اخبار محرمانه

آخرين مطالب

تکاپوی جمهوری‌خواهان برای خروج آمریکا از سازمان ملل بین الملل

تکاپوی جمهوری‌خواهان برای خروج آمریکا از سازمان ملل
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / سریال خروج آمریکا از معاهده‌ها و توافق‌های بین‌المللی حالا به سازمان ملل رسیده است و این بار شماری از جمهوری‌خواهان با ارائه لایحه‌ای به کنگره خواستار خروج کامل از سازمان ملل متحد شده‌اند.
«سازمان ملل به محلی برای ظالمان و بستری برای حمله به آمریکا و متحدانش تبدیل شده است. ما نباید دیگر هزینه آن را بپردازیم.» این جمله سناتور مایک لی در دفاع از لایحه ارائه‌شده برای خروج ایالات متحده از سازمان ملل است.

این نماینده جمهوری‌خواه از ایالت یوتا روز پنجشنبه لایحه‌ای برای خروج کامل آمریکا از سازمان ملل ارائه کرد که به موجب آن، عضویت ایالات متحده در سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن پایان می‌یابد و تأمین مالی این گروه‌ها نیز متوقف می‌شود. سناتور مارشا بلکبرن، جمهوری‌خواه از ایالت تنسی نیز یکی از حامیان این طرح در مجلس سنا است.
قانون‌گذاران جمهوری‌خواه آمریکا معتقدند که سازمان ملل متحد، به‌عنوان یک سازمان بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشری، از منافع آمریکا حمایت نمی‌کند و با سیاست «اول آمریکا» دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، همسو نیست.به گزارش فاکس نیوز، نماینده جمهوری‌خواه چیپ روی، از ایالت تگزاس نیز قصد دارد امروز (جمعه) این لایحه را در مجلس نمایندگان مطرح کند. این نماینده ادعا کرده که «سازمان ملل و نهادهای آن منافع آمریکایی‌ها را تأمین نمی‌کنند.»
طبق گزارش شورای روابط خارجی آمریکا، ایالات متحده در سال 2022 بیش از 18 میلیارد دلار به سازمان ملل پرداخت کرده که تقریباً یک‌سوم کل بودجه جمعی این سازمان را تشکیل می‌دهد.نماینده چیپ روی در بیانیه‌ای گفته «سازمان ملل از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی بهره می‌برد، در حالی که اغلب به منافع ما آسیب می‌زند، به متحدان ما حمله می‌کند و دشمنان ما را تقویت می‌کند.»او افزود «سازمان ملل چه دستاوردی داشته است؟ باوجود تمام این هزینه‌ها و توجهات، این سازمان فاسد جهانی‌گرا طی دهه‌ها نتوانسته از وقوع جنگ‌ها، نسل‌کشی‌ها، نقض حقوق بشر و حتی همه‌گیری‌ها جلوگیری کند.»به نظر می‌رسد حمایت‌های گاه‌ و بیگاه سازمان ملل از مردم غزه و اقدامات آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) به مذاق نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا خوش نیامده است و قصد دارند از این لایحه به‌عنوان اهرم فشاری علیه سازمان ملل استفاده کنند.
پیش از این نیز رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ که به کارشکنی و خروج از معاهدات بین‌المللی شُهره است؛ در ماه فوریه 2025 یک دستور اجرایی امضا کرد که به موجب آن، ایالات متحده از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد و تأمین مالی آنروا توسط واشنگتن نیز متوقف شد.ترامپ همچنین در دوره دوم خود از معاهده محیط زیستی پاریس و سازمان بهداشت جهانی نیز خارج شده است. بهانه این سیاستمدار برای تمامی این اقدامات یک چیز است:«اول آمریکا!»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333918/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

سکانسی عاشقانه از سریال شهرزاد با صدای محسن چاووشی

ادعای والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

نشریه فرانسوی: ترامپ به مسکو می‌رود

«شروین حاجی‌پور» اجازه ورود به اکران عمومی پسر دلفینی 2 را نگرفت

آیت‌الله جنتی وارد 99 سالگی شدند

افزایش اختیارات استانداران بزودی تصویب می‌شود

الاکلنگ بازی خودرو در شب عید

ویلاهای خالی بی‌گاز شدند

ارزبری نوین از ایران؛ سوءاستفاده از کارت های بازرگانی یک بار مصرف

آربیتراژ؛ سکه دو روی بازارها

بازار طلا در موقعیت جدید؛ شیوه خرید طلا از سوی مردم تغییر کرد

قسام به نتانیاهو: ضربات دردناک‌تری در انتظارت خواهد بود

بازدید گردشگران از لوکیشن‌های سریال سلمان فارسی

سال‌ها پیش نامزدم بود

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر خواهد شد

معرفی اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو؛ نایب‌رئیس مجلس پُست گرفت

روس‌اتم: در حال مذاکره با ایران درباره ساخت یک نیروگاه اتمی دیگر هستیم

مشاور امنیت ملی آمریکا: نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز

بغداد در منگنه نفتی ترامپ و اوپک‌پلاس

یک سری آدم‌ها هستن که بودنشون مثل بهشته

حزب‌الله لبنان: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند

پزشکیان توییت زد

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

پیش بینی قیمت دلار 4 اسفند 1403

رفیق من سنگ صبور غم هام...

سخنگوی وزارت خارجه: عزم جمهوری اسلامی ایران معطوف به تقویت روابط با آفریقا است

کودتایی که پهلوی را بر ایران حاکم کرد / رضای دوم در آرزوی تکرار مداخله خارجی

ساخت گیفت عروسکی با کاموا

فدرالیسم و بحران بی‌دولتی

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

پیش بینی بورس شنبه 4 اسفند 1403

ترامپ: تعجب می‌کنم چرا از طرح من درباره غزه استقبال نشد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

ترامپ: حضور زلنسکی در مذاکرات چندان مهم نیست

خواهشاً دیگه بیشتر از این منو تحت فشار قرار ندید!

ادعای وزیر خارجه آمریکا: در دوران ترامپ، ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد

با کاغذ های دورریختنی یک گل بساز

اولین تصویر از تابوت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین

پاسخ ایران درباره به ‌نمایش گذاشتن پهپاد شاهد در نشست «سی‌پَک» آمریکا

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

پیکر شهید صفی‌الدین کجا دفن خواهد شد؟

آدم اگه گذشته‌ش رو فراموش کنه بازم همون آدم قبلیه؟

ادعای مشاور سابق احمدی‌نژاد درباره رئیس صداوسیما

ضعیف نیستیم

دستور نتانیاهو برای انجام عملیات نظامی بیشتر در کرانه باختری

صفری: پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین روز بعد از تشییع در زادگاهش دفن خواهد شد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی