگ، قابلیت پرداخت سریع و آسان دُنگ‌هاست. با ایجاد یک گروه دُنگ، اعضای گروه می‌توانند هزینه‌های خود را اضافه کنند و افرادی که باید دُنگ دهند را انتخاب کنند تا این سرویس حساب‌وکتاب‌ها را محاسبه و سهم هر فرد را تعیین کند. در واقع با وارد کردن هزینه‌ها، در صفحه گروه، به طور کامل مبلغ بدهی هر شخص به دیگر، تعیین شده و اعضای گروه با فشردن یک دکمه، می‌توانند هزینه تعیین شده را به حساب شخص طلبکار پرداخت کنند. در این محصول مبالغ پرداخت شده و بدهی‌های باقی‌مانده به صورت دقیق و مشخص، نشان داده می‌شوند. 
همچنین اگر یکی از افراد گروه، پرداخت دُنگ خود را فراموش کرد، نگران فرستادن پیام‌های سخت و پیچیده نباشید، با فشردن گزینه یادآوری، می‌توانید به شخص یا افرادی که هنوز دُنگ خود را پرداخت نکرده‌اند، بدهی‌شان را یادآوری کنید. 
اگر می‌خواهید با گروه‌های مختلفی از دوستان خود حساب دُنگی داشته باشید هم جای نگرانی نیست؛ تا 15 گروه دُنگ می‌توانید ایجاد کنید و برای آن‌ها هر اسمی که دوست دارید بگذارید. 
همان‌طور که متوجه شدید، استفاده از سرویس دُنگ بلو، سریع و راحت است. استفاده از این سرویس به شما کمک می‌کند که درگیر پیچیدگی‌های مدیریت هزینه‌های جمعی نباشید و همه‌ حساب‌وکتاب‌ها به صورت دقیق و هوشمندانه و خودکار انجام شود. 
در حقیقت سرویس دُنگ بلو نه‌تنها یک ابزار مالی، بلکه یک شریک قابل اعتماد در مدیریت هزینه‌ها و پرداخت‌های مشترک به حساب می‌آید. با این سرویس، دیگر نگرانی از بابت حساب‌وکتاب‌های پیچیده ندارید و می‌توانید با خیالی آسوده از لحظات خوش لذت ببرید. برای استفاده از سرویس دُنگ، کافیست حساب بلو داشته باشید که باز کردن این حساب هم تنها 7 دقیقه از شما زمان می‌گیرد. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجمع‌های سریالی بدون مجوز در بهارستان

حماس حملات اسرائیل به سوریه را محکوم کرد

ترامپ: اروپا سال‌هاست با ما بدرفتاری کرده و اکنون نوبت ماست

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با وجود تلفات بسیار نتوانستیم همه اسرای خود را از غزه بازگردانیم

فرمانده منطقه جنوبی ارتش اسرائیل منصوب شد

پس کی نوبت ما میشه؟!

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

تکذیب دروغ واضح روغنی زنجانی، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه از سوی فضائلی

فرق پوشیدن و استایل کردن

40 همت درآمد سازمان راهداری در سال 1403

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حداقل افزایش دستمزد باید به اندازه تورم باشد

ایران جزو 5 کشور اول دنیا در خرید طلاست؟

ویدئویی از انهدام یک فروند موشک کروز روسی بر فراز اوکراین

مارکو روبیو: تحریم‌های اروپا علیه روسیه بخشی از مذاکرات است

«زلنسکی» با الحاق مناطق شرقی اوکراین به روسیه مخالفت کرد

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

لهستان برای ناتو پیشنهاد داد؛ بودجه نظامی به 3 درصد افزایش یابد

روسیه می‌گوید هنوز با آمریکا مذاکره نکرده است

تکذیب ادعاهای عادی‌سازی روابط لبنان و اسرائیل

یدیعوت آحارونوت: «ماه عسل» ترامپ و نتانیاهو پایان یافت

رد پای یک روس در حادثه برخورد کشتی باری با نفتکش آمریکایی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان

رهبر انقلاب: به دنبال جنگ نیستیم اما اگر آمریکایی‌ها و عواملشان دست به اقدام غلطی بزنند، پاسخ ایران قاطع و حتمی است

رویکردی که می‌تواند به فرآیند تصمیم‌گیری فرزندتون تاثیر بگذارد!

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

استقبال حماس از موضع یمن در ممنوعیت عبور کشتی‌های اسرائیلی

اسرائیل، بزرگترین قاتل خبرنگاران در جهان

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد؛ مشکل از امروز بیشتر خواهد شد

رفیق دوست یا دشمن؟

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

حمایت شولتز از طرح آتش‌بس 30 روزه در اوکراین

المیادین: لبنان درصدد عادی‌سازی روابط با اسرائیل نیست

فایننشال تایمز: اسرائیل با تجاوز به خاک سوریه به دنبال بازسازی قلمرو خود است

معجزه کوچک یک زن عاشق

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریم‌ها نخواهد شد

پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

عوارض خیابانی شدن سیاست

تندروها از پزشکیان کینه دارند

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

پاکستان: ماجرای حمله به قطار مسافربری در ایالت بلوچستان پایان یافت

واکنش کرملین به پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه با اوکراین

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی