اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اعلام شروط سازمان بورس برای بازنگری در دامنه نوسان اقتصادی

اعلام شروط سازمان بورس برای بازنگری در دامنه نوسان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در صورتی که بازار ثبات داشته باشد، در سال 1404 نسبت به بازنگری در دامنه نوسان و حجم مبنا اقدام خواهیم کرد.
حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، عصر دیروز، در نشست کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران گفت: سال 1403 سالی ویژه‌ و پر از رویدادهای عجیب بود، در نتیجه انصافا مدیریت اقتصاد در این سال، بسیار دشوار بود.
او با اشاره به این‌که بازار سرمایه از جنس امید و صبر است، توضیح داد: با بررسی عملکرد و آمار متوجه می شویم که بازار زنده است و پیش می‌رود.
به گفته رئیس سازمان بورس، تاکنون ارزش معاملات در بازار به حدود 2550 همت رسیده که بیش از 1500 همت آن، معاملات خرد بوده است.
صیدی اعلام کرد: هم‌چنین رقم تامین مالی از بازار سرمایه به عدد قابل قبول 1130 همت رسید. ارزش عرضه‌های اولیه‌ هم حدود 6300 میلیارد تومان بود. البته ما به دنبال ارقام بیش‌تر هستیم، ولی با همین ارقام امیدها زنده نگه داشته شد و در نیمه دوم سال هم، شرایط بهتر شد.
بازار
رشد بازار، بالاتر از برآوردها
صیدی افزود: وقتی داشتیم برنامه‌ریزی می‌کردیم آرزوها این بود که در 6 ماه دوم سال، بازار 25 درصد رشد داشته باشد و شاخص به 2 میلیون و 500 هزار واحد برسد اما در حال حاضر شاخص نزدیک به 2 میلیون و 800 هزار واحد است. یعنی شما فعالان و نهادهای مالی بالای 35 درصد بازده را در نیمه دوم سال رقم زدید.
او گفت: امیدواریم در شاخص هم وزن هم که وضع مطلوبی نداشت به شرایط بهتری برسیم. دلیل مطلوب نبودن شاخص هم وزن این بود که شرکت‌های کوچک و متوسط رشد آن‌چنانی نداشتند. البته امیدواریم در سال 1404 از این ظرفیت استفاده شود.
همت خوب برای اداره اقتصاد
او با بیان این‌که در سال 1404 برخی عدم تعادل‌های ساختاری ادامه خواهد داشت، توضیح داد: مقام معظم رهبری هم دیروز اشاره کردند که مسئله اصلی کشور، اقتصاد است. وقتی که فعالان بازار این را می شنوند، در می‌یابند که همت خوبی برای اداره اقتصاد وجود دارد.
رئیس سازمان بورس اعلام کرد: بسته عملیاتی 5 محوری رئیس جمهوری، شامل راهکارهایی برای حل مسائلی از جمله ناترازی‌ها، رشد اقتصادی، بهبود معیشت، ثبات اقتصادی و مهار تورم است، در نتیجه بسیار حائز اهمیت است.
او در عین حال افزود: برای این‌که برنامه‌های مزبور اجرایی شود باید هم‌کاری کاملی بین ارکان وجود باشد.
3 برنامه محوری بازار سرمایه
صیدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: در بازار سرمایه با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود دارد باید بازده خوبی را رقم بزنیم.
او توضیح داد: برای این کار 3 برنامه را اعلام و طراحی کرده‌ایم. اولین برنامه ارتقا کارایی بازار است، یعنی این‌که شفافیت و افشای کافی و نقدشوندگی در بازار وجود داشته باشد.
او افزود: دومین برنامه، بهبود و ارتقای نظام راهبری شرکتی است و برنامه سوم نیز، توسعه بازار است که این هدف در گرو عرضه‌های اولیه و توسعه ابزارها است، با این هدف که بازار عمق و وسعت پیدا کند.
بازنگری در ریزساختارها
رییس سازمان بورس در عین حال تاکید کرد: هم‌چنین 2 موضوع دیگر را هم پیگیری می‌کنیم که امیدواریم در سال آینده، کمک کننده باشد. اولین موضوع، بحث بهسازی و نوسازی نظام حکمرانی فناوری اطلاعات است.
او گفت:به دنبال آن هستیم که از یک‌سو نظام‌ موجود را ارتقا دهیم و در عین حال تحولی را در حوزه آی.تی و هوش مصنوعی ایجاد کنیم. امیدواریم قدم اول برای این کار در سال 1404 برداشته شود.
صیدی توضیح داد: موضوع دیگر، بازنگری در ریزساختارهای بازار است. اگر مقداری بازار ثبات پیدا کند، در دامنه نوسان و حجم مبنا بازنگری خواهیم کرد تا به نقدشوندگی و پویایی بازار کمک کند.
بازار را سیاسی نکنید
صیدی در پایان گفت: بازار سرمایه سیاسی نیست. این بازار کار خود را در حوزه تشکیل سرمایه و صیانت از حقوق سهام‌داران انجام می‌دهد. از سیاست‌مداران و فعالان سیاسی خواهش دارم که بازار سرمایه را وارد بحث های سیاسی نکنند و افزایش یا افت شاخص را به مسائل سیاسی ارتباط ندهند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340175/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار به‌روز داده‌های ساخت و ساز مسکن به‌زودی منتشر می‌شود

انگلیس: کمک‌های بشردوستانه، ابزار سیاسی نیست

افشای جزئیات جدید از شکنجه و شرایط بازداشت رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه

روسیه: عمیقاً نگران خشونت‌ها در سوریه هستیم

حماس: نتانیاهو مانع اجرای توافق می‌شود

رسانه عبری: نتایج تحقیقات ارتش بیانگر شکست سیستماتیک در 7 اکتبر است

کرملین: واشنگتن می‌خواهد اراده کی‌یف برای صلح را ببیند

انیمیشن خوش‌آمدگویی به میهمانان خارجی حاضر در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025

واکنش دریادار ایرانی به لفاظی‌های ترامپ درباره رزمایش ایران، روسیه و چین

تهران قدیم؛ «نمایی از شکل و شمایل سنتی شهر» در سال 1248

شستشوی لباس های سفیدی که رنگ گرفته اند

گزارش مرکز آمار از کوچک شدن سفره مردم

آغاز به کار قطارهای تهران به وان پس از 5 سال

مسکو: مذاکره‌ای با آمریکا در هفته جاری برنامه‌ریزی نشده است

ادعای رسانه اسرائیلی مبنی بر پیام اسرائیل به جولانی؛ پیام چه بود؟

پزشکیان: شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است

اولین جاده شمال را چه‌کسی ساخت؟ / فکری که سرهنگ فرانسوی به سر ناصرالدین شاه انداخت

بمباران توکیو؛ جنایتی فراموش‌شده و قربانیانی به رسمیت شناخته‌نشده

اتحادیه صنف خشکبار تهران: کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم

حادثه دریایی در انگلیس؛ آتش‌سوزی در نفتکش

موشه یعلون: هرچه زودتر کابینه نتانیاهو کنار رود، بهتر است

شستشوی مغزی دختران فراری و آسیب دیده

گزارشی اعتماد از پشت‌پرده اصرار تندروهای اصولگرا برای اجرای قانون حجاب

هیولای کودکی!

زیباکلام: وفاق ملی در دولت پزشکیان شده بذل و بخشش پست به جبهه پایداری

محمدرضا داوودنژاد: با من کار نمی کنند چون اهل دروغ، چاپلوسی و ریا نیستم!

خداحافظی تلخ ستایش با همسرش

پاسخ اژه‌ای به برخی حواشی پرونده چای دبش؛ جرم دو وزیر تنها ترک فعل ساده نبوده است

پزشکیان: بیش از هر زمان دیگر به تفکر و فرهنگ شهدا نیازمندیم

فرانسه از سنگال دست کشید

اسماعیل فلاح خبرنگار سابق صداوسیما: درآمدم در لندن اصلاً خوب نیست!

آثول فوگارد، نویسنده و کارگردان معروف درگذشت

تحول دیجیتال در بورس تهران محقق شد

خالد مشعل: ملت فلسطین به تنهایی در سرزمین خود حکومت خواهد کرد

شوخی جالب پوریا شکیبایی با فامیل هوتن شکیبا

اسماعیل فلاح: با امضای خود رئیس سازمان صداوسیما به لندن رفتم

انتشار پوستر فیلم کوتاه «سال ثانیه»

مخبر: تهدید ناترازی ها برای شرکت‌های دانش بنیان فرصت است

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

دولت جولانی، پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه را اعلام کرد

آثار جدید دوبله شده در روز‌های نزدیک به نوروز 1404

غزل شاکری: فیلم «رها» ادای دین به مردم گرفتار در فشارهای اقتصادی است

پخش برنامه «فرزاد حسنی» از ابتدای فروردین ماه

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

جزئیات افزایش تسهیلات مسکن

شناسایی 2 جاسوس در سفارت انگلیس در مسکو

پشت پرده شایعه پناهندگی و مهاجرت خبرنگار صداوسیما

محمدرضا داوودنژاد: متاسفم که «پیر پسر» هنوز اکران نشده است

واکنش قاضی القضات به برخی حواشی و مسائل مطروحه در باب صدور احکام پرونده چای دبش

اصول خانه‌تکانی اتاق نشیمن به روش مدرن

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی