اخبار محرمانه

آخرين مطالب

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن در دو سال، ویژه خانواده شهدا و ایثارگران برای 9 استان در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش «ایثار»، حجت‌اله امانی در همایش آموزشی توجیهی سراسری ادارات کل تسهیلات رفاهی، مسکن و امور گلزارهای بنیاد سراسر کشور که امروز چهارشنبه یکم اسفندماه در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا گفت: طبق دستور معاون رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد، درمان، مسکن و اشتغال در اولویت‌های بنیاد قرار گرفته و همه ظرفیت استان‌ها در جهت تامین اشتغال، مسکن و رسیدگی به امور درمان خانواده شهدا و ایثارگران می‌بایست بسیج شود.
مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از موضوعات مهم و مطالبه بنیاد برای جامعه ایثارگری مسئله مسکن است، بیش از چهل سال است که از پیروزی انقلاب می‌گذرد و هنوز تعداد قابل ملاحظه‌ای از خانواده شهدا فاقد مسکن هستند و بایستی به این امر رسیدگی شود و بنیاد مطالبه‌گر احیای این حق قانونی برای خانواده شهدا و ایثارگران است.
وی خاطر نشان کرد: معاون رئیس جمهور دستور دادند، طی برنامه دو ساله تمام استان‌ها یک پیش نویس تفاهم نامه‌ای را آماده و امضا کنند و مقدمات این کار در سطح استان‌ها فراهم شود.
امانی ادامه داد: تفاهم‌نامه اصلی بین معاون رئیس جمهور و استاندار در آینده به صورت مجزا در استان‌ها به امضا خواهد رسید، بر همین اساس سعی شده مفاد تفاهم‌نامه که شامل موضوعات زمان، آماده‌سازی اراضی، نحوه انتخاب عرضه، شناسایی افراد مشمول، شناسایی ظرفیت شهرستان‌ها، هماهنگی با بانک‌های عامل و غیره ... می‌باشد، تهیه شود.
وی خاطر نشان کرد: برخی از مفاد این تفاهم‌نامه باید در سطح استان با حوزه‌های تخصصی راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و سازمان برنامه هماهنگ شود.
امانی تاکید کرد: در حال حاضر 9 استان در کشور تفاهم‌نامه را منعقد کردند و طی این تفاهم‌نامه مقرر شده ساماندهی بیش از بیست هزار مسکن طی دو سال در دستور کار قرار گرفته است، و البته افراد مشمول این طرح در آینده اعلام خواهند شد.
وی در پایان گفت: با تدبیر مهندس اوحدی کلیه استان‌های باقیمانده در مدت زمان مشخص ضمن انعقاد قرارداد ساماندهی واگذاری زمین برای کل جامعه هدف متقاضی واجد شرایط انجام خواهد شد که در مدت زمان تعیین، این اولویت مورد رسیدگی و به لطف خدا و حمایت شهدا اقدام خواهد شد.
در این همایش که میثم اروز تسهیلات رفاهی و سرپرست اداره کل مسکن و امور گلزارها، اسلام کریمی مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد و صدیقه خدیوی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی حضور داشتند، روسا و کارشناسان حوزه تسهیلات و مسکن سئوالات خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بن‌‌گویر خواستار حمله به نوار غزه شد

تکاپوی جمهوری‌خواهان برای خروج آمریکا از سازمان ملل

واکنش تند حامد بهداد به یک بهانه برای عدم اکران «پیر پسر»

بدشدن حال جناب‌خان با سوال کیایی!

«جاستین بیبر» با ظاهر جدید طرفدارانش را شوکه کرد!

کنایه پیمان یوسفی به یکی از مدیران شهری که خیابانی را به نام دخترش نام‌گذاری کرد/ ویدئو

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟

چند بازیگر معروف زن با ماندگارترین نقش

سیاوش طهمورث: بازیگران جوان از ایفای نقش مقابل من واهمه دارند

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش از فردا

مدیرعامل بانک مسکن: وام 650 میلیونی ساخت مسکن هنوز ابلاغ نشده است

اشک‌های همسر منوچهر والی‌زاده در کنار فرزندش

هشدار یک اصلاح طلب درباره هزینه عدم عضویت ایران در FATF

کارتون زیبای بره ناقلا

روبیو: طرح ترامپ برای غزه را نمی‌پسندید، جایگزین بدهید

مرور خاطرات نقش‌های ماندگار اکبر عبدی

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

انهدام 28 پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه

برگزاری بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلاهای سراسر کشور

وزیر کشور: تعداد اتباع خارجی بیش از توان ماست

حمله معاون ترامپ به زلنسکی

بهبود اندک وضعیت پاپ فرانسیس در بیمارستان

خاطره خنده‌دار تماس اکبر عبدی با اداره برق

دبیر شورای عالی امنیت ملی: مقاومت پایان‌پذیر نیست

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

اکبر عبدی: سعید آقاخانی در سریال «نون‌خ» من را بیرون کرد!

پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

واشنگتن-مسکو-پکن؛ آیا نیکسون معکوس در پیش است؟

طلای جهانی برای هشتمین هفته متوالی صعودی ماند

پاکستان: هیچ فشاری از سوی آمریکا را نمی‌پذیریم

سرلشکر موسوی: دستاوردهای راهیان نور آینده‌ای روشن را برای کشور رقم می‌زند

افزایش استقبال مودیان مالیاتی از سامانه مودیان

خنثی‌سازی طرح عملیات‌های تروریستی اوکراین در روسیه

بهترین بازیگر کمدی از نظر اکبر عبدی

گاف وحشتناک درباره امین حیایی در برنامه گلزار!

احساساتی شدن اکبر عبدی با شنیدن پیام دختر و نوه‌اش

آغاز رزمایش پیامبر اعظم 19 در کرمان

حماس: درباره اداره غزه انعطاف زیادی نشان دادیم

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

2500 جایگاه سوخت جوابگوی تمامی خودرو‌های دوگانه‌سوز هستند

اسرائیل هویت یک جسد تحویلی از حماس را تایید نکرد

روبیو: دولت بایدن مسئول قطع روابط با روسیه است

سریال «آبان» پرفروش‌ترین محتوا در بستر دانلود قانونی

چرا اکبر عبدی نقش زن را بازی کرد؟

منوچهر والی‌ زاده در روز گریان آسمان تا خانه ابدی بدرقه شد

رئیس مجلس درگذشت منوچهر والی‌زاده و ایرج رضایی را تسلیت گفت

ارائه آموزش‌های مهارت آموزی به بیش از 1 میلیون سرباز

ماسک: زلنسکی انتخابات برگزار کند تا ثابت کند دیکتاتور نیست

5 سریال جدیدی که کره‌ای‌بازها را از خواب و زندگی انداخت!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی